Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaksiężniczki

co na gwizdkę dla rocznej dziewczynki

Polecane posty

Gość mamaksiężniczki

Mamy pomóżcie, niedawno wymyślałam prezenty na 1 urodziny a teraz muszę znów zrobić to samo bo idą święta i już mnie babcie i dziadkowie, ciocie i wujkowie pytają co mają małej kupić. Dostała już zabawki edukacyjne, ma kilka lalek. Ja osobiście wolę przydatne rzeczy ale jakoś nie mam pojęcia co się może przydać takiemu roczniakowi. Może wy macie jakieś pomysły i doświadczenia.

w zeszłym roku daliśmy mojej siostrzenicy coś takiego : http://www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=zestawy-dla-chlopcow&ProductID=21717&producer=hasbro&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2010-11&utm_content=092-01750 Z tym że mala miała już 1,5 roku ale jej mina i okrzyk zachwytu - bezcenne :) meczyła potem nas i sąsiadów do wieczora :)

Gość bardzo dużo zależy
mnie też już wszyscy zaczynają gnębić co kupić mojemu dziecku pod choinkę... mogę Ci powiedzieć co mój syn dostał na roczek i z czego jest zadowolony :) - rowerek od 12mcy do 36mcy- bardzo go lubi :) - trampolina dla dzieci z uchwytem od 12 mcy do 36 mcy- syn ją uwielbia :) - zebra na biegunach (można odczepić płozy i wtedy jest na kółkach) - interaktywna kierownica do wózka zamiast pałąka, pasuje do każdego wózka

ja na gwiazdke kupilam corce mojej kuzynki jak miala niespelna rok lalke i misia dzis ma 4 latka i to jej ulubione zabwki i nikt nie moze ruszyc :D czasami takie nie wielkie cos a dziecko pokocha ;)

Gość mamaksiężniczki
moje dziecko uwielbia pluszaki, ale już powoli zaczyna brakować na nie miejsca, mieszkamy w kawalerce i mieszkanie nie rozchodzi się w szerz :-)

Gość titafka
jak na gwizdkę to gwizdek

no to jak tyle tych zabawek ma to nie kupuj z zabawek nic po co ma sie to walac i kurzyc a dziecko pozniej nie wie czym ma sie bawic :) kup jakies fajne ubranko :)