Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka klaudynaa

Wróżę z Tarota, zapraszam!

Polecane posty

Gość wróżka klaudynaa

Bardzo zależy mi na radzie, więc sorki za to małe oszustwo:) innym razem Wam powróżę:) Poradźcie mi proszę... Tak w skrócie. Mam mieszkanie 2pok. za które spłacam kredyt. Drugi pokój stoi pusty, więc chciałam go wynająć. Znajoma (dawna dobra koleżanka) dowiedziała sie o tym i zapytała czy może ze mną zamieszkać, że zapłaci mi tak jak za wynajem pokoju. I mam dylemat... Nastawiałam się na wynajęcie obcej osobie. Od znajomej tak głupio brać kasę. Ale z drugiej strony to zawsze milej i ... pewniej kiedy mieszka się z osobą, którą się zna. Nie wiem co zrobić... Jak myślicie, zgodzić się?

Gość rtytyu
normalnie sie zgodz, moze sie obrazic, a branie kasy od kolezanki jest normalne i nie ma w tym nic dziwnego, ona sama to rozumie a ty nie?

zgudz sie, niby glupio bedzi brac od niej kase ale skoro ona wie na czym sprawa polega to sie na to godzi, pomysl w ten sposob ze moze osoba ktorej wynajmiesz (nie znajoma) za jakis czas rowniez moze stac ci sie bliska osoba i co tez nie bedziesz umiala brac od niej pieniedzy?? a takto masz kogos zaufanego a dotego fajna kolezanke jako wpollokatorke:)

Gość brak propozycji na dobry nick
dziękuję za odpowiedź:) wróżę Wam szczęście i dostatek, dobra karma do Was wróci ;) 🌼