Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mama i zona

Co sądzicie o ''pomysle'' mojego meza

Polecane posty

Gość beretta24
alez ja go nie bronie. rowniez uwazam ,ze przed slubem ludzie powinni sie wyszalec....zeby potem nie glupiec. ja sie wyszalalam i teraz nawet nie moge sobie wyobrazic pocalunku z innym a co dopiero dalej :) moj facet ma tak samo. nie chcialabym wiazac sie z facetem , dla ktorego bylam pierwsza....

Gość z facetami
to jak z psami - nie czują bata nad sobą to i gryzą. Mój chyba by sie bał coś takiego powiedzieć, a co dopiero zdradzić! Wie,że by pomamiętał do końca życia.. Nie możesz być niema w takich sytuacjach, on musi wiedzieć jakie są granice i jakie konsekwencje za ich przekraczanie, jak z dzieckiem. No i musi wiedzieć, że nie to nie tylko strachy...WIĘC NIE DAJ SOBĄ POMIATAĆ DZIEWCZYNO! a jego teksty o kasie i mieszkaniu...zeby sie nie zdziwił,co go może czekać po orzeczeniu rozwodu z jego winy... tępy jest,że tego nie wie?

Gość ale sie ludzie rozdrabniacie
wyszalec?? a co to znaczy? miec jak najwiecej partnerow? zadko pierwsza milosc konczy sie slubem,zazwyczaj kazdy/a ma pare partnerow przed slubem ale zeby "wyszalec"? dalej nie wiem co to jest:(

Ty powaznie piszesz? przeciez trzeba miec niezle w glowie nachlapane zeby z domu prezerwatywe ciagnac i jeszcze o tym zone informowac zamiast kupic sobie paczke innych :D :D :D przepraszam nie moglam sie powstrzymac. niestety nie wiem co Ci doradzic bo on przeciez i tak zrobi co bedzie chcial. Ty go najlepiej znasz i najlepiej wiesz czy on to powaznie mowil. ale jedno przyznam, ale masz prawdomownego meza :D ;) ja mialam takiego bylego. zaczal jakas prace i podobala mu sie dziewczyna tam pracujaca (podobno z wzajemnoscia) i on swoich kolegow tam prowadzal zeby im ja pokazac. a jak kiedys sie umowilismy pod jego praca to mi kazal udawac ze jestem tylko kolezanka. a pozniej sie smial ze to tylko zarty. ha.. pierwszy i ostatni raz pobilam faceta ze zlosci :D a pozniej z 2 lata pozniej mi powiedzial ze zakochal sie w mojej kuzynce ale poniewaz ona mieszka na innym kontynencie to to jest takie jego nierealne marzenie bla bla bla. a potem zdziwienie ze odeszlam, placz i blagania. lubie szczerosc ale kurde... :D

do z facetami z kobietami jest tak samo,wiec wyluzuj!

Gość kowboj
Masz dziewczyno problem , chyba powinnaś go czym prędzej obudzić i puki jeszcze wasze małżeństwo jest w całości to sprawić aby tak pozostało bo jak zdradzi to już poamiatane. Zapytaj czego oczekuje od tej innej może ma jakieś zachcianki , które jak zapytasz to ci wyjawi może chce zobaczyc jak by to było z taką co ma duże piersi bądz małe (to daj do zrozumienia ze jestes gotowa na operacje-jeśli była byś na to gotowa). Nie pozwól żeby to zrobił puki możesz.

Gość z facetami
ja nie mowie ze kobiety sa inne, ale doswiadczenie mam tylko z facetami :D

w dzisiejszych czasach nic nie wiadomo :D

Kowboj wybacz ale czy ty z konia spadles? owszem ona moze dla niego poprobowac nowych pozycji, jakis zabawek eortycznych itp. ale ma dla niego zwiekszac/zmniejsac piersi jesli on tego chce? nie przesadzasz? przeciez chyba widzial z kim sie zeni. A ja bym chciala sprowac z kobieta, obetniesz sobie malego? ;) :D

ja wogole nie rozumiem jak mozesz tolerowac takie chamstwo? czy on liczy sie wogole z twoimi uczuciami? moj facet w zyciu by sie tak nie zachowal.... jestesmy swoimi najlepszymi przyjaciolmi... w zyciu jedno drugiemu krzywdy by nie zrobilo ;/

kluska a skad wiesz ze kowboj ma malego? :D

Gość kowboj
Jeśli o tym ci mówi to znaczy że straszy cię i czegoś chce więc dojdź do tego co to jest i staraj się to zrobić o ile nie jest to wbrew tobie.

kluska------------:D:P

nie sadze aby facet byl tak "skomplikowany" i walil przez plot. jak juz mowi ,ze on tylko z jedna i ona tylko z jednym i ,ze ciekawy jest jakby bylo z inna.... to nie trzeba tu dorabiac zadnej filozofii bo jej nie ma. faceci sa prosci jak instrukcja obslugi cepa.

Gość z facetami
kowboj - naprawdę z konia spadłes Może niech on toleruje czego ona chce i na co sie na slubie godzil skoro go wziął!

Gość kowboj
to się kluska mylisz

Gość kowboj
to ze sie mylisz dotycz ojego a nie głównego tematu

Gość kowboj
zdziwiła byś się jakich sposobów faceci używają zeby coś osiągnąc a nie powiedziec tego wprost

Gość z facetami
aaasssaaaeee - co racja to racja Ale żeby tak mówić, to albo w ogóle nie szanuje,albo niezły typ po prostu

Gość z facetami
w obu przypadkach wystawiłabym za drzwi ;P

wiesz co.... widocznie nie wiesz co to jest dojrzaly zwiazek. jego podstawa jest szczerosc i rozmowa i jeszcze raz rozmowa. partnerzy powinni sobie mowic o swoich potrzebach ,zeby nie doprowadzac do takich glupich sytuacji. osobiscie nie znam faceta , ktory nie mowi wprost co mu lezy na duszy - zazwyczaj jak mowia tak robia i mysla. odwrotnie jest z kobietami - to wg facetow nasza najwieksza wada....ze kazemy im sie domyslac

Gość kowboj
zgadzam się z aaasssaaaeeee, jak się chce zdradzić to chyba nie pwinno sie o tym mowic

Gość kowboj
kluska - mam i koniec

ale wy jestes malo domyslni.... wrecz odwrotnie.... moze on chce zeby ona pomyslala tak jak wy " skoro mowi to znaczy ze nie zdradzi ...no bo nie mowilby o tym gdyby mial taki zamiar". pomyslcie czasem... on moze byc sprytniejszy niz wy wszyscy do kupy zebrani :P

Gość z facetami
beretta - nie uwłaczaj nam :P

autorko i tak zrobisz po swojemu. proponuje ci sie odgryzc w podobnie klujacy sposob :) niech mu w piety pojdzie... :P

Gość kowboj
no właśnie