Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patricceee111..

Muszę znaleźć sponsora - nie mam innego wyjścia

Polecane posty

Gość czy wy macie wyobraźnię
porzygałam się. Wy jednak musicie byc zdrowo zboczone, fuj, z obcym chłopem?

zainteresowana tym klimatem - musisz sprobowac , ale mi sie wydaje ,ze chyba duzo tam nie zarabiają ...

Gość ja też kiedyś o tym myślałam,
ale moja atrakcyjność jest raczej godna pożałowania mam pracę i co drugi dzień sobie dorabiam a weekendy studiuje, nie nadrabiam finansowo z utrzymaniem pytanie: czy ktoś mojego pokroju może w ogóle mieć sponsora?

ktos sie musi troszczyc, jak coreczka sie nie trioszczy:):):)

Gość patricceee111..
znów głupie żarty :O ps : wszystkie bluznierstwa w przyszlych postach to nie moje dzieło , jakis dzieciak sobie jaja robi

Gość ja zarabiam
robiąc sobie dobrze przed kamerką na skype. Wchodzisz na czata,ogłaszasz się,koleś przelewa pieniążki,a po zaksięgowaniu dzwonicie do siebie i jedziesz z tym koksem. W dzień wyciągam nawet 250 zł. Za każdy raz biorę 50,parę razy w tygodniu i kasy mam sporo. chyba to leprze niż dawanie dupy obcemu

Gość patricceee111..
ide sobie rozepchac odbyt bananem na wypadek, gdyby chcial analu. musze byc gotowa dla mojego pana :classic_cool:

jasne dzieciaki bluznia na kafe a ty tylko dajesz czysto i szlachetnie dupy\

Gość ale ludzie są jebnięci
co was to obchodzi że ktoś się stuka, ahaha z obcym facetem, a facet z którym jesteś tydzień i dajesz mu dupy to nie obcy ? nienawidze takich durniów co osądzają, nienawidzę każdy żyje wedle własnego upodobania

Gość Core społeczeństwo2
Wylogowało mnie i zapomniałam hasła...Hm...:)Patricee moj pierwszy sponsor na pierwszym spotkaniu [poprostu rozdziewiczyl mnie,pozniej był najczesciej seks oralny a zazwyczaj rozmowy przez tel i kasa na konto bo pracowal za granica:)Kolejni chcieli seksu,choc bez wielkich udziwnien..to zalezy od faceta,jesli koles bedzie namawial Cie na seks z innym facetem lub sikanie na niego to lepiej uciekaj:)Chyba,ze to lubisz

Gość zainteresowana tym klimatem
hmm ale jak sie reklamują to piszą ze minimum 3 tysciace na reke, sama nie wiem ,dlatego szukam jakiejs dziewczyny która w tym siedzi

Gość patricceee111..
ja jestem bardzo porzadna prostytutka, a wy sie puszczacie za darmo z jednym swoim chlopakiem, hahaha

najpierw moze sprobuj jak poprzedniczka , na czacie , przez skype :) jedna fotka dla klienta , jesli zainteresowany przesyla kase i gotowe:)

Gość to jest forum dyskusyjne
wiec panna kurewka wchodzi na wlasne ryzyko. Jakie pytania, takie komentarze.

Gość ja też kiedyś o tym myślałam,
to co takie jak ja mają szanse>? cchyba żadne

Gość Core społeczeństwo2
Ktoś sie pode mnie podszywa..Moj ostatni post to ten zaczynającysie od,,Niechsekszdy...''pozostale z innego nicka niz ten to podszywka,zreszta widze ze pod patricee tez ktos sie podszyl..co za przygłupy:)

Gość to jest forum dyskusyjne
mozesz jeszcze miec zapawniona sesje zdjeciowa po kosztach. Znajomi sie ucieszą.

no tak, ale na skype, mogą zapisac fotke a tam jest to w jakiś sposob zabezpieczone, no i sami zagraniczni goscie, a tutaj polska jeszcze ktos znajomy sie trafi

to sprobuj z tymi zagranicznymi :) najwyzej zrezygnujesz w holandii jest taki serwis placi 24 euro za godzine ,ale nie pamietam adresu

hmm pewnie spróbuje ,ale chciałabym jeszcze z jakąs dziewczyną która w tym siedzie o tym pogadać

zmienilam godzine na 17 , powoli zaczynam sie szykowac ,boje sie ,ale zrobie tak jak mowicie , porozmawiamy i spadam na autobus do domu :)

ok daj potem znac jak poszło :)

Gość Core społeczeństwo2
Wiesz Patricee kiedys mialam taki patent ze nowopoznanemu kolesiowi mowilam ze mam za kilka dni urodziny i wtedy typek na spotkanie przynosil mi perfumy,wtedy juz wiedzialam,ze jest warty uwagi:)Gdyby tego nie zrobil olałabym go..ale to juz wysza szkola jazdy:)Az ciekawa jestem co z tego wyjdzie...

Gość dyrektorrek
i wy to nazywacie kasa? Huehue moj kumpel bierze za zdjecia pamiatkowe z takiej randki od panienki 2 tysiaki To na poczatek, zeby sie tatus nie dowiedzial, Na zyczliwe kolezanki osobna kasa

Gość co padł temat
czyzby panienki sie przestaszyły?

Gość na pewno autorka juz ciagnie
druta jakiemus oblechowi :D