Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student wybitny

Kierunki studiów dla debili - wasze typy

Polecane posty

Gość Lisetka
nie wiem... studia, dają satysfakcję ale pracę dają dopiero układy po prawie możesz sobie dyplom na ścianie powiesić bo bez znajomości na aplikację nie dostaniesz się. A mój znajomy ( 26 lat) skończył zawodówkę murarz-tynkarz, popracował za granicą, przywiózł trochę grosza i ma własną firmę, wykończenia , malowanie, glazura itp. Zatrudnia kilku pracowników ( z trudem ukończył technikum wieczorowe bo taki wymóg) kasy ma jak plew. Ostatnio kupił sobie Harleya. Tylko nie ma nim kiedy jeździć bo ma tyle zamówień. I co tu myśleć?

Gość dwd3f4fsdwr23
student wybitny to po prostu zakompleksiony synek tatusia, który siedzi przed komputerkiem i wypisuję to co mu na myśl przyjdzie, waląc sobie przy tym konia. Student wybitny nie zasługuję nawet na szacunek, nie zasługuję na podanie ręki na powitanie przez szmatę:) Studenciku ja w tej chwili robię doktorat z fizyki i mam nadzieję, że za parę lat zmienisz podejście do ludzi:) Bo uwierz mi trolku łatwo Ci nie będzie:)

Gość kaksdkasd
to, że ktoś studiuje fizyke nie znaczy, ze jest mądrzejszy od tego co studiuje kosmetologię. wiem bo jestem teraz na drugim roku fizyki i polowa mojej grupy nie wie jaka jest pierwsza i druga pochodna po czasie, nie mowiac o rozwiazaniu rownania oscylatora. łatwo sie dostać, trudniej utrzymac. na roku jest nas 14 osob. poza tym uwazam ze nie ma głupich kierunkow, są tylko idioci ktorzy uważają ze fizyk to taki zajebisty fach:P

na szczescie juz dwoch fizykow pokazalo, ze mozna studiowac ten kierunek i miec klase;)

Gość DLA DEBILI:
- turystyka - hotelarstwo - socjologia - dziennikarstwo - kosmetologia - ochrona środowiska - PEDAGOGIKA!!! - zarządzanie i marketing - administracja

Wasze zaściankowe i stereotypowe myślenie jest przerażające :O Nie przyszło Wam do głowy, że osoba studiująca pedagogikę np. wczesnoszkolną po prostu kocha dzieci i ma talent wychowawczy? I jeśli kiedyś będziecie mieli własne dzieci to ona je dobrze wychowa w tym przedszkolu? Ale nieee wg Was lepszy jest synuś bogatego tatusia, który załatwi mu studia medyczne albo prawnicze a potem ciepłą posadkę i nic że DEBIL nie będzie umiał leczyć ludzi i ktoś przez niego zostanie kaleką! Nieważne, ważne że skończył prestiżowe studia buahaha Albo kretyn na politechnice co poszedł bo mu kazali i się wiezie przez całe studia - dziekuje za takie cos nie chce jadąc za kilka lat przez most bac sie ze sie zawali przez jakiegos inzynierka z koziej dupy Tyle w temacie Aha i lepiej dla Was jakbyscie nie mieli dzieci - nie zasluguja na tak niesamowicie inteligentnych rodziców

Gość duChatelet
Hyh, ja na prawo się wybieram :)

Gość duChatelet
No i nie zawsze ci co są fizykami są mądrzejsi ;/

Najgłupszy to jest ten temat, a nie te kierunki studiów :o Każdy kierunek wymaga wiedzy, chociaż wiem, że jest pełno tych którzy idą tylko po papier. A do autora, graulację, ale skoro intersuje Cię statystyka, programowanie to informatyka i robotyka stoi otworem :o A tak to pewnie skończysz w szkole ucząc gimbusy.

Pielęgniarstwo i położnictwo bo na tych dwóch kierunkach można by się kształcić w szkołach policealnych czy pomaturalnych tak jak to kiedyś było bo po co się pytam pielęgniarce czy położnej wyższe wykształcenie skoro i tak zaliczane są do grupy średniego personelu medycznego a choćby miały nawet doktoraty to i tak nigdy nie wskoczą na wyższy personel medyczny jak lekarze więc średni personel medyczny jak pielęgniarka czy położna powinny mieć analogicznie średnie wykształcenie medyczne. Tak samo bezsensownym kierunkiem jest kosmetologia skoro kosmetyczną można być po 2 letniej szkole policealnej więc po co licencjat kosmetyczce to śmieszne. Hotelarstwo to kierunek który również powinien być tylko albo w technikach albo w szkołach policealnych. podobnie powinno być z turystyką i marketingiem i zarządzaniem.

Gość gość
ja uważam że jeżeli czlowiek studiuje temat który naprawde lubi to każda opcja pogłębienia wiedzy jest dobra a jeżeli ktoś uczy sie czegoś ze względu na to co mamotat kazali to takie studia są jak najbardziej dla debili

Ja dodaję kierunek kulturoznawstwo. Sama studiuję i hejtuję. Czekam aż mnie zjedziecie. 👋

Gość gość
teraz wszystkie kierunki są dla debili