Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kOtElek 24

Jakie zabawki dla 1, 1,5 rocznej dziewczynki

Polecane posty

Jakie zabawki kupic rocznej i 1.5 rocznej dziewczynce ?? moze juz wózek i lalki albo kuchenke ?? a moze za wczesnie

Moja córcia ma rok i 2 mc i bawi się wózkiem,. dostała na roczek, dopiero teraz jest zainteresowana, wozi lale, misie, zabawki:) Zależy od dziecka, znam dziewczynkę która nie tknie lali a uwielbia samochody,

Moja córcia też dostała wózek na roczek, i od tamtej pory świata po za nim nie widzi, codziennie się nim bawi, na dwór nie chce bez niego wyjść, musieliśmy go zabrać na wakacje. Dodam że teraz ma prawie 2 lata, wózek już totalnie zużyty, ale jeździ :)

tak sie wlasnie zastanawiam nad wózkiem albo kuchenka taka do dzieci bo mam 3 okazje by dac prezent i nie wiem co

Gość vcvccccccc
wózek i lala bedzie ok,

Gość vcvccccccc
lub jakiegos interaktywnego misia, konika , lub cos w tym stylu

Gość piwo imbirowe ale nie reds
lub jakiegos interaktywnego misia, konika , lub cos w tym stylu - dokładnie

Gość mamachichi
Fajna jest gąsienica gawędziarka z fisher price, moja cora ja uwielbiala

Kuchenka to wspaniały pomysł, my mamy od miesiąca kuchenkę fisher price i bardzo ją sobie chwalimy, Weronika chętnie się nią bawi i co najważniejsze, zabawka się jej jeszcze nie znudziła! Ciągle odkrywa nowe funkcje, piosenki, co prawda jeszcze słów nie umie ale melodie już potrafi nucić :) Zabawka ma dobrej jakości głośnik, który można ustawić na 2 stopnie głośności, co jest jej dodatkową zaletą. Nie dość że sprawia małej ogromną frajdę to jeszcze uczy m in kolorów, kształtów, alfabetu, liczenia i dużo innych rzeczy. Córeczka nauczyła się też dzięki niej kilku zwrotów po angielsku z czego jestem ogromnie rada :) Wytrzymała też niejedno skakanie i rzucanie :D A piekarnik służy za schowek "skarbów" :D Pozdrawiam serdecznie Beata :)