Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 leniwcowa

mialam isc na silownie po pracy

Polecane posty

Go艣膰 leniwcowa

a tak mi sie nie chceee zmobilizujcie mnie prosze!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tezmiciooos
Id藕, ja w艂a艣nie te偶 wychodz臋 p贸ki jasno :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam dzi艣......
jog臋, te偶 mi si臋 nie chce i艣膰,ale nawet nie p贸jd臋 do domu tyko popl膮tam si臋 po sklepach, jak p贸jjd臋 to mi ciepe艂ko si臋 zrobi i nigdzie nie wyjd臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leniwcowa
to chyba ta pogoda totalnie mi sie nic nie chce. w myslach juz widze koc herbate i serial;)))))) ale na razie jestem jeszcze zmobilizowana zeby pojsc;)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leniwcowa
opcja ze sklepem lepsza bo jak wejdziesz od domu to juz nie wyjdziesz;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam dzi艣.....
w艂a艣nie wiem, ja mam wizje 艂贸偶ka i snu, d艂ugiego, ciep艂ego, spokojnego snu i jeszcze ca艂y dzie艅 je艣膰 mi si臋 chce, szlak mnie trafia, wypi艂am ju偶 tyle wody i dalej je艣膰 mi si臋 chce i spa膰 musz臋 i艣膰 na t膮 joge mam ochot臋 na precla z serem ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leniwcowa
ja tez jestem troche glodna ale dzis to chyba najszybciej zjem o 20.. to co idziemy ciwczyc?':)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam dzi艣.....
idziemy :) powodzenia :) do boju

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leniwcowa
ok:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do leniwych
呕eby mie膰 motywacj臋 do 膰wicze艅 trzeba posi膮艣膰 odrobin臋 wiedzy nt. 膰wicze艅 i zdrowego trybu 偶ycia. Szczeg贸艂y znajdziesz pod nw. linkami: Notabene, nie ma lek贸w/sposob贸w cud na zdrowie, urod臋, zatem jedyn膮 rad膮, to realizacja 5. punkt贸w : 1.prawid艂owe od偶ywianie, postudiuj dok艂adnie t. 鈥濩hudnij bez wyrzecze艅, 鈥瀂asady dietetyczne, W walce z chorob膮 i w profilaktyce nale偶y wzmocni膰 organizm prawid艂owym od偶ywianiem - najlepiej diet膮 surow膮 warzywno-owocow膮 http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysi艂ek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomo艣ci znajdziesz pod ww. linkiem: www.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pe艂nym tego s艂owa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczeg贸艂owo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz link do filmu http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Udost臋pnij ten post