Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

melisa129

CZy to może być ciąża? bardzo bym chciała ...

Polecane posty

Okres mam regularnie co miesiąc w tym samym dniu dostaję . Zazwyczaj trwa 5dni , w ostatnim miesiącu trwała 6dni. A w tym tylko 3dni a na 4dzien plamienie . Co to może być ? Dodam , że od kilku miesięcy kochamy się z narzeczonym bez zabezpieczenia .

Gość wzruszonna
jak masz co miesiac w tym samym dniu to nie jest regularny okres

jak Cię to niepokoi zrób ten test " jak masz co miesiac w tym samym dniu to nie jest regularny okres" bzdura, za regularność uznaje się do tygodnia różnicy czyli np. 28-35 dni to jeszcze regularny

Gość to lepiej się oszukiwać i żyć
skoro okres był normalny tyle że krótszy, to moim zdaniem ciąża wykluczona. Ale za chwilę znajdzie się kilka kafeterianek, która będzie ci udawadniać, że okres jest mozliwy przez 9 miesięcy ciąży :)

okres jest mozlwy moja 2 loezanki mialy norlany okres i nie bylo to zadne plamienie a terz maja wspaniale dzieci

No to nie robię , po za tym nie mam żadnych objawów - niestety :( Może w następnym miesiącu się uda. Dziękuje za odpowiedzi.

jedna znajoma jak by w 4 mesacu nie mialam bardzoej mniej obfitego czyli plamien to by sie nie zorientowla tak szybko i gdy poszla do lekarza okazalo sie ze to 4 miesac!!!

Tylko mnie zdziwiło to , że okres trwał 3dni , zawsze od długiego czasu trwa 5dni ... Ale objawów ciąży też nie mam .