Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awawa

JAKIMI PSIMI ZABAWKAMI CHĘTNIE BAWIĄ SIĘ WASZE PSY ?

Polecane posty

Gość awawa

PROSZĘ O OPINIE

Gość abra kadabra srabra
wibratorami

piłka taka z minikolcami gumowymi. w zasadzie wszystko z tymi kolcami. Ma jeszcze gumowe kółko - taką niby oponke - lubi ją gryźć i siłować sie z komś:-)

Gość mój ma pełno zabawek
takich gumowch i pluszowych... ale bawi się najczęściej swoją ulubioną gumową piszczącą kością :) To jedyna zabawka która tak długo wytrzmała i ni jest przegryziona. Poza tym kupuję mu kości prasowane, łapy kurze i inne smakołyki w zoologicznym. A jak widzi piłkę to szału dostaje, nawet jak dzieci idą drogą i kopią w piłkę to mało co smyczy nie wyrwie, piszczy i szczeka jak szalony. Każde piłki ma przegryzione. Kiedyś kupiłam mu taką skórzaną do nogi w wersji mini i w ciągu pół godziny piłka nadawała się do wyrzucenia. A pies był cały mokry i obśliniony od tej "zabawy" z piłką :o

Gość mój ma pełno zabawek
Mój ma taką piłkę z tymi kolcami to nawet jej nie tknie bo nie ma jej jak pogryźć :p Musi być gładka żeby było co obgryzać :p Jak miał skórzaną to wziął się najpierw na zgryzienie skóry a później materiał pod skórą aż piłka poszła do kosza. Już nie wspomnę o syfie jaki miałam w domu po tej piłce :p

Gość awawa
a ja pytam bo mój miał gumowego prosiaka to już jest bez głowy :)