Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cycataLOLA

poradźcie w wyborze cyckonosza....

Polecane posty

witam i proszę was o radę! noszę się z zamiarem kupna biustonosza w necie, zawsze kupowałam w sklepach stacjonarnych i poprostu przymierzałam, jak pasował to kupowałam, jak nie - to mierzyłam inny. niestety zawsze obcinam metki z ubrań bo mni swędza i drapią więc niemogę się sugerować starą metką i mam problem w wyborze rozmiaru... pod biustem mam 113 w biuście - na wysokości sutków 127.. i... wg tabeli http://www.rozmiar.com/stanika.php łapię się na rozmiar 115b, ale... inna strona radzi, by wymiar zaniżyć w dół, czyli do 110 i dodatkowo lepiej jest kupić o rozmiar mniejszy niż większy czyli 105. i tu powstaje pytanie z którym sobie nie radzę: który rozmiar czy 115b, czy 110c, czy 105e... pomożecie? dzięki z góry :D

Pod biustem zmierzyłaś ciasno i na wYdechu (bez powietrza) czy nie bardzo? Jak nie bardzo to zmierz jeszcze raz, zobaczymy (na pewno nie będzie to 115B ;) )

Gość gdyby babcia miała wąsy
Idź do sklepu. Jeszcze miseczki trzeba dobrać. Niektóre są oddalone za daleko od siebie i cycki wypadają pod pachami... Ja nie kupuję takich rzeczy w necie. Ta cześć garderoby musi pasować, lepiej przymierzyć na żywca, nie wirtualnie.

Gość vabiankaaa
Jak kupujesz zły rozmiar to i na plecach będziesz cycki miała :D

Gość gdyby babcia miała wąsy
rozmiar rozmiarowi nie równy. dlatego wole przymierzyc.