Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kara.b.

Pomóżcie. Czy to dobry prezent dla dwulatki??

Polecane posty

Gość DOBRA SPACERÓWKA1
moim zdniem taki miś jest fajny na roczek, teraz za duża troszke już :) może kup jej lalkę i wózeczek dla lali

Gość kara.b.
Szkoda, właśnie tak myślałam że chyba jest już za duża. Mam problem bo to jest rozpieszczane dziecko, które ma bardzo dużo zabawek, a lalkami nie lubi się bawić. Szukam dalej:)

Ja uwazam ze super zabawka dla dwulatka. Sama mam dwulatke w domu wiec wiem, ze by sie jej bardzo podobalo

Ja mysle ze nie jest za duza moj syn dostal takie cos jak mial rok i nie umial sie tym bawic, teraz ma 2 latka i sie fajnie bawi BARDZO LUBI TA ZABAWKE:)

Gość kara.b.
Dziękuje za pomoc, w takim razie pewnie zdecyduje się na takiego misia, mam nadzieje że będzie zadowolona :)

moj takich zabawek nigdy nie lubil, ale wiadomo, zalezy od dziecka. dla dwulatka to bym bardziej puzzle kupila, plasteline, kolorowanki. dla dziewczynki jeszcze wlasnie wozek, lalke, kuchenke czy cos w ten styl. wszelkie gadajace, grajace zabawki zajmowaly go zawsze gora z 5-10 min a potem lezy wszystko w kacie. a juz maskotki nawet te grajace czy gadajace to zabawka u nas na 5 min gora. no ale tak jak napisalam, kazde dziecko jest inne. moze zapytaj mame dziewczynki czym sie najbardziej mala interesuje. a jak nie to mowie ze jakies puzzle, ksiazeczki z bajkami itd. bo w koncu do nich dorosnie.

Gość ten mis mowi podobno
"zalaskocz mnie po brzuszku" :O Noooo, ja bym takiego badziewia nie kupila. "Zalaskocz" :O