Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rockfan1

Co sądzicie o dziewczynach- metalówkach?

Polecane posty

Gość dshdfhdhddd
Mało jest fajnych lasek. Jak autorka- zamiast dupsko ruszyć, pyta się czy ubrana na czaro będzie ładniejsza. Nosz szlag może trafić.

Gość dshdfhdhddd
Chciałbym :(

Gość samouk II
daj fotę :P

Gość dshdfhdhddd
Właśnie, autrko, daj fote to powiemy czy jest nadzieja!

Gość rockfan1
spadajcie, teraz jak na mnie najeżdżaliście?! pojebało was?

Gość dshdfhdhddd
Chcemy ponajeżdzać jeszcze trochę, tym razem czepiając się szczegółów! Chyba w kadrze się jeszcze mieścisz?

Gość samouk II
a czego ty się spodziewałaś samych lizodupów? prawdziwa metalka musi umieć przetrwać krytykę. [kamienna twarz] może masz ładną twarz przynajmniej

Gość samouk II
jesteś w typie kelly osbourne czy raczej kirstie alley?

Gość rockfan1
nie przejmuję się wami, ale nie dam obcym swojej fotki,

Gość dshdfhdhddd
Na poparcie mojej tezy. Nergal- zuo i mrock. I z kim jest pan ciemności? Z dodą! Slowem kluczowym będą tu cycki:]

Gość dshdfhdhddd
To może chociaż pokaż dupę?

Gość rockfan1
ani jednej ani drugiej

Gość samouk II
to może chociaż cipkę? też nie?

Gość dshdfhdhddd
Autorka jest raczej w typie: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://statichg.demotywatory.pl/uploads/1246484778_by_Baratiel__500.jpg&imgrefurl=http://demotywatory.pl/10593/Gothopotam&usg=__U1AQgahd68e3x8yfCClkj9QNF9A=&h=414&w=500&sz=32&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=NJ7_j6jPeygZ9M:&tbnh=141&tbnw=161&prev=/images%3Fq%3Dgothopotam%26um%3D1%26hl%3Dpl%26biw%3D1614%26bih%3D626%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=374&ei=5A7wTPWYK8vrOZnTuYcK&oei=5A7wTPWYK8vrOZnTuYcK&esq=1&page=1&ndsp=27&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=84&ty=94

Gość rockfan1
wez kurwa nie wspominaj o Nergalu bo mi sie rzygać chce jak o nim i o dodzie slysze

Gość dshdfhdhddd
Kelly Osbourne teraz to bym bzyknął. Nie powiem :]

Gość rockfan1
własnie że nie

Gość samouk II
a tak w ogóle to o co ci chodzi? nie przeszkadza

Gość aunbca
o co chodzi?

Gość rockfan1
o co chodzi?

Gość samouk II
no kuźwa o co tobie chodzi? popatrzyłem na pierwszego posta. nie przeszkadzają nam metalówy o ile nie wyglądają nader idiotycznie :P

Gość Metalogotka 27
Dziewczynko -po przeczytaniu odpowiedzi innych osób na Twoje zapytanie stwierdzam jednoznacznie, że weszłaś na niewłaściwe forum i pytasz nieodpowiednich ludzi. Żal mi Ciebie, że zadajesz to samo pytanie kilkakrotnie tym niedojrzałym dzieciakom i nie dostrzegasz tego, że odpisują Tobie za przeproszeniem "debile". Ja słucham gotyku i metalu, jestem szczupłą zaoczną studentką dietetyki, lubię chodzić ubrana na czarno, ale nie ograniczam się tylko do tego koloru, czasem mam ochotę ubrać się cała w każdym innym kolorze (nie tylko kolorem, ale też krojem i dodatkami możesz pokazać swój mroczny styl -np dżinsy i gorset, lub czarna spódniczka z falbankami i bluzeczka w jakimkolwiek kolorze z bufkami plus wisior -może być to krzyż, czaszka, srebrne kły wampira, obróżka itp) Nie czytaj tego co napisali inni bo niepotrzebnie robi Ci się przykro, tylko przeczytaj uważnie to co piszę ja. Jeśli tak jak napisałaś masz nadwagę to właśnie czarny kolor jest dla Ciebie idealny. Jeśli planujesz schudnąć to po zgubieniu zbędnych kilogramów będziesz mogła zastanowić się nad innymi kolorami -bo uwierz mi,że czerń na co dzień bez dnia przerwy przygnębia -czasem trzeba sobie innym ładnym kolorem poprawić humor. W Twoim przypadku sprawdzą się na chwilę obecną czarne stroje -np czarna długa spódnica, czarny gorset, lub czarne spodnie i czarna bluzka z kolorowym napisem, czarna obroża na szyi lub wisior czy srebrny krzyż Ankh, krzyż gotycki lub celtycki -pokaż wisiorkiem jaki styl preferujesz. A co do wyglądu -nie unikaj obcisłych bluzek i gorsetów, ale zakrywaj przy tym to co chcesz ukryć -np bolerkiem ramiona jeśli nie podobają Ci się lub długimi glanami czy kozakami glanopodobnymi do kolan -łydki itp Dbaj o siebie, a na pewno spodobasz się jakiemuś przystojniakowi w długich włosach. Ja mam długowłosego chłopaka i też takiego Ci życzę, bo tacy są najlepsi. Trzymaj się i nie przejmój głupimi komentarzami -oni Cię nie widzą, więc myślą, że wszystko im wolno. Olej ich;)