Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adzia619

pomocy okłamałam moją miłość , choć nic nie zrobiłam

Polecane posty

Gość Adzia619

Witam pomocy nie mogę sobie poradzić mój kochany chłopak ma nerwice od pewnego czasu ginęły mu pieniądze , było to trzy razy były to kwoty do 500zł . Oby dwoje dobrze zarabiamy stać nas na wszystko .Osoby które z nami przebywają też . Ale pojawił sie problem bo ta kasa cały czas znikała . On myślał że z tej choroby dostaje na głowe że nie potrafi juz policzyć pieniędzy . Ufam mu . Morze to któryś z jego pracowników . Ale gdy pieniądze znikły w sobotę on się totalnie załamał . To ja mu powiedziałam że ja je kradłam mu byle żeby on sie nie załamał , zrobiłam to bo go bardzo kocham . A on teraz myśli że jestem złodziejką i nie chce mnie widzieć . Ale ja nic nie zrobiłam tak to powiedziałam bo martwie sie o niego . On jest naj większą miłością mego życia będę miała z nim dziecko nawet nie mam jak mu to powiedzieć

Gość jasneee
Idiotką jesteś. Ti chyba lepiej było dowiedzieć się gdzie te pieniądze giną? chyba lepiej by myslal ze robi to ktos obcy niz najblizsza mu osoba pojechalas po calosci tez nie chcialabym miec pod swoim dachem zlodziejki.. moze naprawde ty kradlas. a teraz pokretnie sie tlumaczysz

Gość a co Ty bys zrobila?
hahahah ale jaja

Gość jasneeee
wiec pieniadze nadal beda ginely i on bedzie myslal ze to ty mu nadal je kradniesz nigdy Ci on juz nie zaufa teraz nawet jak pwiesz ze powiedzialas to by sie nie zalalal ( choc dla mnie to diotyzm bo bardziej chlopak sie na pewno zalamal jak dowiedzial sie ze jego ukochana go okrada)

Gość Adzia619
Zrozumcie ja tego nie robiłam mam 25 lat własną firmę , nowe auto . Po co miała bym to robić kocham go bardzo . Myślałam że tak bendzie dobrze