Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi się jak cholera

idziecie dzisiaj z dziećmi na spacer??

Polecane posty

Juz dwa dni siedzimy w domu, mały w prawdzie troche zakatarzony no ale wypadałoby sie przejść!! ale tak mi się nie chce!!!! a jak to u Was wygląda??

Gość kis'sdk
u mnie jest -5 i pada snieg wieje wiatr wiec siedzimy w domu

Gość kasiunia
staram sie codziennie chodzic , dzis jeszcze nie bylam ale mysle ze moze kolo 15 wyjde , jestem przemeczona jakas , ale tlumacze tosobie ciaza bo jestem w 12 tygodniu

a ja nawet nie wiem ile jest ale jak spoglądam za okno to aż mi sie niedobrze robi i płakać się chce!!

Gość kijevna
dziś wysyłam chłopa:)

Gość mama 15 miesiecznego synka
Nie, bo siedze w pracy :D A tak powaznie to zawsze wychodzimy jak jestem w domu (pracuje 3 dni w tygodniu), bez wzgledu na pogode. Nawet jak pada wychodzimy chociaz na 20-30 min, zeby sie przewietrzyc.

Gość MI TEZ SIE NIE CHCE ale ide
moim trolem. Rano i po poludniu. Jak sie nie wyszaleje na swierzym powietrzu to potem roznosi chalupe. a to dziewczynka i ma dopiero 14 miechow. Ubieram w kombinezon w barwach ochronnych, kalosze i siuuuu

Gość huahuahua
Chciałam iść, ale wieje i nie idziemy :(

Gość fdeee
Mnie też się nie hcce, ale wczoraj nie byłam więc dziś wyjdziemy. Byle do wiosny :-))

ja już byłam z córką, u nas jest 0stopni, zimno a;e będzie przecież jeszcze zimniej trzeba się jakoś przyzwyczaić, a kiszenia się w domu nie popieram

Gość huahuahua
Ale jak wieje mocno, też wychodzicie?

zaraz wychodze a śnieg pada :) no ale cóż mala od rana w oknie i tylko sie zachwyca robiąc wielkie oczy co to takiego z nieba leci wiec trzeba zbadać :)

Jak wieję, to też wychodzimy, bo po pierwsze muszą zaprowadzić i przyprowadzić starszą z przedszkola, a po drugie młodsza siedzi w wózku, więc deszcz, wiatr jej nie grożą, bo zakładam folię na wózek. Czasem nie chce się wychodzić, ale ja niestety muszę.

Gość mama 15 miesiecznego synka
"MI TEZ SIE NIE CHCE ale ide moim trolem. Rano i po poludniu. Jak sie nie wyszaleje na swierzym powietrzu to potem roznosi chalupe. a to dziewczynka i ma dopiero 14 miechow. Ubieram w kombinezon w barwach ochronnych, kalosze i siuuuu" Haha, u mnie to samo jak jest uziemiony w domu, wiec tez musi sie wyskakac :) huahuahua - ja wychodze zawsze, nawet jak wieje tak, ze malo glowy nie urwie. W zeszlym roku, jak byl malenki wychodzilismy nawet przy -8, -9 st. i bylo ok. Nie chorowal mi wcale. Nie mial nawet kataru.

Gość huahuahua
Ja chyba jendka dzisiaj się wstrzymam, z wielkim bólem, bo czekałam aż wreszcie przestanie padać. Ale mam podwójny wózek, jeden za drugim i o ile dziecko z tyłu jest osłonięte, tak przednie siedzenie nie ma za dobrej budki i niestety wieje mu po buzi.

Gość huahuahua
Moje łapią co rusz, jak przewieje to już w ogóle, no a wiatr u nas jest dzisiaj silny. Ja też wychodzę codziennie, ale teraz zmieniłam wózek i dzieciaki nie są już tak fajnie osłonięte.

Gość milia jovovovicz
jeszcze nie wiem, na razie próbuje połozyć spać ;] wczoraj byłyśmy:P

Gość madzia trójmiastoooo
A ja właśnie wróciłam z moją dwulatką ze spaceru. Jest zimno, wiatr chłodny. Opatuliłam ją cieplutko i spacerowałyśmy 2 godz póki nie zaczął padać deszcz ze śniegiem.

Gość misia1111111111111111111111
mi też się nie chce ale ok.16 musze wyjść na zebranie do szkoły a małą podrzucę do siostry.

Gość chodze w każdą pogode
mały ma 2 lata...czy pada, wieje, zimno- bez względu na podoge wychodzimy.wystaczy się odpowiednio ubrać

Gość lady B
my chodzimy codziennie :)