Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mania_20

wielkość brzuszka od czego zależy

Polecane posty

Gość Mania_20

Witam, jestem w 7 mies. ciąży szczerze przytyłam 3 kg i mało po mnie widac ze jestem w ciazy widac zaokrąglony brzuszek ale jak patrzena inne kobiety w ciazy to w 7 mies. maja o wiele większe od czego wielkość brzuszka zalezy?

Gość Sylwiaaa141
Np: od budowy ciała, od genetyki, wód płodowych, jak się dziecko ułoży. Każdemu brzuszek rośnie indywidualnie.Jedna może mieć wielkiego balona a inna nie mieć brzuszka wcale. Powinnaś się cieszyć że nie masz wielkiego :p Ani później problemu z rozstępami, ani z chudnięciem :) teraz jest ci pewnie 100 razy wygodniej niż mi :)

jestem w 38 tyg przytylam 20 kg, dzidzius wazy juz prawie 4 kg..i nie mam ani jednego rozstepu;) nie mam nawet cellulitisu:) ale co do ciezkosci..to jest cholernie ciezko..

Gość Mania_20
uu to spora jest twoja dzidzia ;) a jak mam mały brzuszek to oznacza ze dziecko moze być małe?

ja mam bardzo mały brzuch- 36tc i dobrze mi z tym :) nie przeszkadza mi, nie jest ciężki. Wszyscy mówią, że wyglądam na 6 miesiąc. Wszystko przez to, że dziecko leży nie z przodu, a z tyłu- bliżej kręgosłupa :)

Gość 6453444444444444777777777777
ja mialam mały brzuch przed ciaza wazylam 53kg schudlam do 47 a w dniu porodu mialam 56kg dziecko urodzilo sie 3350kg i 57cm tez mi mowili ze beidze male bo mam mały brzuch i jak juz mała urodzila i mi ja pierwszy raz dali to pierwsze moje slowa-taka duza??

Gość papatkind
ja jestem w 38 i przytyłam 25 kg rozstępy niestety mi sie zrobily na brzuchu :( nad czym bardzo ubolewam ale oby tylko dzidzia byla zdrowa.

Gość izka.87
ja jestem w 9 miesiacu i mówia ze wygladam na 5 miesiac ze tez mam mały brzuch a raczej taka piłeczke tylko ze ja przed ciaza wazyłam 53 a teraz 66 ble ale nierozwaliło mnie, to sie ciesz ze tak wyglądasz ale jeszcze masz 2 miesiace to podskoczy ci waga:)

ja mialam malenki brzuch wszyscy mowili ze synek max bedzie wazyl 2 kg:D a urodzil się 3600/56:)

Gość Sylwiaaa141
No nie każdy ma rozstępy zależy od skóry, bo jeśli mają być to będe i żadne kremy nie pomogą. Ja niestety mam na piersiach, jednym udzie ;p i na pośladkach .. najgorsze właśnie na pośladkach. Na brzuszku jeszcze nie mam i mam nadzieję że nie bd miała.. cellulit też mam straszny.. Zawsze byłam taka chudzinka nie miałam cellulitu a teraz czuje się jak wieloryb, chodź jeszcze tragedii nie ma. Przytyłam 13 kilo a jestem w 29 tygodniu

ja tez mialam malutki brzuszek (103 cm w najszerszym miejscu pod koniec ciazy, moj wzrost to 170 cm) nie wiem od czego to zalezy, w ciazy przytylam po 20 i 22 kg, jakas drobinka tez nie jestem moja szwagierka jest teraz wlasnie w 7 miesiacu ciazy , nizsza o 10 cm i ma tyle samo cm w pasie co ja pod koniec ciazy :) ma fajny spiczasty brzuszek :)