Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamannnaanna

Mam 13 lat i jestem w ciąży !!

Polecane posty

Gość zalamannnaanna

nie wiem teraz zrobic, zrobilam test wyszedl ze mam dziecko , to chyba sie stalo na dyskotece , jak powiedziec o tym rodzicom wyrzucom mnie z domu :(

Gość aquariuss
to do chodzenia na dyskoteki zachodzi się w ciąże?

Gość girl602
Dziecko będzie miało dziecko... Hahahaha:)

Gość girl602
A tatuś ile ma lat...?? Też 13...??

Gość MarzenkazzzzzzzGDG85
0/10

Gość nędzne prowo
bardzo nędzne

patologia sie rozmnaża :O matka 14 latka to dziecko tez bedzie rownie zepsute :O

Gość aquariuss
tego nie wiemy. Ale fajnie będzie wyglądał 15 latek z 29 letnią mamuśką :)

no coment :/ sama jestem młodą mamą... urodziłam 3 dni przed 18... ale jak miałam 13 lat to nie całowałam się nawet z języczkiem a co dopiero sex! Ale patologia :/ jak to takie pokolenie rośnie.... to ja zaznę córkę pilnowac już od 1szej klasy podstawówki chyba ;0

Gość zimno jak choleeraa
18 lat? wcale lepsza nie jesteś :O w tym wieku bachora rodzic w wieku 18 lat uczylam sie do matury ... nie mow mi ze to wpadka , temu sie zapobiega ,teraz jest tyle metod

Gość Jelcz242
Nie powinni cię wpuścić na tą dyskoteke.

zimno jak choleeraa ^^ zostałam zgwalcona... zatem nie miałam dużego wyboru :]

Jestem Happy:) - i tak spokojnie sobie o tym mówisz....? Autorko twoi rodzice na pewno się ucieszą:O

Dziewczyny, nie ma co dziecka zalamywac jeszcze bardziej. Bez wyglaszania moich opinii o takim zachowaniu w tak mlodym wieku, powiem, ze powinnas powiedziec swoim rodzicom o sytuacji, i albo zdecydowac sie na wychowanie dziecka (co niekoniecznie musi zniszczyc Ci zycie, ale napewno bedziesz musiala wiele zmienic w nim), albo zdecydowa sie na aborcje (po ktorym rowniez radz bys zmienila swoje nawyki) Kazdy w zyciu popelnia jakis blad, ale zamiast sie zalamywac, to trzeba sie uczyc. powodzenia.

Gość bo pewnie ja jej chlopak
"zgwałcił', tzn. najpierw dala mu dupy, a po wszystkim powiedziala, ze zostala zgwalcona :o

Gość PROWOKACJAAAAAA AAAAA
NIE PODNIECAJCIE SIE :d

Autorka napewno przemyślała decyzje o poczęciu dziecka i jest do świadoma decyzja wynikająca z wielkiej milości :D

Gość buaahhahah2
padłam i leże :D 13 lat i dziecko, 18 lat i dziecko O MY GOOOOOOOOOOOOODDDDDDD - w ieku 18 lat to ja jeszcze sie lalkami Barbi bawiłam :D ale wiecie co wam powiem? nad wami najlepiej jak by sie nikt nie litował, ja tam płakac nie bede nawet mi was zal nie jest, kazdy jakie chce miec zycie takie ma - ja nie moge dziecko w wieku 18 lat to jakis dramat. I jaki byt zapewnisz temu dziecku idiotko? Na łasce u innych ludzi musisz z nim być - taka jest prawda. wstyd wstyd jak cholera

one sie potem tlumacza ,ze to bylo z milosci i chcialy dziecka :D a temat prowo - teraz pewnie autor/ka siedzi i sie nabija z nas bo odisujemy :classic_cool:

Gość dobrytemacik
ty 18 latko -ciebie stara tez mogla urodzic jak miala 18 lat a potem bys byla zdegradowanym bachorkiem, ale nic sie nie martw - i tak nim jestes rodzac zdegradowanego bachorka :D ahahahah

Mam kumpele w wieku 18 lat która jest w ciąży i jestem pewien, że będzie lepsza matka niż niejedna kobieta w moim wieku