Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patricceee111..

Muszę znaleźć sponsora - nie mam innego wyjścia

Polecane posty

Gość barbadosska
stalingrad pewnie je kromke chleba z majonezem

oczywiście, że ich boli. gdyby chodziłoby tylko o moralność, o chęć nawrócenia szukających sponsora, nie mieli by w sobie tyle jadu, które widać w wypowiedziach. voila!

Gość Chore społeczeństwo
ko_chanka,masz racje od zarcia z biedronki mozna sie nabawic wszystkiego co tylko mozliwe,to same fosforany itd ale 7 zl dziennie nie starczy na nic innego..mi co prawda wystarczy krem z avene za 70zl(mam alergie)ale on tez kosztuje

Staliningrad- dobre pytanie... mysle, ze jednak najrozsadniej bedzie bronic swoich przekonan i mu powiedziec, ze bylam sponsorowana bo nie zaluje:) tylko na pewno nie na samym poczatku znajomosci (i nie chodzi o to ze mi wstyd bo jak juz pisalam na innym watku, chodze sobie z moim sponsem nawet za reke i to z duma), bo rozpowie wszystkim a ludzie zazdrosni i zawistni sa.

Rano dwie bułki (jedna z szynką, druga z serem z pomidorem/ogórkiem), gorące mleko bądź herbata, jakiś owoc (banan, jabłko) albo pączek. Na uczelnię biorę dwie bułki. Obiad jem co dwa dni. Wieczorem jajecznica bądź parówki, jak mam lenia to tylko bułki, gorące mleko bądź herbata (jak muszę zakuwać to kawa). Na deser jakiś owoc.

Gość uhahahahauha
normalni rodzice wola pomóc swojemu studiujacemu dziecku sie utrzymac, niz kazac znalezc sponsora. W koncu skoro dzeci mieszkaly a nimi do pelnoletniosci to moga i nadal, poki sie nie usamodzilnią. Rozumny czlowiek,ktory ma dzieci wie, ze z dnia na dzien studiujace dziecko nie bedzie mialo kokosów, bo i skąd i liczy sie z tym. Dziwię sie beztroskim rodzicom, ktorzy nie wpadna na to, skad córka bierze pieniądze. Przed wyjazdem z domu dobrze, jakby obie strony przedyskutowaly , czy taki wyjazd ma sens i jak realnie będzie wygladac w przyszlosci) No ale są mega durni rodzice durnych corecze - bez wyobrazni , albo tez uwazajacy, ze ładna córka sobie"poradzi"

Gość BLU ma racje
Stalingrad ty jestes pograzony w swoim wyidealizowanym swiecie,nikt cie nie chce nawet ruchac wiec wkrecasz sobie moralnosc jak pani DULSKA,zeby uzasadnic swoje patowe polozenie.Nikt nie ma zadnego obowiazku spowiadania sie ze swojej przeszlosci,trabisz o tym bo sam sie boisz ze trafisz na taka dziewczyne wiec na forum publicznym trzeszczysz ze kazdy ma obowiazek obnazac sie ze wszystkiego ...zebys ty sobie mogl sposrod tego wybrac...niestety ani ty wybierac...ani ciebie nikt:)))wsiadz na konika dzielny rycerzyku,wez motyke i wio na ksiezyc,walczyc z wiatrakami,pewnie wkreci cie jakas laska po 5 aborcjach i pracy w niemieckim burdelu,he,he bo zycie jest przewrotne wobec takich swietobliwych kretynow

Nie mówię, żeby jak w średniowieczu wypalić sobie ślad "MIałam sponsora" tylko po ludzku powiedzieć komuś po dłuższej znajomości albo zapytać o jego zdanie na temat. Chyba jak dla niego sponsoring równy jest prostytucji ... to chyba ta dziewczyna odpuści sobie tego faceta albo zagra w otwarte karty?

Gość Chore społeczeństwo
Zaloze sie,że nasz kochany Stalingradek całe dnie spedza na wyciaganiu fotek od dziewczyn na czacie pod pretekstem dawania im kasy:DA gdy jakas go rozszyfruje wyzywa ja od dziweki i wmawia ze przeciez chcial jej dac 10tysiecy:DA potem wyzywa sie tutaj:)

jabłko to jabłko...ok. ale szynka szynce już jest nierówna. parówka to syf. jajka...te z trójką na pieczątce też syf, nie dziwota, ze ci co je jedzą potem są agresywni:-)

Gość nie po to mam urode
Stalingrad a co ciebie obchodzi czy ktoras z nas powie czy nie przyszlemu partnerowi? Odbije to sie na twoim zyciu? Bo cos mi sie wydaje ze nie wiec po co robisz z siebie wielkiego straznika moralnosci?

Nie jestem hipokrytą, gdybym był piękny i gładki, to zapewne bzykałbym sobie i korzystał z życia. ALE NIE MIAŁBYM POMYSŁU UTRZYMYWAĆ SIĘ Z BZYKANIA RYCZĄCYCH 40-TEK.

Stalingrad- i tak zycie uplynie na ubogim zyciu i parowkach a ja wole z zycia korzystac nawet za cene tzw godnosci ktorej ja wcale nawet nie czuje ze trace. Jem kawior, krewetki i wszystko na co mnie ochota najdzie a pod koniec zycia nie bede zalowac ze tylu miejsc nie widzialam i tylu rzeczy nie probowalam

ja bym sie przewrocil na ulicy gdybym jadl tylko 4 bułki albo dostal anemii . jajka ekologiczne 6 sztuk to ksozt kolo 6-9 zl parówki z miesa a nie wyrobu miesopodobnego podobnie

Gość uhahahahauha
i nie chodzi o to ze mi wstyd bo jak juz pisalam na innym watku, chodze sobie z moim sponsem nawet za reke i to z duma), bo rozpowie wszystkim a ludzie zazdrosni i zawistni sa. Zazdrosni i zawistni? Fuizycznie ile z tym roboty? jesltem ladna i zgradna, wiec tyllko dac ogloszenie! A czy kto jest prostytutka, czy nie, generalnie mi wisi, byle to nie byla moja córka, bo bym to uznala za porazke wychowawczą. Gdy do - łozka popycha uczucie, a nie kasa, wtedy sens i radosc

Wypraszam sobie - pochodzę ze wsi i jajka raczej mam świeże! Parówki - jem tylko Morliny i taka druga firma ... (podobne do Morlin). Ale tutaj kończy się burżujstwo Wędlina to fakt ... czasami trafiam na gówno, ale głodny wszystko zje.

Gość Chore społeczeństwo
Paróweczki,sjkład:mięso odzielone mechanicznie 30%,skóra z kurczaka30%,ulepszacze i inne badziewie40%:)I co myslicie ze ktos da wam medal na starosc za jedzenie takiego swinstwa?Oj zejdzcie na ziemie...Zycie jest okrutne..Ciekawe czy kryrykujecie tak samo rozne aktoreczki które tancza w tancach z gwiazdami za 5tys od odcinka,choc nie musza robic z siebie idiotek a zaradne dziewczyny w dolku finansowym wam przeszkadzaja,hipokryzja

Jestem osobą empatyczną i potrafię się wczuć w faceta, którego sympatia miała sponsorów. Większość facetów tego nie zaakceptowałaby. Skoro porcelanowym laleczkom dobrze jest ze sponsorami, niech zostawią chlejących studentów w spokoju.

no widzisz zaoszczedzisz... ja np wody z kranu nie tkne , po praskiej strony wawy gdzie mieszkam woda to syf smierdzi chlorem i pic sie tego gowna nie da wiec trzeba kupowac w butelkach :O

Gość nie po to mam urode
no widzisz ty czasami trafiasz na gowniana wedline ale jesz bo musisz jak jestes glodny. A ja nie chce jesc byle gowna. Ty musisz a ja nie wiec w czym widzisz problem? Dla mnie to taki typowy kompleks biedaka, jak go na nic nie stac to doszukuje sie sie w innych niemoralnych zachowan bo w glowie mu sie nie miesci ze ktos nie chce zyc jak on.

Dla mnie te tańce do deblistwo. Mi się spodobał Boguś Linda, który powiedział że nigdy nie zrobiłb yz siebie kretyna w programie tego typu. Co się dziwić, grał w Psach i Krollu a to do czegoś zobowiązuję.

Gość nie po to mam urode
a kto tu pisze ze chce faceta studenta? Moj drogi ja bym was kijem nie tknela bo mi naprawde nie jest potrzebne wieczne dziecko na utrzymaniu rodzicow. I nie boj sie taka jak ja nie trafi na ciebie bo mnie ludzie z kompleksem biedaka nie interesuja, a takiego kompleksu niektorzy sie nie wyzbeda nawet jak sie dorobia

a wiecie co to znaczy mieso mechanicznie oddzielone z kurczat ? w pasztetach tez to jest... jada kurczaki na taśmociagu , i cos w stylu piły mechanicznej zrywa z nich mieso razem ze skóra , pozostalosciami po piórach , kosciami i jedzie to dalej do wielkiego miksera :O to samo szynki te tanie : woda, białko sojowe , miesa prawdziego jest ze 20-30 procent , a dalej to tluszcz i pelno literek E

Gość buaaaaab
nie martwcie sie o Stalingradka. Skonczy spokojnie studia, będzie zarabiac kase i jeszcze sie naje w restauracjach. I nie bedzie sie stresowal , czy zlapal jakiegos syfa , w kazdym razie idzie do przodu, a wy, panienki,niestety juz tylko z tej gory "bogactw sponsorskich" - w dół

Gość barbadosska
blu - wiem wiem , kiedys bylam nieswiadoma i jadlam co sie da :O teraz na chipsy patrzec nie moge... a chlopak student dziewczynie za duzo zaoferowac nie moze , kazda chca byc ksiezniczka , byc rozpieszczana. malo jest dziewczyn ktorym wystarcza spacer po parku czy wyjscie do mcdonalda :O

W sumie tak patrzę na to pokolenie powojenne i słuchając to co się kiedyś jadło, nie dziwie się, że kiedyś ludzie byli tacy silni.

Tym właśnie różnią się ludzie od zwierząt. Człowiek ma godność, zwierzę tylko instynkt.