Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiua

Dziewczyny!

Polecane posty

Gość asiua

Czy wasi faceci mają czasami problemy z erekcją? Poznałam faceta, spotykamy się jakiś czas, doszło do seksu, pierwszy raz to klapa, co chwilę mu opadał (gdy tylko założył gumke), następne 2 razy były bez gumki, a dzisiaj mieliśmy kochać się w gumce i znowu nic z tego;/ nawet po calowaniu i rozbieraniu nie stanął mu;/ dopiero po oralu stanął, a po zalożeniu gumki opadł;/ ehhhh

Gość Nie stresuj go
Niektorzy faceci sa tacy, ze jak im dasz gumke to od razu im opada. Nie wiem czy to stres zwiazany z zakladaniem gumki czy co. Moj facet tez tak na poczatku mial no i przez to biore tabletki - bo to moj staly partner teraz. Powodzenia

Gość asiua
Nie stresuje, ale dzisiaj miałam taaaaką ochotę;) chciałam się odprężyć, zrelaksować a tu nic;/

to zależy od partnerki jak ona patrzy na faceta z pogardą co on robi gdy mu to zakładając nie za bardzo się udaje - penis opada Natomiast gdy ona to robi w trakcie narastającego w tym czasie podniecenia to nie opadnie

Gość asiua
21 lat. Nie patrzyłam z pogardą, widział jak bardzo byłam podniecona. A może problem tkwi w tym, że był przez ostatnie 3 lata z dziewczyną, która brała tabletki?

Gość starszy ropies
ja tak mam, z gumka nie potrafie...

Gość asiua
Ale wczoraj bylo tak, że przytulaliśmy się, całowaliśmy, robieraliśmy, a jemu nie stanął;/ to chyba nie jest do końca normalne;/

Gość vgjvkbnkb
Gosc zaczyna byc impotentem , co tu duzo gadac .

Gość iogutdtrsrty
Levviatan, a Ty kiedykolwiek miales chociaz gumke na c.h.u.j.u?

Gość asiua
Nie wiem juz co mam robic;/ zalezy mi na nim, ale bardzo lubie seks.

21 lat i ma takie problemy z erekcją to chyba coś nienormalnego Może być przyzwyczajony do pewnych zachowań seksualnych swojej poprzedniej partnerki a ty masz inne i go to nie podnieca Spróbuj byc bardziej obojętna do tego że mu wymięka a niech ci robi orgazm ręką , lub minetką.

Gość asiua
Ale gdy widze, ze mu opadl lub w ogóle nie powstal;p to odechciewa mi sie wszystkiego;/ wczoraj chciał mi zrobic dobrze palcem, ale powiedziałam, że nie chce;/ po prostu nastawiłam sie na seks

Gość strejlał
Jeśli tylko patrzyłaś na to jak gapa w gnat, albo jeszcze miałaś głupi uśmieszek na twarzy, to chłopak się stremował i dziwne, że w ogóle nie uciekł od takiej kochanki.

Gość asiua
Ejjj nie miałam głupiego uśmieszku ani nie wpatrywałam sie;p