Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik,,,,

Czy lepszy sex jest ze szczupła czy taką przy kości

Polecane posty

Gość zgadza sie
niedowaga to 45 kg ..

Gość Zocha :P
no ok , rozumiem ale jak to wyliczyles? i wedle czego sa te wyliczenia? Bo skoro mowa o obliczeniach wedlug BMI mam prawidlowa wagę :) Jeszcze 2 lata temu wazylam 54 kg i wszyscy mi mowili ze wygladam jakby mnie z Oswiecima wypuscili .

Gość zgadza sie
i gdy wazylas 54 kilot twoja sylwetka byla podobna do tej ?

No skoro noszę rozmiar 38 , w polocie 36 i jestem otyła to ok , Wasze zdanie :) Mięcho - nikt z moim przelozonych nie zwrocil mi uwagi ze jestem otyla a byly przypadki gdzie na zaprawie dziewczynom ktore rzeczywiscie za bardzo odstawalo tu i owdzie dawali taki wycisk ze zapominaly jak sie nazywaja . Ja z kondycja nie mam problemow i zaprawa czy wieczorny maraton nie sprawia mi problemow :)

Według Ciebie anoreksja to tylko końcowe stadium widoczne na zdjęciach powyżej? To już są przypadki śmiertelne :o

Gość zgadza sie
jesli wazysz 62 kg to na pewno masz troche tłusczyku . NA udach czy piersiach

Mięcho - nie , nie mama i babcia a moj facet i znajomi :) Nie no az tak nie wygladalam :P Ludzie Wy przesadzacie albo w jedna albo w druga strone .

Gość hahahahahh fajne cycki ale
a ja mam 163, 48 kg duze cycki i sliczna dupcie. i wg mnie faceci z reguly wola szczuple. a co do autorki to nie jestes gruba. ale troche tluszczyku chyba masz... :classic_cool:

Gość zgadza sie
gruby zawsze bedzie mowil ze nie jest gruby .. Fakt jest taki ze prawidlowa waga prz 168 cm to 50 -55 kg a przy 170 cm 51-56 kg

Myśle, że kobiety nie powinny się w tym temacie wypowiadać... chyba że te z lesbijskimi zapędami

zgadza sie - nie bede zaprzeczala ze nie , moim problemem sa biodra a uda? nie raczej nie , a co do piersi mam miseczke 70 B /C . Ale jak ma sie nie odkladac skoro moj dzien zaczyna sie o godz 5.00 rano zaprawa , potem apel, wyklady , cwczenia , nastepnie daja nam mnostwo rzeczy do zrobienia , konczy sie cwiczeniami ok 20 , potem jest kolacja . A jak masz warte calonocną na mrozie to pijesz i jesz zeby to jakos przetrzymac . I tutaj nie mowcie mi ze inaczej sie da , bo kazdy kto tutaj sie uczy tak robi , inaczej nie szloby wytrzymac .

szkoły wojskowe nie sa dla kobiet, a kobiety żołnierze są aseksualne :o:o

fajne cycki- no ale gdzie ja sie zapieralam ze nie mam troszeczke tluszczyku? wiem ze mam i wcale sie z tym nie kryje . Tak jak mowilam glownie biodra , wszytsko inne jest ok . ale jak tu ma nie isc skoro sie je w nocy :P

Gość pan K.
o ja pierdole, najebane pod sufitem to wy wszyscy macie rowno. tylko 50 kilo i ani grama wiecej bo juz spaslak, a prawda jest taka ze nawet nie zdajecie sobie sprawy ze wiekszosc dziewczyn ktore wam sie podobaja waza ponad 60 i fajnie wygladaja. ehh faceci to tacy niedouczeni ignoranci ze az zal

To nie jest typowa szkola wojskowa . To sa studia wojskowe :P i bynajmniej nie bede non stop w kamaszach a bede chodzila w ladnym niebieskim mundurku , ktory mi pasuje :P A co do aseksualnosci , jakbys zobaczyl Pani Komandor , Porucznik badz pod Porucznik MW to bys sie zdziwil . U Nas prowadza wykladay i wszyscy faceci leca jak pszczoly do muchy . Myslisz bardzo stereotypem , jak baba w wojsku to pewnie zaniedbana , z meska figura , taki babo chlop a to nie prawda :P ale ja sie sprzeczac nie bede :) w kazdym badz razie jesli sie chcesz przekonac to zapraszam na moja Uczenie choc pewnie Cie nie wpuszcza , musisz miec przepustke to jest teren wojskowy : Akademia Marynarki Wojennej , Gdynia

Gość matacz ,,,...
kazdy zapewne ma inaczej , ja lubie kobiete taką prawdziwą , czyli pączuszek , co nie znaczy grubasek ! szczupłe , chude nie sa tak fajne w lózku jak te milusie . Ostry seks z szczupłą powoduje poobijanie sie , kobieta ma miec najlepiej - jak dla mnie - oczywiscie 160 wzrostu rozmiar biustu 75 D 68 w pasie i 100 w biodrach , waga około 55 kg ale jak bedzie 60 tez bedzie dobrze

Gość Czink-czank-czu
Waga idealna przy 168cm to ok 60-62kg a prawidłowa między 53kg-68kg

ok , ja sie zbieram , mialam przerwe a teraz trzeba sie brac do roboty . pozdrawiam

coś nie chce mi się wierzyć w to całe twoje wojsko... miałam do czynienia z wojskiem nie raz - wiadomo ,że nie wezmą tam chucherka... jaki kierunek studiujesz? bezpieczeństwo narodowe? nie rozśmieszaj mnie...

Faceci są wzrokowcami, więc może trzeba im zobrazować. Czy wolicie szczupłe dziewczyny, bardziej chude w stylu : http://static.hotplota.pl/hotplota/hp-content/hp-imager/cmpictureimage//dcfzaz0/anja-rubik-boskie-cialo-anji-rubik--imgZ0K3Vn.jpg Czy może seksowne kobiecie kształty , w stylu, mojej ukochanej : http://gfx.filmweb.pl/an/49468/9712.$.jpg

Gość matacz ,,,...
zadna ! choc sa tam ładne kobiety

Gość matacz ,,,...
jak dla mnie fajna !