Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bruzda na czole

Do wszystkich prawików- zapatrzonych w siebie i ograniczonych baranów.

Polecane posty

Gość black burbon
amadeusza nie lubię za to, że jest po angielsku. kłócą się o to w jakim języku amadeusz skomponuje jakiś twór, ale co to za różnica, skoro włosi i niemcy nawijają po angielsku nawet między sobą. :) mogli się wysilić

Gość prawiczy prawiczek 28
stalingard jak ty bys poszedł do wojska ze swoją pscyhiką to pewnie było by jak w szkole. A jak było w szkole? Znaczy co o tobie myśleli koledzy?

"to film dla gejów" Bzdura. Najlepszym przykładem filmu dla gejów to Top Gun. Cały film grupa facetów ze wszystkich sił walczy ze swoim homoseksualizmem.

Gość black burbon
myślę że statystyki przyznałyby mi rację. w krajach czy stanach ameryki gdzie posiadanie broni jest dozwolone jest zapewne mniejsza ilość przestępstw i morderstw.

Stalingrad nic straconego idź do NSR zobaczysz co i jak może przejdziesz na zawodowego żołnierza.

Gość black burbon
nie tylko dla gejów, ale oni się najlepiej tam odnajdą. wiesz czemu? bo autor książki, chuck palahniuk, na podstawie której powstał fight club - jest gejem. to metafora gejostwa cały ten fight club, tak jakby gay club. tyle, że to nie byłoby atrakcyjne ani dla hetero widzów ani dla samych gejów. a więc zamiast gay club jest fight club.

W szkole nie miałem problemów, żartowałem z innych, żartowano ze mnie. Nie byłem ofiarą losu, raczej dobrym ziomalem.

black burbon w stanach policja bez ceregieli strzela do ludzi. A dwa u nas to masowe pijaństwo wiesz ile by było postrzeleń po pijaku.

W szkole nie miałem problemów emocjonalnych, a jak były, to były w zalążku jak pierwszo miesięczna ciąża.

No to jakim lewusem trzeba być żeby mając normalne relacje z rówieśnikami narzekać na brak kontaktu z dziewczynami? Naprawdę pójdź do psychiatry bo to nie jest normalne żeby "normalny" koleś tak zrzędził

"to metafora gejostwa cały ten fight club" Rozumiem, że gdyby był hetero to było by o napierdalających się laskach? Ciekawe...

a nie przyszło wam do głowy że w liceum ktoś miał samych chłopaków i zero dziewczyn w szkole.

Nie. Bo to musiało by być jakieś dziwne LO. A ci kumple to niby lasek nie mieli? na imprezy nie chodzili? i kumpla z klasy którego widać lubili to nie zapraszali? no weźźźźźźźźźx

Gość black burbon
no, mój brat był w zawodówce gdzie w klasie nie było dziewczyn, w ogóle w szkole było ich mało. przez to był ułomny do ok. 25 roku życia, potem się skapował że coś tu nie gra i wyszedł dzisiaj na prostą, ma chyba ze 31 lat (nie jestem pewien). że też dziewczyny nie idą na pewne kierunki i skazują chłopaków na brak życia seksualnego :)

Pewnie to było zamknięte męskie LO w domu zakonnym :classic_cool:

Ale trzeba być tumanem żeby nie wiedzieć ile lat ma własny brat :D

Gość plepleple
oba ułomy :P

Gość black burbon
skoro on jest ułomny to wy prawiki kim jesteście? :P

Gość plepleple
ja jestem kobietą, a oni ułomami :P

A twoi kumple z łączności to pewnie nadal sa prawiczkami? taaaaaaa Mogę się założyć, że 3/4 ma już zony

Gość plepleple
Kumple ze szkoły łączności chodzili na gejowskie imprezy widać :P

Gość kapseIko
Od tamtego czasu wożę za sobą odbyt w taczce :classic_cool:

widzę że pomarańcze atakują. Pomarańcza niech nie opowiada o swoich przeżyciach to nie rozmowy w toku

Gość k'
"kazdy normalny, dojrzaly i doswiadczony facet wpada w panike na wiadomosc ze jest pierwszym" jeszcze pare miesiecy temu bym naprawde sie usmiala, ze niby jak facet moze sie czegos takiego przestraszyc?! hehe juz mi do smiechu nie jest, jak mnie chlopak rzucil po tym jak sie dowiedzial ze jestem dziewica A tak w ogle teraz to i moze jestem rzeczywiscie sflustrowana z tego powodu i w ogole. ale tak wlasciwie faceci moglibyscie mi wyjasnic o co chodzilo mu? za chiny nie rozumiem czego sie tu bac. tym bardziej ze bylo nam dobrze i to on tego chcial,nalegal...itp

Gość onaa_
Znowu temat tylko po to żeby pojechać prawiczkom? ;/ ja Was lubię ;P