Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna_jakas_jestem__

czy Wam też notorycznie getry/legginsy pękaja w kroku i na udach?

Polecane posty

up:) czy ktoś chce jeszcze pogadac na temat dziur w legginsach?:p

Gość dziura w kroku
w leginsach to nie, ale w spodnia zdecydowanie ! w ciągu miesiąca wykańczam dwie pary !

dziura w kroku , współczuję :o:p to nieźle musisz wydawac na spodnie jak tak szybko wykanczasz... widocznie masz taką budowę że przy chodzeniu ocierają Ci się o siebie uda i spodnie sie przecierają w tym miejscu:( mojej jednej koleżance wycierają sie wszystkie spodnie po wewnetrznej czesci kolan i to bardzo szybko:o jest szczupła , nogi proste (ale dłuuugie) a każde spodnie jej sie tam dziurawią , miedzy nogami to jescze nie tak bardzo widac przetarcia ale miedzy kolanami już bardziej;)

chyba mam sposób by nie miec dziurawych getrów :classic_cool::D byłam na zakupach, chcialam m.in. w innym miejscu kupic nowe getry,bo stare(tzn.2tygodniowe juz zaczynaja sie wykanczac:o),ale szlag mnie trafił, babka zaspiewała sobie 28zł.jak pomyslałam ze znów wywale kase w błoto, stwierdziłam ze zrobie eksperyment:p kupiłam tym razem nie getry a rajstopy ale takie gruuube, wygladajace praktycznie jak getry,ale wiadomo-dzianina zupełnie inna ,inne szycia itp.W domu ucięłam im "palce":p -sa tak grube ze zadne oczka nie ida, i zrobiły sie z nich getry :classic_cool: :D nie maja szwów miedzy nogami na udach czyli tam gdzie zawsze mi sie dziurawiło, chodze 2 dzien i mysle ze to bedzie to:) jest moze ciut mniej wygodnie,ale ok:)

Gość gdzie kupic legginsy jeansowe
ale matowe nie takie gladkie??!!!

Gość dfdff
tez mialam ten problem. getry miesiac mi wytrzymywaly. teraz specjalnie kupic takie grubsze i mocno elastyczne i sa super. nic sie z nimi nie dzieje. nawet przypadkiem zrobilam sobie dziurke na udzie nie chcialo mi sie jej zszywac i nic sie z nia nie dzieje, nie puszcza dalej. trzeba kupowac dobre jakosciowo i przede wszystkim mocno elastyczne i bedzie ok

Gość nowa tu
Przecierają się lub pękają w kroku. Kupiłam getry, typu spodnie, znaczy się z kieszeniami i szlufkami. By dłużej pochodzić w nich, poszłam do pogotowia krawieckiego, do pani krawcowej która mnie zna (kilka razy byłam u niej). Powiedziała mi, dlaczego tak się dzieje, że pękają getry, czy getro-spodnie czy spodnie dresowe bo to wina szwów - kiepskie ściegi używają.

Gość gość
Spodnie, leginsy i inne tego typu rzeczy przecieraja sie w kroku jak sie uda o siebie ocieraja podczas chodzenia. Jedyna rada schudnąc z ud.

Gość gość
A ja własnie szukam legginsów albo getrów z fabrycznym brakiem kroku, żeby kolega z osiedla mógł się na spacerze skutecznie dobrać do moich wdzięków :classic_cool:

Gość miłośnik przetartych getrów
hej hej dziewczyny

Gość gość
Nie, nie mam tak. :D

Gość tosia

kup może getry z klinem.  u mnie się sprawdzają nawet tez dolnej półki cenowej.

Gość Gość

Może z przetarcia

Gość Kasiek
Dnia 25.11.2010 o 13:27, Gość you know it you love it u got napisał:

chyba jestes za gruba... mi nic nie pęka 😮

Nie trzeba być za grubym, jeżeli są dobrze dobrane to kwestia ocierania się o siebie materiału w tych okolicach przez chodzenie i ogólne użytkowanie, ja jestem szczupła, mam rozmiar przeważnie s i też mi się tak dzieje po jakimś czasie użytkowania