Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaaaaaaa27

Ja pogodzic sie z tym ze facet mnie olal.

Polecane posty

Gość sylwiaaaaaaaa27

Krotka znajomosc.Poznanie w necie 2 spotaknia.A ja ciagle rozmyslam dlaczego tak sie stalo ze mnie olal.

Gość sylwiaaaaaaaa27
Akuart teraz przy tej znajomosci strasznie cierpie.Zaangazowalam sie.Od kilku dni chodze jak jakas nie przytomna.

Witaj, współczuje ale opowiedz coś więcej. Po przeczytaniu tego wynika ze coś nie zagrało nie było chemii. A może on liczył na seks??

Gość sylwiaaaaaaaa27
w dodatku nie mam okresu!

Gość sylwiaaaaaaaa27
Bylo fajnie. Przytulal sie, mowil ze jest szcesliwy ze mnie poznal.A na 2 dzien po 2 spotkaniu ze nic nie poczul.

Jeśli przespałaś się z nim i teraz nie masz okresu to oczywiste: odezwij się pierwsza i opowiedz o twoich obawach albo zrób test żeby je rozwiać!

Gość sylwiaaaaaaaa27
Nie bylo seksu.

To w czym problem?? nie rozumiem. Wyjdź gdzieś z przyjaciółmi może do kina albo pubu, gwarantuję Ci że szybko zapomnisz te dwa spotkania. Zacznij żyć a nie rozpamiętywać.

Gość sylwiaaaaaaaa27
Pracuje.mam dziecko.I siedz e wdomu i rozmyslam.

W jaki sposób tak bardzo zauroczyłaś się po 2 spotkaniach?? Ja jestem ze swoim chłopakiem 5 lat i dopiero po paru miesiącach tak bardzo za nim tęskniłam. Tak szybko przywiązujesz się do nowo poznanych osób?? Co on w sobie takiego miał??

Gość sylwiaaaaaaaa27
Niewiem.Tak mnie soba zauroczyl ze nie moge normalnie funkcjonowac.ZXyje jak w letargu jakims. Ten glos, usmiech, te cieplo.Rzoumielismy sie bez slow.

Gość babiarz,manipulant
Oszukiwal Cie co do siebie, gral kogos innego, zebys sie zaangazowala a pewnie leci na kilka frontow/typowe dla znajomosci z internetu/.Dziewczyny sa bardziej emocjonalne i tacy cwani oszusci to wykorzystuja.

Gość :.,mp
jak ma na imię? i skąd jest?

Gość sylwiaaaaaaaa27
A powiedzicie mi jak mam zxagadac do chlopaka. Pracuje i z pracy poodba mi sie pewien chlopak. Sympatyczny, Zauwazylam ze na mnie aptrzy zerka.I dzis szlam korytarzem, usmiechnal sie i mowi"Dziendobry pani" a ja do niego czesc. I sie usmiechnal.Wychodzilam z pracy to tez tak na mnie patrzyl.

Gość babiarz,manipulant
Ile ten z internetu miallat i gdzie go poznalas?

Gość sylwiaaaaaaaa27
na sympatti lat 29. z wygladu nie ciekawy.Rudy byl.ale charakter super.cierpiacy po rozstaniu.

Gość sylwiaaaaaaaa27
up

Gość yxyx

Mnie też olał rudy.

Gość sylwia s/parassolka

Matko Boska ,ten temat to jakaś masakra .Czytam i oczom nie wierzę że są takie kobiety.Jak można kogoś poznawać w internecie i jak można iść z kimś do łóżka w dodatku .Szkoda ze mam internet dopiero od września 2012 bo już dawno bym to skomentowała.Masakra jakaś serio.Wstyd dla kobiety byś taką szmatą jak autorka.Zero zasad moralnych i etycznych.Rudy? blee .Marny gust w dodatku.