Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artizia

ARTIZIA - słyszałyście o tych tabletkach anty?

Polecane posty

Gość gość
wzięłam już 4 tabletki.Póki co brak skutków ubocznych.

Gość gość
Hej! Czy wiecie może, w jakiej aptece można najtaniej kupić artizię? Chodzi mi o Warszawę :)

Gość gość
witajcie kochane brałam Artizie przez 2 lata jest ok dobrze sie przy niej czułam nie przybrałam na wadze jest super bardzo skuteczna;) niestety trzeba uważać na podrube tego leku z rumuni!!! orginał ma niebieskie opakowanie za to podruba całe białe z czarnymi napisami i dni tygodnia są tam jakoś dziwnie wypisane,ponoć sieje straszne spustoszenie w organiźmie na szczęście ja wzięłam tylko jedno opakowanie. ale uważajcie na nie

Gość KiniaB4338
Korzystaliscie z leku o nazwie Artizia? Bo wyszukiwalam informacji dotyczacych tego produktu i chcialam Was zapytac. Moze moglibyscie cokolwiek opowiedziec mi o tym produkcie? Jest sens go kupowac, slyszeliscie o zamiennikach? Na tej stronie jest troche opinii o Artizia: http://www.listalekow.pl/artizia/ - myslicie, ze to sprawdzone informacje? Nie chcialabym sie naciac i roztrwonic bezsensownie czesc swojej wyplaty, dlatego mam nadzieje, ze cos mi doradzicie. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc.

Gość gość
Właśnie kończę pierwsze opakowanie leku artizia i nie jestem z niego zadowolona.. Cały czas boli mnie głowa i jest to ból nie do zniesienia.. często się denerwuje, mam wahania nastrojów i nie mogę sie na niczym skupić. Krwawienie mi się przedłużyło, ale ginekolog powiedział, że to normalne.. Wydaje mi się, że troszke przytyłam, chociaż tutaj akurat może mieć to związek z moją paniczną obawą prze przybraniem na wadze:) Osobiście nie polecam tych tabletek.

Gość gość
Tabletki Artizia biorę od ponad roku - i jestem z nich bardzo zadowolona, żadnych skutków ubocznych nie odczułam a i libido się nie zmieniło :)

Gość gość
Za około tydzień zaczynam brać te tabletki no zobaczymy, ale powiem ze po przeczytaniu wiadomości sie troche uspokoiłam bo szczeze mowiac boję się skutków ubocznych. U mnie cena jest dość dobra 10 zł :)

Gość gość
Hej! mam pytanie, moze któras z was miała tez taka sytuacje, uzywam teraz plastów ale chce wrocic do tabletek. w który dzień mam zrobić zmiane? w pierwszy dzień krwawienia mam wziąć tabletkei jestem dalej zabezpieczona czy tego samego dnia co odkleje plaster to biore juz tabletke(albo na drugi dzień?) w internecie sie naczytałam różnych opinii i sama juz nie wiem jak to jest... moze któraś pomoże?

Gość gość
Hej, zostało mi 1 opakowanie pigułek Artizia, sama już nie potrzebuję:) stepien222@wp.pl

Gość mMAŁGOŚKA
hej dziewczyny, dzisiaj bylam u gin i przepisała mi te własnie tabletki na wyregulowanie miesiaczki bo moje cykle wahały się od 29- 36dni. też mialam obawy bo rózne rzeczy się słyszy o tabletkach anty. Powiedziłam lekarce ze boje sie brac bo słyszałam ze antykoncepcja moze byc rakotworcza albo moga byc potem problemy z zajsceim w ciaze. uspokoila mnie mowiac ze tablektki na niektore panie działają wręcz osłonowo jesli chodzi o raka szyjki macicy ale jesli sie bierze przez dłuższy okres...5-6lat to zwiekasza ryzyko nowotwora piersi. a druga sprawa ze nie przez tabletki sa problemy z zjasciem w ciaze tylko z powodu nieuregulowanych bądz bezowulacyjnych miesiaczek.. zatem za jakies dwa tygodnie z pierwszym dniam okresu zaczynam brac Artizia i zobaczymy jak to bedzie..

Gość gość
Witajcie Dziewczęta. Ja niestety mam przykre doświadczenie z Artizią. Nieregularny okres... ostatnio nawet 2tyg go miałam... Mam jeszcze jedno opakowanie wykupione w domku. Może któraś by chciała go za niższą cenę? Szkoda zeby u mnie leżały.

Gość gość
Post wyżej zapomniałam podać kontaktu evi2251@gmail.com

Gość gość
biorę artizie, są dobre, ale radzę do nich brać aseqrelle

Gość antonina34
brałam artizie 9 miesiecy- okresy skape, mało bolesne, skóra ok, ale libido... spadło do zera. na razie dam sobie spokój

Gość gość
Niestety przytyłam ok 10 kg po nich, pierwszy miesiąc bardzo obfite plamienia, potem się wyregulowało i ok. Ale ta waga! Nie zmieniłam nawyków żywieniowych, zrobiłam badania żeby wykluczyć inną przyczynę tycia.

Gość gość
kupię opakowanie (lub więcej) tabletek ARTIZIA. kontakt: anna.rejska@wp.pl

Gość gość
Witam. Ja również dostałam Artizie dla wyregulowania miesiączki. Wcześniej miałam okres co 60-90 dni. Po zastosowaniu leku okres regularny co do dnia, nie przytyłam,ale niestety libido spadło do zera:(

Gość gość
Ja biore 3 opakowanie jestem zadowolona kilogramy nie orzybyły oby nie zapeszyć okres też jest , a reszta tak jak przed braniem są to moje pierwsze tabletki anty i polecam je :)

Gość gość
Nigdy więcej!! Tania podróbka siejąca spustoszenie w organizmie. Nie są to moje pierwsze tabletki. Nogi mi niedługo odpadną, są takie napuchnięte, ż ledwo chodzę. Regularnie ćwiczę, dieta zbilansowana, więc łatwo zauważam wodę, która się gromadzi. O okresie nie wspomnę, bo najpierw mi zatrzymał po dwóch dniach, a potem przez miesiąc plamienie. Odradzam, nie katujcie się tym.

Gość gość
Witam! Odkupię tabletki Artizia. Mój e-mail: glasses_90@op.pl :)

Gość gość
odkupię artizie najlepiej Łódź lub okolice. Może byc rowniez wysylka zugaj.d@gmail.com

Gość Kamkaaa
Odkupię tabletki Artizia. Proszę o kontakt na email azurka_pl@buziaczek.pl

Gość gość
ja biore od prawie 2 lat.ale juz biore inne.mam przykre doswiadczenie-przytyłam ponad 10 kilo i cycki mi urosły.poprostu zrobiłam sie gruba.prowadze ruchowy tryb zycie i nie obrzeram sie ale waga w gore.mam czasem dusznosci.mnie nie słuzyły.

Gość gość
i ja brałam ponad 2 lata.tragedia.przytyłam 10 kilo brzuch mam,cycki o 2 rozmiary wieksze.głowa czasem mnie boli i słabo mi czasem serce wali i dusznosci i prawa noga mi puchnie.teraz biore sylvie 20 od 2 miesiecy niewiem na razie nic niemoge powiedziec ale jak nic nie zmieni sie do lata odstawiam i nic niebede brała .

Gość gość
Cześć dziewczyny, dobranie tabsów to indywidualna sprawa, niektórym mogą sprzyjać a niektórym nie. Ja biorę artizię od miesiąca, na początku było mi duszno, kilka dni miałam nudności ale wszystko przeszło z biegiem czasu. Jestem zadowolna, biust znacznie urósł (od razu zauważył to mój chłopak). Co prawda są teraz duże i gorące ale nie narzekam. Nie zauważyłam też spadku libido :) Powiem nawet że te leki poprawiają mi humor :D ps. Kiedyś brałam yaz i była to totalna porażka.

Gość gość
Odkupie tabletki artizia. Kontakt: glasses_90@op.pl

Gość gośćanonim
Witam, używam Artizii od trzech miesięcy, wczoraj wykupiłam kolejne trzy opakowania. Jestem bardzo zadowolona z działania leku, skutków ubocznych nie odczuwam żadnych, libido mam momentami wrażenie, że wręcz większe, ale najprawdopodobniej jest to skutek zmiany tabletek - wcześniej używałam Qlaira, zdecydowanie nie polecam (niedowidzenia, silne zawroty głowy, mdłośc****arę razy brak okresu, dodatkowo w każdym miesiącu dodatkowe krwawienia. Poza tym nie należy do tanich leków, ok. 40 zł). Artizia natomiast jest o połowę tańsza, cera się nie pogarsza, nie przytyłam, libido dobre, okres mi się uregulował, dokładnie wiem którego dnia się pojawi i którego skończy. Jedyne co właśnie zaczynam zabierać się za lekturę ulotki, ponieważ kiedy w czerwcu kupowałam wcześniejsze trzy opakowania lek ten nazywał się Artilla, muszę dowiedzieć się skąd ta zmiana.

Gość gośćmateusz
witam. Mam do odsprzedania ARTIZIA. Mail to : mateuszpis@hotmail.com. Jedno opakowanie zostało mojej dziewczynie teraz bedzie miała przerwe. Nie użyte, ważne do 2016r. Zdjęcia mogę przesłać zaiteresowanym. Nie mam celów zarobkowych tylko chcęsię ich pozbyć a mogąsię komuś przydać. Pozdrawiam

Gość gość
Sprzedam tabletki Artizia. 4 opakowania. 20zł/op. b.po@wp.pl

Gość gość
Po pierwszym opakowaniu zrobiły mi się zakrzepy w nodze, gdyby któryś się oderwał mogłoby dojść do zatorowości płucnej i śmierci :-/ szkoda zdrowia na tabletki!