Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslicielka na nt mody

Uważam ,ze mężczyźni w polsce w ogole nie potrafią sie ubrać

Polecane posty

byle jakie spodnie do byle jakis butow , biale buty ? brudne ,nawet nie chce sie wyszyscic, skorznae? tez brudne . Elegancki garnitur? I taki ktos zaklada plecak ,pamietajacy czasy liceum. Albo smutna czern od gory do dolu ,albo przesadny lans w druga strone ( tu mowie o tych mlodszych ) tona ciuchow we wszystkich kolorach nie robi z was wzoru do nasladowania :O to wyglada jak chodzący cukierek ... do tego fryzury , facet z lysiną albo zaczynajacy lysiec jeszcze bardziej to pokazuje , albo zwykle klasyczne ciecie , ktore nie kazdemu pasuje :O nie umiecie o siebie zadbac ...o taka jest prawda, a wyzywacie sie na kobietach : tej sie brzuch wylewa , tamta ma uda jak parówki , wielkie nogi jak u faceta , duza jak szafa , zalosne sa te komentarze - pochodza wlasnie od ofiar mody i nieudacznikow 😭

co prawda boli ???

Gość =centurion=
od czerni to się odwal :P fakt - po prostu faceci bez gustu nie przykładają wagi do ubrań , bo jak ktoś może myśleć o tym , o czym nie ma pojęcia? :D spójrz też czasem na kobiety jak się ubierają - masakra :)

Gość prawiczy prawiczek 28
to raczej kobiety dają sobie robić papkę z mózgu mediom

W ogóle to się ubrać potrafią. Mało golasów po ulicach chodzi. Przynajmniej w mojej okolicy.

ja potrafię :classic_cool: wiec myslicielko mozesz mnie w dupe pocalowac :D

Gość A jak facet ma styl
subkulturowy ale zadbany?

Gość ;ppp
Autorko, na dziwnych facetów trafiasz ;p

"A jak facet ma styl subkulturowy ale zadbany?" Od kiedy dres to styl? :D

dres to tez styl, nie smierdzacy , czysty, pachnacy nie mam nic przeciwko , tak samo skejci , i inni ... mam na mysli flejtuchow , ktorych jest pelno , pojdzie do centrum handlowego w niedziele , nic sie kupy nie trzyma , malo ktory facet potrafi dobrac ubrania do figury , chudzi wygladaja jak wieszaki z oswiecimia ,a puszysci jak balony... w zime jest to do przezycia ,ale latem ? :O

dziewczyno jeśli facet jest chudy i nosi się jak skate to normalne, że ubrania będą na nim wisieć bo tak ma być, na tym to polega, że nosi się duże koszulki, duże spodnie i to wszystko jest bardzo luźne.

niektorym nie zalezy by dobrze wygladac , co ci do tego ? idz do galerii widzisz faceta ktory cos kupuje a wyglada jak pajac? to mu doradz ! nie kurwa pieprzysz ,ze kazdy to brudas :O