Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matryszka

spławiłam go, a teraz zrozumiałam że mi na nim zależy.. HELP!!! :(

Polecane posty

Gość matryszka

a więc tak. Jest chłopak któremu się podobam i który twierdzi że coś do mnie czuje.. powiedział mi to.. tyle że był wtedy lekko wstawiony.. ja kompletnie nie zwracałam na niego uwagi, poza tym miałam chłopaka o czym on wiedział. Nic więc więcej się nie stalo.. Przemyslałam jednak od tego czasu kilka spraw, z chłopakiem zerwałam bo tamto spotkanie dało mi jakis impuls.. były pił, i to dużo :( myslałam ze sie to zmieni, ale zrozumiałam ze walcze z wiatrakami.. Teraz caly czas mysle o X. Zrozumialam ze zalezy mi na nim.. On natomiast jest dla mnie nadal b. mily (pracujemy razem), ale chyba trzyma mnie troszke na dystans.. Nie wie ze rozstalam sie z chlopakiem.. Nie wiem jak wyplatac sie teraz z tej glupiej sytuacji.. pomozcie, doradzcie, prosze..

Gość in my opinion
próbowałaś z nim pogadać?

Gość matryszka
szczerze? na ten temat nie.. bo pomyslalam nawet wtedy ze to takie glupie gadanie po alkoholu.. choc tak jak napisałam był tylko lekko wstawiony, mowil do rzeczy i w ogole.. Nastepny raz jak spotkalismy sie w pracy to powiedzial mi tylko ze on wszystko pamieta z tamtego wieczoru.. ale nie pociagnelam tematu, zaluje

Gość matryszka
kiedy mu powiedzialam ze przeciez mam chlopaka to odpowiedział ze wlasnie nie wie w takim razie czy sie w ogole probowac starac ale ze ma przeczucie ze bedziemy razem.. czuje ze ja powinnam cos z tym teraz zrobic, w koncu to ja go splawilam.. ale boje sie ze to bedzie natarczywe, ze dopiero co kosz a nagle mi sie odmienilo.. a ja naprawde poczulam ze zalezy mi na tym facecie.. eh ;(

Gość matryszka
co takiego sie stalo? :) wiem ze moze to glupio brzmi wszystko.. kurcze ale naprawde meczy mnie to

Gość in my opinion
powiedz mu że nie masz chłopaka jeśli jest mało kumaty to dodaj, ze czujesz sie samotna i jest ci z tym źle... :>

Gość matryszka
in my opinion ze tak prosto z mostu? :D haha :D cokolwiek zrobie teraz to czuje ze sie wyglupie...

Gość in my opinion
hm... masz wspólnych znajomych? bo wiesz... plotki szybko sie roznoszą jeśli sie je umiejętnie wypuści... Facet jest prosty i aluzji nie ogarnia...szybciej załapie jak mu powiesz, ze ci źle i jesteś samotna niż jak będziesz do niego puszczać oczka przez tydzień

Gość matryszka
dzis powiedziałam jego koledze ze moj zwiazek sie rozpadl.. ;) boje sie ze bedzie tak ze strace cos waznego, nie chce potem pluc sobie w brode

Gość matryszka
upupup

Gość in my opinion
a co ja ci mam jeszcze powiedzieć? :>

Gość matryszka
in my opinion miałam nadzieje ze ktos jeszcze sie wypowie, ale coz :) albo powiem mu wprost ze ten mi zalezy, i o! :)

Gość gość
I co z tego wynikło? Po 7 latach chcę wiedzieć.

Gość gośćAlfons
Nic, pracuje u mnie, świetnie jej idzie :-D