Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witam, chcialam tak szybciutko

Co mozna robic kreatywnego przez okres ciazy nie majac pracy??

Polecane posty

Gość Witam, chcialam tak szybciutko

tylko nie piszcie czytac ksiazki o dzieciach, wybierac ubranka itp , bo tego juz mam dosc

Gość dziergać na drutach
Możesz na drutach, szydełku, maszynie do szycia itd. naszyć ubranek, kocyków, narzutek i innych. Ja marzę o tym, żeby się na drutach nauczyć.

Gość juryyyyyy
zapisz sie na jakis kurs,naucz sie jezyka obcego,zapisz sie na joge dla kobiet w ciazy,pisz pamietnik ala ksiazke:)

Gość czytac ksiazki nie o dzieciach
uczyc sie jezykow ( chocby przez kompa i ogladajac filmy w oryginale), chodzic po muzeach i wystawach, spacerowac,zalatwic wszystkie rodzinne towarzyskie zaleglosci ( potem nie bedzie czasu) urzadzac mieszkanie, malowac, dbac oswoja urode ( np maseczki),uprawiac nieforsowny sport - oj, no wszytko mozesz robic.

pouczyć się języków obcych, zrobić kurs z grafiki komputerowej (przyda się przy obróbce zdjęć maluszka), nadrobić zaległości z literatury :)

Gość ruanda
Ja bym skorzystała z bezpłatnych szkoleń oferowanych przez Urzędy Pracy, podniosła kwalifikacje, uczyła się języka - żeby mieć lepsze perspektywy na godziwą pracę. ale po twoich przykładach zastanawiam się, czy nie chodziło ci bardziej o rękodzieło artystyczne lub robienie przetworów :P