Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ati-85

prawo jazdy

Polecane posty

ja jazdy wyjezdzilam w 2 miesiace ale mialam wiecej niz 30godz bo 2 tyg przed egzaminem jezdzilam co drugi dzien, a pozniej codziennie.

Gość blsblblalbalalblba
no tak jak mieszka sie na wsi i robi 5 osob prawko to wyjezdzisz w miesiac:P a gratuluje zdania w taka pogode:P

Gość ati-85
czyli z tego co piszecie, jak dobrze pójdzie to w 3-4 miesiące można całe to prawko zaliczyć. Mi to w sumie chodzi o pracę. Wielu prac nie mogę podjąć, bo jestem przekreślony z powodu braku prawka.

u mnie było tak: teoria- tydzień, od pn do pt po kilka godzin jazda- równe 5tygodni, jeździłam pn, śr, pt po 2h/dziennie na ostatniej godzinie był wewnętrzny następnego dnia dostałam zaświadczenie o ukończeniu kursu i do WORD we Wrocławiu, a tam egzaminy na następny dzień :) Podobno dalej tak jest, że tydzień czeka się maks Zdałam za 1 razem i prawko po tygodniu było ale to były wakacje, więc studenci wyjechali i nie było tylu chętnych na kurs

Gość lebitanka
Teorię zaczęłam 28 lipca, 3 listopada (za drugim podejściem) zdałam. Na egzamin teoretyczny czekałam 2 dni, na jazdę tydzień.

Gość lebitanka
na samo prawko czekałam też tylko tydzień :)