Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna_jakas_jestem__

czy Wam też notorycznie getry/legginsy pękaja w kroku i na udach?

Polecane posty

to nie zart:):D Ja w getrach nie wychodze co prawda na ulice,ale uzywam ich codziennie jako ubranie "domowe".Jako ze wiekszosc czasu spedzam z moim niemowlakiem w domu, to sa dosc mocno eksploatowane;) Wkurza mnie to,ze tylko przez jakis tydzien,dwa sa ok, jak nowe, potem zaczynaja sie robic malenkie dziurki w górnej, wewnetrznej czesci ud, koło kroku:D, te dziurki z dnia na dzien sie powiekszaja, az w koncu robia sie wielkie dziury i getry do wyrzucenia:o [zły] czyli po niecałym miesiacu nie nadaja sie do niczego:o myslałam ze moze za małe kupuje te getry,ale specjalnie kupiłam ostatnio duuuzo szersze niz zazwyczaj,az luzne byly a dziury tez sie zrobily:( Wam tez sie tak dziurawia????:p

Gość you know it you love it u got
chyba jestes za gruba... mi nic nie pęka :o

nie jestem gruba, waże 93 kilo

jestem szczupła:p zreszta chyba tusza ma sie nijak do pekania ciuchów jesli rozmiar jest ok:) z tym seksem to nie pomyslałam:p niestety, chyba aseksualnie wygladam w takich dziurawych getrach:D

Gość sssssssadstroy :(
ile ważysz i mierzysz? może odsprzedam Ci moje? za 15 zł. noszę je miesiac i nie pękły więc i dla Ciebie beda dobre mam takie: - zwykłe czarne (zmechacone) - a la dżins (w swietnym stanie) - a la leginsy (założone 3 razy)

mam 170cm wzrostu i waze 53kg. Ale dzieki, nie chce raczej uzywanych getrów:p moze kupuje kiepskie gatunkowo te getry?

Gość escapeatlast
kup lepsze, ale wątpię, czy zechce Ci się wydawać stówkę na odzież domową dresowe spodnie są lepsze, bo są z grubszego materiału, więc mogą być też lepiej zszyte nie słuchaj bzdet o wadze, getry są z cienkiego materiału, więc będą pękać przy tak częstym używaniu jak codzienne

Gość Stellllaaa
mi tyż nie pękają. mam 3 pary, 2x czarne i jedne imitacja dzinsu. nosze je czesto a jeszcze w zadnych nie mam dziur

Gość sssssssadstroy :(
o to prawie tyle co ja, czyli nie jestes gruba, no może faktycznie cienkie kupujesz, ja kupowałam głownie na allegro z czego jedne najtańsze mają przetarcie na rowku już teraz ale mocno je eksploatowałam, za to drugie mam już ponad rok i 2 miesiące i ani jednej dziurki

Gość AWAWA
PĘKAJĄ BO ZBYT DONOŚNIE PIERDZISZ I NIE NOSISZ WKŁADEK I OD WILGOCI W KROCZU CI GNIJA

up;)

hahahah no ile lat nosze leginsy jeszcze mi nigdzie nie popekaly :D chociaz jak naciagam to je dre mocno w gore wbijam palce z paznokciami i sa cale:D ja nie wiem jakie ty nosisz ale moje sa bardzo dobre. gatta i c&a

Gość tez mi sie robia tam dziurki
zreszta nie tylko e getrach. W jeansach tez :P Przeciera mi sie material i robi dziura ;)

Gość trociniarka
Moze ich nie naciągasz wystarczająco wysoko i ciagle są rozciagane przy chodzeniu - w tam i z powrotem

no,na pewno nie wydam stówki na ciuchy po domu:p getry kupuje w osiedlowym sklepiku po 25zł(bawełniane), szkoda nawet takiej kasy jak za 2 tyg juz sa dziurawe:o chyba juz z 6 par poszło do kosza to moze rzeczywiscie lepiej dac te stówe i miec na dłuzej... z tym ze ja zawsze musze miec 2 pary naraz, bo jak piore jedne to drugie musza byc na zmiane. to 2 stówy na getry po domu to gruuuuuuba przesada:o spodnie dresowe nosiłam wczesniej,ale getry sa wygodniejsze,jak druga skóra-nie czuc ze sie w ogóle cos ma na tyłku:p poza tym mezowi sie strasznie podobam w getrach:p zakładam do nich krótka spódniczke , bluzke i on mówi ze jestem seksi mamuśka:D skoro wiekszosc czasu spedzam w domu to i tu chce fajnie wygladac;)

mozecie podac na jakich aukcjach kupujecie na allegro?i czy z czystej bawełny czy z lycry? po ile sa getry z gatty?

gacie po domu za 25 zl... haha ja chodze po domu w rzeczach nawet za 50 gr :Da tu 25 zl :D hehe szkoda mi by bylo tyle kasy na szmaty po domu ktore 1 dzien i brudne od garow i jedzenia :D:D:D

viviana :D ciuchy po 50gr?:D po tyle to chyba nawet w second-handzie sie nie kupi:p

z gatty kupowalam legginsy i koszt ok 20-30 zl w c&a kupilam leginsy 2 pary w zestawie za 29.99

tak tak 50 gr w szmatexach:D jak jest towar na przecenie za np 2 zl za kg to wlasnie takie lekkie leginsy wyjda ci za pare groszy. a jeszcze jak zanjdziesz rzecz nowa lub nawet z metka i za takie grosze to dopiero sie oplaca

Gość tez tak mam:):):)
czy za 10zl czy 30 zl- we wszystkich robia sie dziury w kroku lub puszczaja oczka- tez jestem mloda i szczupla mama - wygodnie mi w getrach chodzic po domu- moj maz smieje sie, ze rzeczywiscie ulatwiaja szybki seksik:):):) chyba taki ich urok

a niby jak getry ulatwiaja szybki sexik??? nosicie jakies ze specjalna dziura w kroku czy jak ?

no mi nie tak do kona robia sie dziury w kroku, puszczaja na szwach jakby...i robia sie najpierw malutkie dziurki jak ziarenka cukru, potem jak ziarenka grochu, potem jak fasoli a na koncu łacza sie ze soba w duze dziury jak....hmmmm.....mandarynki:D hehehe ale opisałam :D

viviana koleżance chyba chodzilo o to, ze jak jej sie zrobia dziury w kroku to ma własnie teka specjalną dziurę w getrach do szybkiego seksiku :D nie musi sie rozbierac:p:D mi się własnie dziury przewaznie robią na udach więc nawet do seksiku sie nie przydadzą:D:D:D

aha no to rozumiem to noscie dziurawe leginsy w kroku bez majtek pod spodem i badzcie gotowe zawsze i wszedzie do wiadomo czego heheh:D

Gość jvfevoa
nigdy bym w domu przy mezu nie chodzila w dresach, kobieta powinna zawsze dobrze wygladac nawet w tragicznych warunkach, takie jest moje zdanie, ze klase trzeba zawsze trzymac, leginsy już są ok

Dziwna jakaś jesteś. Po domu kobieta winna chodzić nago albo w cieniutkim peniuarku,przezroczystym zresztą. I tak by cię mąż hołubił i kochał kochać cię. Also spricht Zaratustra.

Gość smolinska wyglada jak alien
mnie nie pekaja, a mam juz dlugo i nosze dosc czesto chyba to zalezy od materialu z jakiego sa zrobione ciagle kupujesz takie same?? moze warto zmienic

no własnie, ciagle kupuje takie same:o wydawało mi sie ze po prostu getry takie sa:o a ten sklepik mam pod nosem... patrzylam na allegro, legginsy gatty sa juz nawet po 10zł, a ja za zwykłe jakies bezfirmówki dawałam 25zł:o szok wiecie co... pamietam czasy, gdy tez chodziło sie w getrach, legginsach, miałam wtedy z 10 lat:p, i tez pamietam ze ciagle mi sie dziurawiły, nie wazne czy były bawełniane,czy z lycry czy nawet aksamitne(bo takie tez miałam:p, w panterke:p to był wtedy hit:D), i kazde dosc szybko dziurawiły sie w dokładnie ten sam sposób co dzis😭 i ciagle musiałam mame prosic o nowe:p Potem,jako nastolatka kupowałam krótkie getry na w-f i tez zawsze po jakims czasie miały tam dziury:o takze nie wiem:o i to raczej nie wina mojej budowy bo nie mam nóg iksów-nie trę chodzac udem o udo, wiec sie nie przecieraja ...