Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmmbhhj

nowy telefon, kupiłem megabajty w plusie a net dalej nie chodzi....

Polecane posty

Gość nmmbhhj

mam nową nokię, zainstalowana już była OperaMini a mimo to gdy włączam przeglądarkę albo stronę główną jest "próba połączenia z Internetem nie powiodła się'' i co teraz?

Gość nmmbhhj
dokładniej rzecz biorąc pojawia się - Próba połączenia się z Internetem nie powiodła się. Odwiedź stronę http://www.operamini.com/help?version=4.2 za pomocą przeglądarki desktopowej lub skontaktuj się z operatorem sieci, aby uzyskać informacje o konfiguracji połączenia internetowego. na necie znalazłem ze trzeba skofigurować połączenie z internetem, ale pytanie jak to zrobić???????

Gość nmmbhhj
dokładniej rzecz biorąc pojawia się - Próba połączenia się z Internetem nie powiodła się. Odwiedź stronę http://www.operamini.com/help?version=4.2 za pomocą przeglądarki desktopowej lub skontaktuj się z operatorem sieci, aby uzyskać informacje o konfiguracji połączenia internetowego. na necie znalazłem ze trzeba skofigurować połączenie z internetem, ale pytanie jak to zrobić???????

W menu poszukaj sim extra i tam wejdź w konfigurację i potem już dasz sobie radę, wystarczy, że umiesz czytać :) pozdro

Gość nmmbhhj
klikam na synchronizuj Operę ale ciągle pojawia się ten sam komunikat...

Gość fedgiss
masz wybrany profil internetowy w telefonie

Gość nmmbhhj
teraz wszedłem w Łączność - Dane pakietowe - Ustawienia danych pakietowych - Edytuj aktywny punkt dostępu i telefon ma ustawioną nazwę erainternet, choć ja mam teraz z Plusa telefon... i co teraz?? jak to zmienić, gdzie co wpisać??

Gość fedgiss
wejdz na stronę plusa i prześlij ustawienia sieciowe na swoj telefon, TYLKO NIE WAP, A INTERNET

Gość nmmbhhj
tak, mam profil Wynurzenia w Simplusie. Zmieniłem Erainternet na samo ''internet'' i dalej pokazuje ERROR... ;/

Gość fedgiss
pewnie to są ustawienia nie z plusa, a z innego operatora. wejdz na stronę z plusa i skonfiguruj swoj telefon

Jak wejdziesz w sim extra ustawisz to przychodzi Ci konfiguracja zapisujesz wybierasz ją potem przy wchodzeniu na neta i gotowe. Albo tak jak piszą pozostali wyślij sobie ustawienia z neta

Gość nmmbhhj
aha, dzięki za rady ;) hmm ale ta strona którą Ty podałeś jest chyba dla użytkowników tylko abonamentu???? czy się mylę??

Gość nmmbhhj
Dzięki wszytskim jeszcze raz :) już śmiga :)