Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patricceee111..

Muszę znaleźć sponsora - nie mam innego wyjścia

Polecane posty

Gość o ile nie udusi sie niemytym
fiutem tego oblecha

Gość saaama mammamaa
Ja tez szukam sponsora.Pracuje mam male dziecko ale brakuje mi kasy.Mmam nie zaplacone za 2 miesiac za zlobek i jesli nie zzaplace 500zł skresla corke.Nie mam skad pozyczyc.Jetse zalamana.

Gość a od tatusia dziecka
nie bierzesz alimentów?

Gość saaama mammamaa
Nie dawno zaczelam prace.AWczesniej bylam na zasilku. I w pazdzerniku nie mialam z czego zaplacic.W listopadzie mialam mase wydatkow i nie straczylo na zlobek. I dzis pani mowi jesli nie zaplace do piatku- skresla mala ze zlobka.Niemam skad pozyczyc.

Gość no ale co ojciec dziecka
masz rodzców? przyjaciół?

Gość saaama mammamaa
Rodzciow nie mam.Znajomych tez nie.Dzownilam do babci9 matka ylego) bo ona mi wysyla alimenty.Nie wysle wczesniej. Znajoma 1 tez nie ma. I nie mam juz od kogo.

Gość samam mamo
o oplatach nie dowiedzialaś sie wczoraj. Jak sie jest matka, trzeba myslec perspektywicznie, chodzi o dobro dziecka. Dlaczego babcia, anie facet? Zawsze tak było? jesli tak, moglas to przeowdzic i sciagac z niego zawczasu. Mam wrazenie ze narobilas juz w zyciu wiele głupstw ( dziecko nie z tym, pewna niezaradnosc i brak wyobrazni). Nie rob nastepnego głupstwa !! Idz do opieki spolecznej chocby, apotem dzialaj w bardziej przemyslany sposób.

Gość saaama mammamaa
Ale nie miaam z czego zaplacic.Ile dostalam wylaty 850zł. A oplacic mieszkanie prad, i miec na jedzenie.I dodhcodzi jeszcze opal.I wszsytko sama. Ja tone w dlugach.

Jeśli prostytutki czują dumę z tego co robią, niech mają odwagę powiedzieć przyszłemu mężowi szczegóły o swojej pracy.

Gość saaama mammamaa
Ja nie daje sobie rady sama ze wszystkim.Praca dom dziecko. I jeszce zeby na wszystko straczylo.Pograzylam sie w dlugach.I nie mam sznas z tego wyjsc. Co ja mam robic?????????????????POMOCY

Gość pomoc spoleczna
kpicie chyba . To jest POLska :gdzie ak sie straci prace to lepij skoczc z mostu i zakonczyc ten bieg po Zielonej Wyspie Szczesliwosci.

Gość samam mamo
zadzwon albo wejdz na strony opieki spolecznej, domu samotnej matki i podobne. Jesli calkiem nie wiesz, gdzie szukac, zaloz chocby na kafe topik w stylu samotna mama bardzo prosi o rade - na pewno sa dziewczyny, ktore maja podobne doswiadczenia i poradza. Pamietaj, ze poza moralnym aspektem płatny seks ( zresztą do jutra i tak nie znajdziesz "idealnego" sponsora ) jest zajeciem niebezpiecznym z roznych wzgledów - a ty masz dziecko!!!!

Gość samam mamo
zwróc sie do organizacjo koscielnych, Caritasu, parafii, do tych wszytkich Obroncow Zycia Poczetego - szukaj, walcz - bo masz dla kogo. Malo ,ze dziecko nie ma ojca , to jeszce ma miec matkę prostytutkę? no pomysl!

Gość saaama mammamaa
Dostaje juz paranoi.Nie widze juz sensu w niczym.Nie cche mi sie zyc.

Gość saaama mammamaa
Wdeptalam w takie bagno ze jniewiem jak z tego wyjsc.Martwi mnie ten zlobek.Musze zaplacic ale skad wziasc kase na niego??????Nie dalam rady zaplacic bo nie mialam z czego.

Gość samam mamo
pomoc spoleczna - nie kpie , w moim miescie to działa a, Ale to jest POMOC , a nie zycie za kogos, niestety przychodza tam bardzo czesto ludzie z pretensjami i roszczaniami do calego swiata, Nikt za kogo zycia nie przezyje, ale pomóc moze.

Gość saaama mammamaa
Gdyym miala od kogo pozyczyc.Oddawalabym na raty .Moze z czasem wyszlabym na prosta.

Gość saaama mammamaa
26 pomorze

Gość samam mamo
moja znajoma ma spoleczne dyzury przy parafii - wlasnie pomagaja ludziom potrzebujacym - w rozny sposób, wiec nie mowcie,ze takiej pomocy nie ma. Inna rzecz, ze gdy odsylalam tam np zebrzacych po donmach albo na ulicy - jakos sie nie zglaszali, bo nie o to im chodzilo. Wciskaja kity o jakichs chorych dzieciach i operacjach a tam trzebaby przedtawic konkrety - to uciekaja, jeszce k...rzucą.

Gość samam mamo
JJestes moze z Trojmiasta? Mogę ci polecic parafie we Wrzeszczu na czarnej albo MOPS w Sopocie - sprawnie działają.

Autorko, a nie możesz zwyczajnie poszukać lepszej pracy, dokształcić się w miarę możliwości, ponowić studia, postarać się o stypendium i akademik, spotkać jakiegoś normalnego chłopaka, dać ogłoszenia o dorywczych zleceniach jak coś potrafisz typu tłumaczenia, przepisywanie tekstów, korepetycje czy co tam może akurat potrafisz ?dobrze (od razu mówię nie chodzi mi tu o kręcenie tyłkiem) :) Choć jeśli np. umiesz tańczyć i masz warunki to tańczenie w klubie bez sprzedawania się też może dla ciebie być. Do tego słyszałem, że są mieszkania komunalne czy socjalne. Do tego poszukał bym też informacji o dopłatach do mieszkań z gminy czy miasta bo chyba coś takiego też istnieje. Nie znam dokładnie sytuacji Twojej ale może coś z tego Ci pomoże.

Gość autorka nie wrocila
pewnie ja zabil