Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarolaZimna

Jakie prezenty kupujecie w tym roku?

Polecane posty

Gość KarolaZimna

Jak co roku ciężko wpaść na jakiś oryginalny pomysł. Bądźmy inspiracją dla siebie wzajemnie :) Piszcie w temacie na jakie prezenty zamierzacie wydać w tym roku pieniądze. Pozdrawiam

Gość Ziutka od krasnoludka
wibrator dla siostry

Gość junsidsndindisdn
A ja jako ze nie mam duzo kasy to dam kazdemu po ladnejkartce z zyczeniami a w srodku kuponik toto lotka albo zdrapka. albo kupie pyszne cukierki i zrobie malutkie paczuszki. albo kazdemu kupie po 1 owocu jak np pomarancza, cytryna itd i zawine w sreberko ktore bedzie mialo mnostwo warstw wiec troche sie pomecza zeby odwinac :)

Gość Burak1234
Dzieciakowi: model zdalnie sterowany - auto albo helikopter Żonie: perfumy tu jeszcze się wacham jakie Bratu: sprzęt do jazdy na desce Teściom: Nic :)

Gość lepiej będzie, jak napiszę
co sama chcę... Im jestem starsza ;) tym bardziej doceniam prezenty sezonowe: czapki, szaliki, rękawiczki... jak bielizna termiczna też byłaby nie od rzeczy :D Kalendarz i pamięć USB, bo stara mi zginęła. Aaaa, i kolczyki albo bransoletkę :)

Praktycznie :) żadnego kiczu który się kurzy po kątach i zawala półki. Coś na co szkoda pieniędzy w normalnym czasie albo coś na co nie stać osoby która się obdazrowuje... Żadnych perfum i kosmetyków. Takie są moje zasady. :) W tym roku coś z tej listy: maszynka do obcinania włosów męska krawat z pociesznym nadrukiem Kubek z fajnym zdjęciem lub motywem Bombka z Częstochowy ze Świętą Panienką dla tesciów już gotowa Książki tematyczne - w zaleznosci od zainteresowań zestaw kluczy samochodowych Klucz do odkręcania świec w aucie Lutownica wykorzytana jako pomysł na urodziny, radocha do dziś Zestaw kontaktów z pilotem do wyłączania światła Scrabble lub szachy ładne Spinki do mankietów itp itd ... Cały rok obserwuję i zapamiętuję co potrzeba :) Przydaje sie potem by sprawić radochę na święta :]

Gość Kinia29
eeee tam praktyczne prezenty, ważne jest żeby był FUN. Ja tam bym nie chciał skarpet dostać. Burak - ja też dla mojego synka chcę model kupić zdalnie sterowany, skąd kupujesz? Za ile? Bo ja się nie znam na tym i ciężko mi coś wybrać.

Gość Burakagain
Jak chcesz kupić dla dziecka model zdalnie sterowany to sprawdź sobie sklep http://www.nitrotek.pl zazwyczaj u nich kupuję takie zabawki , dobre ceny mają.

Kosmetyki, głównie perfumy, ubrania(czapka, bluza), szachy, alkohol(przeze mnie robiony), film DVD.

Gość kafkaczarna
dzięki za namiary Burakagain :) . zakupiłam samochodzik na stronie którą podałeś, w prezencie na mikołaja. mały jest naprawdę zadowolony, zabawki nie odstępuje, dzięki za pomysł :)

Gość GHVVH
kafkaczarna dzięki za namiary Burakagain . zakupiłam samochodzik na stronie którą podałeś, w prezencie na mikołaja. mały jest naprawdę zadowolony, zabawki nie odstępuje, dzięki za pomysł BURAK NIE ŚWIRUJ I WYPIERDALAJ STĄD Z TYM SPAMEM