Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tellll

Ile godzin wasze dzieci spedzaja w swietlicy / szkole?

Polecane posty

Gość tellll

Mój pierwszoklasita bedzie musial spedzac pare dni w tygodniu po 10 godzin dziennie w szkole. Nie mam sumienia go dawac najpierw na 6 godzin do swietlicy a potem ma 4 lekcje, ale nie mam wyjscia. Zostane sama niedlugo i pracuje. Nie mam nikogo kto by mi pomogl. Jest mi go strasznie zal, ze tyle czasu bedzie musial siedzec w szkole

Gość Jestem82
Moja różnie, ale jakieś 3 godziny w świetlicy + lekcje

Gość to tak jak nasza forumowa
o kurcze :o a nie mogłabyś zapłacić np parę groszy jakiejś starszej sąsiadce, aby odbierała go ze szkoły wcześniej? Czy chodzi tylko o zajęcia przed szkołą? Strasznie długo..

Gość wrwrwrwr aaauuuććć
tak dziecko w świetlicy a mamuśka robi karierę ,po co zatem rodziłaś???

Gość kiki juju
brak słów nad tobą !!! 10 godzin to skandal!!!!!!!

Gość bukaa
Nie trzeba robic kariery, aby nie siedzieć w domu. Przecież pisze, że zostanie sama, więc z czego ma żyć? W nie pracujecie? Syn idzie do szkoły na 8 lub 8.45 i odbieram do przed szesnastą. Często nie chce wracać do domu, bo się bawi z kolegami. ;) Pomysł z sąsiadką przyprowadzającą dziecko wcześniej jest zupełnie nietrafiony. lepiej żeby dziecko było w świetlicy pod opieką i wśród kolegów niż samo w domu. A swoją drogą, to gdzie są tak długo czynne świetlice? U mnie 7-16

Gość Ryśkowa kapusta słoneczna
24 godziny dziennie

Gość tellll
2 dni w tyg zaczyna lekcje o 13:00 a konczy o 17:00. Ja zaczynam prace o 7:30. Nie stac mnie na wynajecie kogos, a nie mam zadnej babci czy ciotki w miescie, ktora siedzialaby w domu i moglaby przychodzic. Serce mi chyba peknie jak bede musiala go zostawiac:(

Gość ja jak mialam 7 lat
to sama w domu bylam po szkole przeciez... Po cholere mialabym siedziec w czyms takim jak swietlica, nawte nie wiem czy byla ;) Twoj syn to taka niemota, ze sam nie wroci do domu i nie zajmie sie soba?

Gość bukaa
Mnie sąsiadka zaproponowała, ze będzie chodzić z synem rano do szkoły. Stwierdziła, że przynajmniej ma motywację, aby wyjśc z domu. :) Poszukaj, może też masz koło siebie starszą osobę np. z psem, która za 100 zl zgodziłaby sie odprowadzać dziecko do szkoły? Wtedy spokojnie do 9 mogłoby posiedzieć w domu. Bez sensu tak późno zaczynające się lekcje. dziecko jest zmęczone nim jeszcze zacznie sie uczyć.