Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abstrraction

Jak schudnąć ?? Pomóżcie !!

Polecane posty

Gość abstrraction

Witajcie drogie forumowiczki. Tak wiem tmatów tego typu jest mnóstwo ale żaden nie mówi dokładnie jakby o mnie... Tylko raczej do osób leniwych. A teraz Wam przedstawie mój prolbem " Mam 14 lat mam 164 cm wzrostu i waże 52/53 kg !! Dla mnie to coś okropnego, nie myślcie sobie odrazu, że jestem gówniata i mam pstro w głowie. Nie ! Jest inaczej... Wszystko jest OK. Uprawiam sport tzn. tańcze. Prawie, że codziennie. Robię brzuszki co jakiś czas. Ale nie mam efektów. Nie wiem jaką mam diete prowadzić i nie wiem w sumie tez jakie dokładnie mam ćwiczenia robić. Robie te , które mi przyjdą na myśl nie mam okreslonych a to chyba dużo błąd. Moim największym problemem jest oponka w dolnej partii brzucha. Wygląda to dość niefektownie. Bo powyżej pępka jest w sumie wszystko OK. Nawet mam widoczne mięśnie od ćwiczeń ale pod pępkiem dzieje się masakra. Tłuszczyk, który mnie dobija.. Wiem, że jestem młoda i wiele mi osób napisze, że mam sobie dać spokój i pokochać siebie. Alle ja powiem tyl.e Kocham Siebie oprócz tego brzucha ( dolnej partii brzucha ) Napiszcie co i jak mam robić jak się odżywiać. Prosze Was nie mówcie mi , że mam biegac i jeździć na rowerze bo o tej porze roku jest to aż nie możliwe !! Takie coś możecie mi napisac na wiosne to się zgodze i nie proponujcie balsamów, które kosztują ok. 100 zł. Bo w końcu jestem czternsatolatka i na takie kosmetyki w sumie mnie nie stać. :(( POMÓŻCIE !!!

Gość abstrraction
Ale te a6w pomaga w stu procentach ? Bo ja slyszałam, że to jest tylko do wyrabiania mięśni ( te ćwiczenia ). I jak tak to jak się przy tym odżywiać ?? :D Tak normalnie jak zawsze ? :))

Gość abstrraction
Nikt więcej sie nie wypowie w tym temacie ?? :(

Gość współczuje, ale zupełnie
MŻ Mniej Żreć i regularnie co 3/4 posiłki osatni o 19.00

Gość liczba pi
wiesz co, moja koleżanka zgubiła oponkę jedząc te produkty które są dozwolone w chyba 2 fazie south beach (ta faza na utrzymanie wagi, nie wiem która to dokładnie jest), 2x w tyg basen, 2x aerobik i tyle :)

Młodziutka jeszcze jesteś, poczytaj trochę o zdrowym odżywianiu - na serwisie medlinea jest masa fajnych artykułów, także na temat odżywiania dzieci i młodzieży. Nie należy się katować dietami, wystarczy po prostu jeść zdrowo :)

Gość abstrraction
I co do tego to a6w tak ? A codo 'współczuje, ale zupełnie' nie jem dużo... już nie jem dużo zawaliłam sobie poprostu 6 klase wtedy nie myślałam, że moge mieć tzn. oponkę. Dzięki za rady. Od jutra zaczne i ćwiczenia i jakoś tak jeść zdrowiej niż zwykle. Jeżeli ktoś ma jeszcze coś do dopowiedzenia to z chęcią jezcze coś poczytam ;))

polecam hektolitry zielonej herbaty ! oczywiście bez cukru ;-))) u mnie zadziałało extra - w tydzień czasu 4 kg mniej i efekt utrzymuje się już ponad miesiąc - ale herbatę piję nadal. teraz zdecydowałam się na zabiegi endermologie - też usuwają zastoje limfatyczne i mega pojędrniają skórę, która po nagłym schudnięciu niestety .. nie jest fajna :( robiłam już te zabiegi na wiosnę i były super - mogę polecić gabinet w Wawie http://www.mfp24.pl Ale zielona herbata jest super ! tez polecam !

Gość abstrraction
Ok ' Kimmidol ' , no ale niestety na zabiego się nie skusze. Zaczęłam od wczoraj a6w. Od jutra zielona herbata i jakaoeś zdrowiutkie jedzonko. Jak myślicie efekty jakieś będę miała ? Czy nie mam na co liczyć takim czymś ?? :))

Gość kak
Wystający brzuch naprawdę nieestetycznie wygląda. Aby wzmocnić jego mięśnie i nieco go ujędrnić warto wykonywać ćwiczenia. Systematycznie. Efekty ćwiczeń na jędrny brzuch będą widoczne tylko wtedy, gdy będziemy ćwiczenie wykonywać trzy cztery razy na tydzień najlepiej co drugi dzień. Jakie będą najlepsze ćwiczenia na płaski brzuch ? O tym dowiecie czytając artykuł zamieszczony na stronie http://hgh.edu.pl/2010/09/28/wycwicz-sobie-mocny-brzuch/ Wspomnę tylko jeszcze, że wykonanie blisko 100 tradycyjnych „brzuszków ( codziennie) może nic nie dać. Aby osiągnąć pełen sukces, to trzeba prowadzić rozmaite ćwiczenia na różne partie mięśni. Oprócz tego kosmetyki też mogą pomóc utrzymać skórę brzucha elastyczną. Warto je stosować raz po kąpieli, gdyż skóra jest wówczas odprężona i rozgrzana i znacznie lepiej wchłania wszystkie cenne składniki zawarte w kremie. Oprócz kremu na brzuch można zastosować masaże wykonywane kolistymi ruchami. Na masaż można wybrać się również do kosmetyczki ( tylko, ze taki masaż trzeba kilkakrotnie powtórzyć, by był efekt, a to z kolei związane jest z pieniędzmi).