Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik,,,,

Czy lepszy sex jest ze szczupła czy taką przy kości

Polecane posty

jak myslicie ile ona wazy - kuźwa a skąd my mamy to wiedzieć ?:o to nie zależy tylko od tuszy :o w ogóle co cię to obchodzi? ...:o

Trudno jest określić wagę kobiet ze zdjęć, bo po pierwsze nie wiadomo ile mają wzrostu, a po drugie "inaczej" waży tłuszcz, inaczej mięśnie itd.

Może mieć tez duże kości :o daj sobie spokój :o...

Gość hahahahahh fajne cycki ale
"(...)mały móżdżek... " WIELKA DUPA.

Gość a ja wiem swoje
mój typ męskiej urody jest taki : wielkie ramiona, ogromna klata,wielka męskość, trochę brzuszka i buzia pachnąca kryminałem :) mój mąż jest taki :)

Gość a ja wiem swoje
a ja mam np 174cm, ważę 69 kg. jestem gruba czy trochę przy kości?

Gość a ja wiem swoje
ja mam takie piersi :( po ciąży i dwóch latach karmienia piersią. nie można się śmiać z cudzego nieszczęścia

Gość truskawka90290
170cm, 58-59kg chyba dobra co? zawsze chciałam schudnąć z pupy bo jest duża, ale wszyscy znajomi mi mówią że mi jej zazdroszczą i chcieliby mieć taką i że mogłabym reklamować gacie xd i to mnie podnosi na duchu, bo tak jak sama spojrze w lustro to zawsze coś nie pasuje..

Gość oidwo
zdecydowanie ze szczupłą :-)

174 i 69 kilo, to nie jest dużo, moja mama waży przy tym wzroście 75 i i tak jest szczupła. Zależy jak masz to rozłożone , bo można mieć np. mała du.pe , małe cycki i wielki brzuch..

Gość hahahaha wieczorny
maraton nie sprawia ci problemu buehehe przelec sie 42 km. zobaczymy czy nie bedziesz miala problemów i czy tego samego wieczora wrócisz :D:D:D spasiona idiotka :D

Gość a ja wiem swoje
ja codziennie rano przed śniadaniem biegam i tyłek zrobił mi się jak u tej dziewczyny która reklamuje easy tony. i to tyle dobrego. a piersi mam za to jak te biedne murzynki himba. dwa naleśniki do pępka. zwijam je rano w rulonik i wkładam do stanika

Gość muchomor33
170cm, 58-59kg chyba dobra co? zawsze chciałam schudnąć z pupy bo jest duża, dawaj fote .. chcemy zobaczy czy jest taka zajebista .

Gość a ja wiem swoje
moje wymiary piersi 90cm talia 70 brzuch nieco gorzej bo 75 a biodra znowu 92. uda 53 dużo mało? źle dobrze? nie wiem

Gość a ja wiem swoje
no ale nikt mi na pytanie nie odpowiedział. gdzie są mężczyźni??

Gość nie...
nie rozśmieszajcie mnie .Przy wzroście 168 to waga miedzy 53 a 68 .to przy wadze 68 to troche juz sie wylewa

Gość nie...
to sie tu nie zgodze,ze faceta sie podobaja laski ktore waza 60 i wiecej i tylko z tego sobie sprawy nie zdaja.he to chyba jakas laska napisala.JOKOS sie z tym nie zgodze .napewno mniej niz 60 kg zaleznie od wzrostu

Gość nie...
zocha czy jokos ci tam .wazysz 100 kg i zal ci w dupe sciska....

Gość nie...
sorrki zoch to nie do CIEBIE:) TO bylo do pseudonimu "zgadza sie''

WY WSZYSCY MACIE NASRANE W MOZGACH BADZCIE KIM JESTESCIE,WAZCIE TYLE ILE WAM JEST DOBRZE WAZYC I JEDZCIE ZDROWO ,PRZESTANCIE PATRZYC NA WAGE Z OBSESJA ZBOCZENCA bo i tak czy jestescie chude czy grube umrzecie i sie rozlozycie wiec na dluzsza mete takie wagowe wyscigi tylko wam zycie zabieraja zamiast wyjsc na sloneczko i podziwiac przyrode to stoicie na tej wadze a wasze cialo i tak bedzie walczyc zeby odzyskac prawidlowa wage,zacznijcie normalnie zyc wreszczie

Nie zapomnij napisać i wrzuć jakieś fotki. Mogą być bardziej romantyczne - kolacja przy świecach, czułe pocałunki, objęcia w kinie.