Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamija Ja

KLUBY I KLUBIKI DLA DZIECI - KRAKÓW - PISZCIE OPINIE

Polecane posty

Gość Mamija Ja

Witajcie! Topik ten kieruję do mam z Krakowa, które posyłają, posyłaly lub będą posyłać swoje dziecko do tzw. prywatnego żłobka. Zróbmy tu miejsce na opinie o krakowskich klubach dla maluszków. Z niepokojem obserwuję jak w ciągu ostatniego roku kluby dla dzieci w przedziale wieku od 9 miesięcy do 3 lub 4 lat wyrastają jak grzyby po deszczu, Niestety, nie zawsze idzie to z jakością jakie oferują nowo otwierane placówki. Często informacje zawarte na stronie rozczarowują w rzeczywistości. Fachowa opieka okazuje się przypadkowymi paniami nie mającymi pomysłu na organziację czasu maluchom. Czasem lokal w jakim mieści się klub, to pomieszczenie niedogrzane i niedoświetlone. Ja osobiście odradzam Klub Krakusek w Krakowie przy ul. Narutowicza (Prądnik Biały). Na ich stronie znajdziecie informacje o zajęciach, i fachowej kadrze, natomiast w praktyce (kiedy tam przyszłam zobaczyć), kilkoro dzieci pełzało bez celu po podłodze,dwie panie ok. pięćdziesiątki siedziały leniwie koło nich. muzyka owszem była - jakieś jazgotliwe disco; jedna z opiekunek młoda dziewczyna ucinała sobie w innym pokoju rozmowę z kolegą. Pani dyrektor przy wejściu powiedziała mi, żebym NIE ŚCIĄGAŁA BUTÓW (rozumiecie, listopad, ja w kozakach z ulicy!!!). Już wtedy się wkurzyłam i powiedziałam jej, że przecież tam chodzą dzieci... Jakoś ją to nie wzruszyło. W ogóle nie wychodzą na spacery, w lecie tylko okna uchylają. Omijajcie ten klub z daleka.

Gość do gooooryyyyy
piszcie jesli coś wiecie. mnie interesuje opinia o momiklub na Krowodrzy. Ktoś wie, jak tam jest?

tez podbijam, bo gdzieś od wakacji to mi będzie bardzo potrzebne, a na państwowy żłobek nie mam szans :)

Gość do goooorrry
piszcie piszcie

Jestem Kasia, jestem studentka II roku Wychowania Przedszkolnego i Opieki nad Dzieckiem na UP w Krakowie i chętnie zaopiekuję się dzieckiem podczas okresu moich wakacji tj. lipiec i sierpień. Obecnie jestem w trakcie praktyki zawodowej nieciągłej w żłobku oraz przedszkolu. Jestem energiczną i uśmiechniętą osobą,mam mnóstwo pomysłów na to by każdy dzień był dla dziecka interesujący. podaję meila: happy-bird@wp.pl proszę o kontakt gdyby ktoś poszukiwał opiekunki, chętnie wyśle swoje CV, pozdrawiam :)

Gość Jolanta Hrabotek
Czy mogę podbić bo mnie baardzo temat interesuje aktualnie :-D

Gość Jolanta Hrabotek
I JESZCZE RAZ dawajcie mamy