Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mama i zona

Co sądzicie o ''pomysle'' mojego meza

Polecane posty

Gość Steella
Jak ja nienawidzę takich dupków, którzy zakładają rodziny, zarabiają na nią i szczycą się tym i myślą, że mają wszystko w garści i nic im już nie zagraża. Właśnie, że musisz pokazać, że zagraża! najgorzej to być taką ofiarą losu, która się boi tego co zrobi bez tego faceta. Dobrze Ci mówią-trzeba się było odwdzięczyć tekstem, że dobrze, że zostawia Ci resztę tych prezerwatyw to też chętnie wykorzystasz pod jego nieobecność.

Gość nie wiem co masz myslec
przepraszam ale jak niby masz sie zorientowac jak go nie sprawdzisz? wywachasz zdrade czy co?

Gość mloda mama i zona
DOKLADNIE JAK KTOS WYZEJ NAPISAL, LEPIEJ PRZED SLUBEM SIE ''WYSZALEC'' niz pozniej po dwoch latach malzenstwa oznajmic ze ''biore kondona na wyjazd by cos bzyknąć, bo seks z jedna osoba mi sie znudzil''

Gość mloda mama i zona
jezu nie wiem moze zle napisalam, ale on jak bedzie chcial oszukac to kupi paczke nowych gumek a stara zostawi na miejscu jestem wkurwiona i przez to nie wiem co mowie

Gość Sebastos 740i
To nie bedzie mile co Ci napisze , ale nie o to tu chodzi.Rozstan sie czym predzej z nim bo bedziesz bardzo cierpiec przez niego , wiem ze to rozbije rodzine , ale chcesz sie temu przygladac jak Ciw w huja robi na lewo i prawo? Jeszcze sie przed Toba bezczelnie pucuje ze to zrobi , ma tupet skurwiel...

Gość WredneSuczyskoooo
Wypisz pozew o rozwod i pokarz mu, moze to go troche nastraszy

Gość mloda mama i zona
ma tupet i to nieziemski, ja mu pierdolone koszule prasuje,szykuje wszystko a on mi wyjezdza z takim czyms

Gość KamilaXXX
Zrob mu dziure w tym kondomie:P

Gość ARAMANDO
CZY TY JESTEŚ KASIA Z IŁAWY

Gość niezalogowana furgonetka
ja bym mu pwoiedziała, ze jak Cie zdradzi to go zostawiasz, i powiedz ze masz JAK sie tego dowiedzieć, rzeczywiscie zobacz na nr seryjny tej gumki ,z apisz sobie, ale zeby on nie zauwazył, jak nie jest sprytny to zuzyje tą i ,kupi nowa, wiec wszytsko bedzie jasne mój chłopak kiedys zużył i mi wmaiwam ,z ę moze bra wziął,a teraz juz wiem jak było..:?

Gość mloda mama i zona
nie, mieszkam na slasku

Gość KamilaXXX
Kochasz go jeszcze?

Gość mloda mama i zona
tak zrobie, spisze poki spi i zobaczymy dziekuje za rady zadnej zonie nie zycze takich ''przygod'' bo mozna kurrrrrrrwicy dostac

Gość mloda mama i zona
kocham go

o czy Twój mąż jest przytsojny??? ale tak obiektywanie? czy podoba się kobietom czy tyklko tobie? bo ja np na byle co bym nie poelciała i jedzce żonatego....:/

Gość nie wiem co masz myslec
nie spisuj, zdjecie zrob - bedziesz miec dowod, bedziesz mu mogla pokazac, bo numerek na papierze kazdy moze wymyslec

oo no właśnie, ale żeby wyrażne było

Gość mloda mama i zona
jest przystojny, minusem jest to ze jest niski-ja w szpilkach jestem taka jak on moge stwierdzic ze po ryju fajny jest raz mi kuzynka powiedziala pijana na swoim wieczorze panienskim ze niechce zadnych striptizerow tylko ze wolala by tutaj mojego chłopaka- wtedy jeszcze byl moim chłopakiem

Gość mloda mama i zona
juz zrobilam fotke dobry pomysl dziekuje, ja bym na to nie wpadla tak jestem wkurwiona

niski... to juz wiele kobiet na niego nie poleci, dl amnie np poniżej 180 to nie facet, ale i tak zdjecie zrób... i dzwon często...najlpeij sie umówić zeby się meldował co godzine..

Gość ale sie ludzie rozdrabniacie
jak bedzie chcial to i tak zrobi i dajcie spokoj z jakimis fotami numeru kondoma! autorko,powiedz mu w drzwiach tylko tyle: sluchaj koles,i tak zrobisz co bedziesz chcial tylko pamietaj zebys potem nie zalowal! nie ma co lamentowac! takie jest zycie! co do tych wyjazdow z firmy,to chyba tylko w Polsce sa takie bankiety ze wszyscy chlaja na umor i sie rzna:(

Gość KamilaXXX
Wspolczuje Ci i rodzinki i meza

napisz tu jak wrcóci juz z tego szkolenia... ehh tez nie mają czego wymyślać..

Gość mloda mama i zona
wiem

Gość mloda mama i zona
sama sobie wspolczuje rodzinki napisze napewno

no wiadomo ze zrobi co bedzie chciał, ale dlacego on ma czekać na prawde moze i parę lat... leipiej miec pewnosć od razu.. a powiedziec jemu tez tak mozę, ale zdjecie nie zawadzi... tylko juz mu o tym kondomie nic niemów ,bo sie skapuje on pewnie i tak o nim pamieta...

Gość KamilaXXX
Mysle ze powinnas z nim porozmawiac , ze rani cie jego zachowanie, komentarze. Zapytaj czego naprawde chce. Jesli sexu z inna i zrobi to, rozwiedz sie z orzeczeniem o winie.

Gość beretta24
ciekawosc ludzka... nic dziwnego ,ze o tym mysli.... jesli facet mial tylko jedna kobiete to powinnas sie martwic.... oni czesciej niz my chca sprobowac jak to by bylo z kims innym

Gość mloda mama i zona
beretta24 mogl o tym pomyslec zanim sie ozenił i zrobil dziecko jak juz tak bardzo chce kogos innego bzyknąć, to niechaj mnie o tym nie informuje chociaz wstydu nie ma, nawet przed dzieckiem, ktore nie rozumie