Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patricceee111..

Muszę znaleźć sponsora - nie mam innego wyjścia

Polecane posty

Gość napisze bez nika niestety
powiem Wam drodzy, ze gdybym byla mlodsza i miala ta wiedze o zyciu co dzis, to wykorzystalbym swoja mlodosc na pomoc sobie w ustawienu sie. W mojej pracy nie moglam nigdy awansowac ,bo kolejne stanowisko sprzatnieto mi z przed nosa wlasnie poprzez lozko. Moje zasady niepozwoily mi na pojscie ta droga. I to dopiero okropnosc , kiedy wiesz , ze twoja szefowa osiagnela to stanowisko poprzez dupsko. Na nic starania, doksztalcanie, pracowanie za dwie . Nie dane bylo mi to.Owszem stworzylam sobie swoje miejsce pracy sama, bo rzygac mi sie chcialo w jaki sposob sie odbywalo i odbywa. Inaczej bym wszytko zorganizowala, wspomoglabym sie sponsoringiem ( widocznie , bylam typem kobiety , ktora przyciaga ogromnie mezczyzn). Zbieralbym pieniadze do ponczochy, potem wyjechala na drugi koniec Polski i zaczela zyc latwiej. A tak pracuje jak glupek po 12-14 gdzin i co mam ? Satysfakcje , ze doszlam do tego co mam sama , ciezka okupiona praca. Slaba stysfakcja . Nie warto bylo tak sie wyzylowac . Mozna latwiej .

Gość a ciekawi mnie bardzo
czy przyznasz sie z tego, co zamierzasz robic rodzicom, ew. mezowi i dzicio, przyjaciołom?

Gość Chore społeczeństwo
Stalingrad idioto czy ty nie zozumiesz ze moi sponsorzy to moi partnerzy?Nigdy nie spotykałam sie z kilkoma facetami na raz.Ro chyba logiczne ze facet ma obowiazek utrzymywac soją kobiete,tylko ty bieedny i bez perspektyw tego nie rozumiesz,pewnie zal zi dyszki na zaproszenie dziewczyny na kawe a k**wa to twoja mama ktora cie zrobila w bramie za 5 zł.Widac jaki sfrustrowany jestes...szkoda czasu na dyskusje.

Jakieś 20% się przyzna za pierwszym razem, facet je rzuci. Za drugim razem przyzna się może 1%. Dla facetów sponsorowanie i prostytucja to jeden huj, macie piętno, które powoduje, że większość facetów wami wzgardzi albo będzie wypominać, jak będziecie miały do niego jakieś pretensje.

Gość a ciekawi mnie bardzo
Zbieralbym pieniadze do ponczochy, potem wyjechala na drugi koniec Polski i zaczela zyc latwiej. Latwiej? nawet na koncu Polski bylabys w nerwach,czy ktos nie opowie wszystkim o tym, co robilas. Nie wiem, czy to latwioejsze.

Gość Chore społeczeństwo
Do uhahacostam,dziwka to dziewczyna z agencji,a studentka psychologii(JA)ma wieksze wymagania niz brudas ze stowa w kieszeni,taklich na mnie nie stac

Gość barbadosska
tez tak mysle ... tez jestem z wawy , moja pierwsza praca : szkolenie kilkunastu ludzi , prowadzila je 20 latka !! była dyrektorem czegos tam ,nie pamietam .... Nikt mi nie powie ,ze ciezka praca stala sie kims w waznym w wielkiej firmie ( Era - telefony) ... tak sobie po cichu myslalam, co ja przez te lata robilam ? ona ledwo po liceum jest na takim stanowisku ? to po cholere mi studia ? po huja sie uczylam jak idiotka dzien i noc ,zeby zarabiac 1400zlotych , przez 9 godzin dziennie :O potem byla inna firma ,farmaceutyczna . Mloda kierowniczka , wszedzie jezdzila z dyrektorem oddzialu na imprezy , byly plotki ,ze sa razem ... Teraz mam 25 lat , moja pensja to nadal dno . Ksztalce sie nadal ,chociaz nie wiem po co ? Ciezka praca gowno osiągnelam ;/

Gość nie po to mam urode
by zebrac i zyc jak dziadowa. Moze komu spodoba sie liczenie kazdego grosza, ale ja np. mam juz tego dosyc. Bylam sponsorowana i bylo ok, nie narzekalam. Tez nie dawalam kazdemu za h, nie stalam przy drodze. Bylam tylko dla tych bogatych i potrafiacych zadbac o kobiete. Teraz po 3 miesiecznej przerwie znowu mam zamiar rozpoczac polowanie:P I zgadzam sie ze tylko brzydkie, zakompleksione panny nami gardza, bo wiedza ze im nikt by nie zaplacil nawet 100zl. A co do zwiazkow to ja na razie dziekuje, nie interesuja mnie gowniarze, ktorych jedynym zajeciem jest chlanie piwska w akademiku za kase rodzicow, badz jedyne co moga mi zaoferowac to spacer po parku. I nie wierze w wyswiechtane teksty o milosci, bo raczej sama miloscia czlowiek nie wyzyje. A jak sie komus nie podoba to co my takie dziewczyny robimy to niech nie czyta naszych ogloszen. Przeciez my sie nikomu nie narzucamy, to wy wielcy moralisci wlazicie w czyjes zycie z butami jak jakis kaznodzieja i pierdolicie o szacunku, milosci. Ciekawe tylko czy wy macie szacunek do siebie, bo ja mam i nie plaszcze sie przed kims kto mi z bozej laski zaplaci 1500zl za siedzenie na kasie

żarcie i ciuchy za 400złotych miesięcznie?? nie każdy lubi się zywić i ubierać w Biedronce...

Czy Ci sponsorzy mieli żony i dzieci? I sama robisz z siebie dziwkę, że byłaś z kimś dla pieniędzy. Dla mnie możecie się kurwić nawet ze zwierzętami, ale macie wręcz obowiązek wspomnieć o swojej przeszłości, jak macie plan z kimś się związać na poważnie. Bo szkoda będzie faceta, zwłaszcza jak jest uczciwy.

Gość a potem twoj synek bedzie
pytac "mamusiu, a co to jest prostytutka ? bo Jasio i Kubus mówi, ze moja mama jest prostytutką. Nie masz żadnej gwarancji,ze tak nie bedzie.

bo za 400 zl nie da sie wyzyc ! sam chleb np za 2 zł z Lidla x 30 dni = 60zł a nim przeciez czlowiek nie zyje ?

co Wy wiecie o moralnosci -to sa slogany tylko. Opowiem Wam cos - moja znajoma pochowala meza. Na klepsydrze bylo napisane : pograzona w zalobie zona, dzieci , kochanka. Na forum miejskiej - lokalne gazety skladano kochance kondolencje. No i co Wy na to?

Gość a ja nie po to mam urode
zeby ja oddawac byle brzuchaczowi z kasą.

Masz obowiązek powiedzieć o tym! Chyba, że tak się zdegenerowałaś ... Cóż są ludzie i są zwierzęta.

no własnie, BLU. i nie mówię tu o takiej rozpuście jaką ja uprawiam, bo za 400zł. to jak mam krem do mojego starego pyska...ale o jakiejś równowadze, godności, i o niejedzeniu byle gówna nafaszerowanego chemią z lidla czy biedronki.

obowiazek ? co ty gadasz? ludzie maja tajemnice i beda miec zawsze nawet malzenstwa z 20 letnim stazem maja przed soba tajemnice a potem okazuje sie ,ze maz prowadzi podwojne zycie .

Gość dla jednego moralnosc to
slogany, dla drugiego - nie. I to jest ta drobna miedzy nimi róznica. Ale jak kto moralnosci nie ma , to i do niej nie teskni, ani nie czuje jej braku. Gadanie jak ze slepym o kolorach. Szkoda dyskusji.

i żeby było jasne, na moją finansową rozpustę pracuję ciężko, ja i mój mąż. Nie dupą, żeby było jasne.

mnie utrzymuja rodzice ,ale wiem ile wydaja . telewizor ,internet ,prad ,woda na to idzie kupa kasy na jedzenie rano podczas zakupow wydaje sie kolo 50 zl , chyba ze wy jecie karme dla psa wtedy rozumiem

Moralny obowiązek. Niech więc niemoralni nie zawracają moralnym głowę. Niech nie wiążą się z nimi.

ja tam mojemu przyszlemu nie powiem ze bylam sponsorowana :) ale na pewno powiem ze popieram sponsoring. gdy kogos poznaje to nie robie mu wywodu na temat calego mojego zycia poczawszy od kolyski. albo ci odpowiadam i ze mna jestes albo nie i wypad- na tym to polega

Odważne na sponsorowanie, tchórzliwe na prawdę. W sumie poprzedniczko, jak dziewczyny ze sponoringu zostaną nazwane dziwkami przez twojego partnera, dalej będziesz z nim?

Gość nie po to mam urode
ja nikomu tez nie mam zamiaru sie spowiadac. Poki co nie planuje zwiazku na powaznie z nikim, bo mam inne plany, chce odozyc wieksza kase pozwiedzac jescze wiecej swiata. Na stabilizacje przyjdzie czas, a poki jestem mloda to chce z tej mlodosci korzystac. Kazdy wybiera taka droge jaka mu odpowiada i niech mi teraz moralisci od siedmiu bolesci powiedza co wam przeszkadza ze ja mam sponsora? Bo nie musze harowac na klika zl pensji jak wiekszosc? Czy moze po prostu boli was, ze ja mam a wy nie?

dlatego nie rozumiem obrzucania epitetami kobiet, ktore maja takie spojrzenie na zycie.Chca sobie w taki sposob, poki mlodosc daje mozliwosci ulatwc-droga wolna. Poki jest popyt to i podaz sie znajdzie. Ja nie skorzystalam z tego , moj blad zapewne. Trzeba bylo zapierniczac jak osiol. Coz osly sa tez w cenie hahhahha Milej dyskusji w temacie rzeka.