Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marika.em

czy to sie dzieje naprawde??

Polecane posty

zaznacze od razu nie uprawialam seksu tylko petting.. palcowka nic wiecej zrobilam chyba 5testow ciazowych i kazdy po kilku godzinach 4-5 pokazal druga kreske o co chodzi? dodam ze okres spoznia mi sie 2tygodnie;(

Gość ja pierrrdolllę
jak was czytam to mi słabo... Po 4-5 godzinach test pokazał drugą kreskę, to za jakieś 240 miesięcy będziesz mamusią. Idź się wysterylizuj kretynko.

Gość to lepiej się oszukiwać i żyć
a nie lepiej przeczytać ulotkę w której chyba dość wyraźnie jest napisane że test odczytuje się po 3-5 minutach? Późniejsze odczytywanie nijak się ma do wiarygodności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
szkoda słów...

wiem to wszystko co piszecie ale mam juz sporo testow za soba i nigdy tak nie bylo, nigdy

po 5 minutach sprawdzasz i wyrzucasz na smietnik. Widocznie nie wpadłaś wczesniej na pomysł, żeby oglądać stare testy. A skoro nie seksisz się naprawdę to po jaką cholerę robisz testy???

bo mam juz schizy , a mam jeszcze pyatnie . Jesli okres spoznia sie dwa tygodnie to test juz od razu powinien pokazac domniemana ciaze tak? nawet jesli minelo jakies 15dni od mozliwego zaplodnienia??

hmm, skoro okres spóźnia się 2 tygodnie i właśnie wtedy miałoby dojść do zapłodnienia (palcem????) to znaczy, że robiłaś to w dniu spodziewanego okresu. Czyli były to dni niepłodne. Nie lepiej pójść do gina i sprawdzić co się dzieje? Zawsze miałaś regularne miesiączki? Cos mi się wydaje (sądząc po twoich pytaniach) że jesteś bardzo młodą osóbką, która od niedawna ma miesiączki i cały czas bardzo nieregularne..

tak ,palcem innej mozliwosci nie bylo. 3razy w zyciu zdarzylo mi sie takie dwutygodniowe spoznienie.. a tak to spoznial sie czasem do 4dni dodam ze w ostatnim cyklu na poczatku okresu rzyjelam 3tabl antykoncepcyjne i przestalam je brac moze to byc od tego to spoznienie?

to tym bardziej iść do lekarza i sprawdzić poziom hormonów, bo w tym wieku takie przesunięcia normalne zbytnio nie są. A jak chcesz wczesniej się przekonać na 100% że to nie ciąża, to idź do laboratorium, zrób test HCG z krwi i wieczorem będziesz miała czarno na białym, że nie należy testów "sikanych" oglądać po czasie. A potem do gina sprawdzić co z tym okresem się dzieje

Gość nie moga hhhahhahahahaahha
moze idz do szkloy sie douczyc bo widac jestes tepa dzida!!!!! co do tych spraw co tu lekarze myslisz ze sa i ci powiedza?????

no i masz przyczynę!!! Chyba niezbyt rozsądne to było, bo narobiłaś sobie niezłego bałaganu w hormonach. Czemu tak zrobiłaś?

mialam sie zdecydowac na wspolzycie i zaczelam je brac ale juz od pierwszej czulam sie fatalnie. jak je odstawilam dostalam lekkiego krwawienia.. i od tamtego czasu nic

ty naprawdę masz 20 lat? Bo zadajesz pytania jak 12 latka... Z tego cco mi wiadomo niepokalane poczecie zdarzyło się raz jakieś 2010 lat temu

wiesaz ja tez tak mysle i nie mialam takich problemow ale odkad czytam to forum to juz znalazlam z 5takich przypadkow;(

to lepiej się oszukiwać i żyć do dokkladnie tak to jest jak za sex biora sie ludzie ktorzy nie mjaa o tym zadnego pojecia!!!

dziewczyno zrob test a nie piprzysz jak potrzepana!!!!!!!!!!!!!!11

a najlepeij idz do ginekologa skoro to cie tak nie pokoi

ale tak na zdrowy rozum jak to rozumiec?? wizyte mam dopiero za jakies dwa tygodnie wtedy dopiero sie dowiem:(

test sie sprawdza do 5 minut a potem jest nie wazny to ty o tym nie wiesz?????

rece opadają.... proponuję wybrać się na prywatna wizytę do gina i porozmawiać na temat skąd się biorą dzieci i jak temu zapobiec. Spisz sobie wszystkie pytania jakie chcesz mu zadać. I wtedy będziesz wiedziała co i jak, zamiast czytać kafeterię i uzyskiwac porady od takich samych 12-13 latek jak ty, nie mających pojęcia co jest prawdą a co durnym wymysłem. Internet jest cierpliwy jak papier i napisać można naprawdę wszystko :)

wiem, ale naprawde mam sporo testow za soba i niektore po paru dniach byly takie jak przez te pierwsze 5min

pisałam wyżej - zrób test z krwi HCG. Na 30 zł chyba cię stać. Będziesz miała 100% odpowiedź. Na papierze czarno na białym. I daj już spokój z tą ciążą, bo czytać się tego nie da... Sama narozrabiałaś z tabletkami i dziwisz się czemu okres ci się spóźnia!!! Tabletki anty to nie landrynki. Jak się za coś bierzesz, to rozumu tez używaj :(

Gość zyzukirofriborfdsa
marika.em idz moze do ksiazek dzieciaku bo na moje oko to ty nie masz 20 ale 10 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!! tępa dzida