Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolony24

Nie mam sie w co ubrac!!!

Polecane posty

Gość niezadowolony24

Witam wszystkich, mam powazny problem, nie mam sie w co ubrac, koncza mi sie ubrania powoli, spodnie ktore nosze staja sie coraz bardziej zniszczone. Sklepy pelne sa ubran a ja nie mam sie w co ubrac. Poprostu to co one oferuja wyglada dla mnie dziwacznie, jak sie ubiore w to to czuje sie jak pajac. Jak to mozliwe ze we wszystkich sklepach z ubraniami jest ten sam badziew? Czyli jeansy z jakims wzorkami, bluzki z beznadziejnymi rysunkami, bluzy z jeszcze gorszymi i rozowe koszule? Gdzie sie podzialy normalne ubrania dla normalnych ludzi?

Gość popka12
Nie wiem do jakich sklepow ty chodzisz...

Gość niezadowolony24
jedyne czego szukam to zwykłe spodnie z wycięciami na pośladkach

Gość niezadowolony24
popka12 a jakie bys polecila?

Gość Ja tez mialam ten problem
szukalam koszulek a wszedzie szmaty. W koncu znalazlam w Decathlonie, tanie i dobrej jakosci. A meskie spodnie i buty fajne sa w sklepach wojskowych. Moj facet tam kupuje po tym jak w Big starze i gdzies tam jeszcze zaoferowali mu... meskie biodrowki :o

Gość niezalogowana furgonetka
idz co jakiegoś centrum handlowego a nie na bazar to zobaczysz normaln ciuchy np jeansy bez wzorków

Gość niezadowolony24
No wlasnie chodze do centrow handlowych a kolezanka mi powiedziala odwrotnie zebym poszedl na bazar, ale jeszcze nie bylem, srednio mnie kreci przymierzanie ubran stojac na tekturze za namiotem na oczach niecierpliwej sprzedawczyni :) A sklepy jakie odwiedzam to Cropp town : od bidy cos czasem sie znajdzie ale glownie bluzki z beznadziejnymi rysunkami, spodnie o dziwnym kroju z dziwnych materialow. C&A - szmaty za niskie ceny, czasem sie znajdzie cos dobrego ale po 2 praniach do smieci. H&M - te same szmaty co w C&A tylko ze za wieksze ceny . Diverse - kiedys fajny sklep, dzis generalnie wchodze by ogarnac wzrokiem ze nic interesujacego nie ma a te ceny to sobie z kosmosu wymyslili. Lee/Wrangler - nie jestem wielkim fanem jeansow by za nie placic 300 zl. Carry - kiedys dalo sie cos kupic, dzis nie do tego ceny tez wysokie za niska jakosc. Reserved - pedalskie ciuchy, chociaz ostatnio widzialem fajne, normalne spodnie, ale drogie :)

Gość drewnosław91
staaary, na bazar idź, tanie i dobre ciuchy i co ważne - wybór ogromny, więc jeżeli nie masz ochoty na jakieś dziwactwa typu wzorki na pół bluzy to na pewno znajdziesz coś dla siebie :)