Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzia

Miesiączka 2 tygodnie.

Polecane posty

Gość dzia

Mam problem. Od 2 tygodni i 3 dniach mam miesiączkę i nadal mi się nie skończyła a do ginekologa nie pójdę. Jeszcze jeden miesiąc i będę miała 2 lata miesiączkę. 3 tygodnie temu byłam chora i brałam tabletki . Czy to może być od tego? Może powinnam poczekać i mi się sam wyreguluje. Raz też nie miałam miesiączki 3 miesiące. Co mam robić? Przypominam że do ginekologa nie pójdę i mam 14 lat .

Gość pijana marzeniami
dlaczego nie chcesz isc do ginekologa? po 2 latach miesiaczkowania powinnas miec juz wyregulowany w miare okres i nie powinien az tyle trwac... zeby ci barzejj pomoc musze wiedziec czy wspolzylas z chlopakiem lub czy mialas jakies dolegliwosci z drogami plciowymi pozdrawiam :)

nie współżyłam i nie miałam żadnych problemów a do ginekologa nie pójdę bo się boje

Gość pijana marzeniami
nie ma czego sie bać. ginekolog nie jest grożny... krzyczeć nie bedzie ;) za to ci pomoże :) dobrze ci radze idz :) albo chociaz porozmawiaj z mama o swoim problemie to pojdzie z toba :) nie ma czego sie bac a wrecz przeciwnie pomoze ci i bedziesz zadowolona :)

Gość pijana marzeniami
i jeszcze zapomnialam dodac :) nie wiem jak w twoim wieku ale moja znajoma miala okres przez 3 tygodnie i jak poszla do lekarza to niestety dalo sie juz ttylko zrobic operacyjjnie i teraz to juz jest bezplodna i okresu nie ma wiec idz jak najszybciej nie mowie ze ty tez bedziesz tak miala bo to zdarza sie u starszych kobiet a czy u 14latek nie mam pojecia :)

Ja kiedys mialam okres ponad 2 tygodnie. Dostalam tabletki i ktore pomogly juz na nastepny dzien. Idz do ginekologa, nie ma sie czego bac.

Gość pijana marzeniami
musisz isc do ginekolooga i tak predzej czy pozniej

Gość Guida...
dziewczyny dobrze ci radza idz do ginekologa