Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierun 21

jak sprawdzic czy to falszywy paszport?

Polecane posty

Gość pierun 21

duzo slyszalem,ze ciapaki maja falszywe paszporty,a nawet jeden kumpel raz po pijaku mi sie przyznal ze tez taki ma (pakol a w paszporcie ze niby obywatel Wloch) no i niedawno kupil normalnie bilet lotniczy i polecial do siebie do kraju...czy ci ludzie na lotnisku nie sa w stanie tgo sprawdzic??Jak im sie to udaje?

Gość smierdzacy klocek
te paszporty przewaznie sa prawdziwe ale naleza do innej osoby (ale w miare podobnej). np ktos sprzedaje swoj europejski paszport za kilka lub kilkanascie tysiecy. gosc ktory siedzi caly dzien i oglada setki jak nie tysiace roznych mord nie widzi roznicy miedzy sniadnym wlochem a pakistancem. dla europejczykow oni wszyscy wygladaja tak samo, a to ze na zdjeciu jest ktos inny to latwo przeoczyc

so w stanie:) sama wykrylam podrobe brytyjskiego paszportu i to na check-inie..bez zadnego sprzetu..babka leciala zdaje sie do lagos, tam co drugi paszport jest falszywy..

Gość smierdzacy klocek
no to gratuluje spostrzegawczosci :P

oj ja nie na odprawie:) tzn chodzi ci pewnie o immigration?? belle de joure kiedys pisalysmy pod innym nikiem;) ja pracuje dla linii lotniczych i taki trening mamy raz do roku obslugujemy linie afrykanskie a tam trzeba byc extra uwaznym i miec oczy na okolo glowy..

aaaaa no tak właśnie myślałam, że to Ty:) ja w sumie pracuję na lotnisku ale przez firmę i chciałabym zmienić. No nic muszę odwiedzić pewnie strony linii lotniczych i zobaczyć kto rekrutuje. A tak z ciekawości jeszcze pracujesz?? Bo widzę, że niedługo masz termin

oj nie juz nie pracuje, w sumie od 29 tyg jestem na macierzynskim, wstawanie o 3 30 i na poczatku nocne zmiany wykanczaly mnie totalnie, pod koniec jak przychodzilam po pracy do domu to nie bylam w stanie pdniesc palcem..doslownie;] wiem ze u nas rekrutowali rok temu jakos kolo marca, ale to wszystko najpierw przez agencje, no ilduzo ludzi podostawalo umowe z nasza firma ale tylko na 0 godzin, takze jezeli sa potrzebni wtedy sie po nich dzwoni, lub pozostaja OT, dla nich placone flat rate, my bylismy ostatnia grupa ( 3 lata temu) ktora dostala full time, ja zaczynalam przez agencje, prmier work support, nie mam pojecia czy rekrutuje nie daleko Ciebie, ale maja stronke internetowa, mozna sprobowac,