Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leniwcowa

mialam isc na silownie po pracy

Polecane posty

Gość leniwcowa

a tak mi sie nie chceee zmobilizujcie mnie prosze!

Gość tezmiciooos
Idź, ja właśnie też wychodzę póki jasno :)

Gość ja mam dziś......
jogę, też mi się nie chce iść,ale nawet nie pójdę do domu tyko poplątam się po sklepach, jak pójjdę to mi ciepełko się zrobi i nigdzie nie wyjdę

Gość leniwcowa
to chyba ta pogoda totalnie mi sie nic nie chce. w myslach juz widze koc herbate i serial;)))))) ale na razie jestem jeszcze zmobilizowana zeby pojsc;)))

Gość leniwcowa
opcja ze sklepem lepsza bo jak wejdziesz od domu to juz nie wyjdziesz;)

Gość ja mam dziś.....
właśnie wiem, ja mam wizje łóżka i snu, długiego, ciepłego, spokojnego snu i jeszcze cały dzień jeść mi się chce, szlak mnie trafia, wypiłam już tyle wody i dalej jeść mi się chce i spać muszę iść na tą joge mam ochotę na precla z serem ;)

Gość leniwcowa
ja tez jestem troche glodna ale dzis to chyba najszybciej zjem o 20.. to co idziemy ciwczyc?':)))

Gość ja mam dziś.....
idziemy :) powodzenia :) do boju

Gość leniwcowa
ok:)))

Gość do leniwych
Żeby mieć motywację do ćwiczeń trzeba posiąść odrobinę wiedzy nt. ćwiczeń i zdrowego trybu życia. Szczegóły znajdziesz pod nw. linkami: Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, urodę, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod ww. linkiem: www.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz link do filmu http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263