Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgjghjhg

do dziewczyn które mają ładne włosy jak o nie dbacie?

Polecane posty

Gość jgjghjhg

???

Gość no cóż ja bym napisała
myjemy :classic_cool:

Gość hghgvhj
zaraz wszystkie tu napisza ze maja piekne włosy....wiesz one tu wszystkie piękne i bogate :O:O:O

Gość no cóż ja bym napisała
hghgvhj wątpisz? :classic_cool:

Gość idzie zimaaa
Ładne włosy to kwestia genów. Możesz używać tonę środków kosmetycznych najlepszej jakości ale to i tak nie pomoże jeśli nie ma się tego w genach.

najlepiej idz dofryzjera, on ci powie jak zadbac o twoje, kazdy ma inne wlosy, ale podstawą jest nie niszczenie ich przez jakies suszarki lokowki i prostownice, mysle ze odpowiedni szampon i odżywka swoje zdzialaja :)

ty na szczescie sie nie chwalisz bo masz maselniczke na glowie, wszy i koltuny... no i bardzo dobrze!

Gość idzie zimaaa
a i jeszcze jedno-jak ma się ładne mocne zdrowe włosy to i prostownicą i suszeniem suszarką raczej tez niezbyt można sobie zaszkodzić. Trzeba tylko zdrowo sie odzywiac i nie palic fajek.

zainwestować w dobry szampon i odzywke(ja używam loreal absolut repair, odżywka też z tej serii) jedwab biosilk oraz CHI. ja codziennie susze włosy suszarką i dość często prosuje a mimo to moje wlosy wygladają ladnie sie błyszcza i sa jedwabiście gładkie i miękie. kolezanki czesto mi zazzdroszcza wlosów

Gość no ja mam ponoć piękne włosy
choć ja zawsze uważalam, ze mam jakąs szopę na głowie:P ale zaczęłam używać pianki w ten sposob, że przed suszeniem nakładam i tak ugniatam włosy i robią mi się ładne nawet fale... ale faktycznie jest to kwiestia genow, ja mam włosy po mamie, dużo i grube, ALE wolałabym mniej ich mieć - bo ciężko cokolwiek z nimi zrobić, tzn upiąć, nawet kucyk mi się rozwala...a noszę po domu kucyka zawsze, bo z rozpuszczonymi bym zwariowała i jakos to nie wpływa na moje włosiska - a nawet własnie używam 2-3 gumek za jednym razem, żeby sie trzymał:P ps. gumki są dobrej jakości:P

aaaaaaaa i fajna jest odżywka taka do spryskiwania włosów po myciu, dobrze się potem rozczesują, własciwie bez problemu...a bez niej to sobie wyrywam włosy szczotką:P

Gość lusssija
a ja ma bardzo slabe wlosy i wciaz mi wypadaja co na to poradzic :( ?

bierz skrzyp, mojej siostrze nieco pomógł

Gość lusssija
a z kosmetykow do wlosow co polecacie najlepszego ? bo ja juz nie wiem co mam stosowac

Gość to może skrzypowitę
i szapon ziołowy a nie chemiczny i jajko na włosy ?

Gość k'
orucz szamponow i odzywek dobrej jakosci...to jeszcze jedwab!!! naprawde wlosy sa baaardzo miekkie po nim:D

Gość lusssija
poszukam jakiegos szampony ziolowego i sprobuje z tym jajkiem ,jedwab stosuje ale on tylko mi zmiekcza wlosy a ja muszemiec cos przeciw wypadaniu bo jeszcze troche i bede musiala zageszczac wlosy...tak mam ich malo

Ja mam długie, ciemne, zdrowe i lśniące włosy. Po każdym umyciu używam maseczek bądź odżywki. Polecam maseczkę z Waxa. Jest świetna. po każdym umyciu w wilgotne włosy wcieram jedwab. Staram sie nie suszyć włosów suszarką a gdy je prostuje uzywam kosmetyków ochronnych. Kiedy widzę, że końcówki zaczynają sie rozdwajać podcinam je u fryzjera. Chodzę tam systematycznie. Sama też robię sobie maseczki domowej roboty. Jest ich mnóstwo.

Gość lusssija
mydestinationnn ja chcialam kupic wlasnie Waxa ale mi odradzano podobno bede miala jeszcze gorzej niz mialam juz sama nie wiem co z tym waxem.

Hahaha wiedziałam, że wszystkie tutaj mają piękne włosy :D Szkoda, że nie wychodzicie z domu, chciałabym sobie popatrzeć na mocne, lśniące i długie kudły a nie cienkie, tłuste i słabe pasma z prześwitem :P

Gość do noniestety
zamknij jadaczke paralitko z 3ma klakami na krzyz ......

Gość kijemtegoo
Ja używam jedwabiu, odżywki elseve do długich włosów,błyskawiczne rozczesywanie, szampon mam najzwyklejszy w świecie, ale często robię sobie płukanki z rumianku i cytryny( właściwie codziennie), taka płukanka naturalnie rozjaśnia włosy, jeśli się ją stosuje jakiś okres czasu, staram się jak najrzadziej prostować, jeśli już to w niskiej temperaturze, gdy włosy są idealnie suche ;-) tyle ode mnie

Gość kijemtegoo
źle się wyraziłam, płukanka z rumianku i cytryny nie rozjaśnia całkowicie włosów, ale dzięki niej gdzieniegdzie tworzą się naturalne złote pasemka, także polecam dla włosów jasno brązowych, coś w stylu Małgosi Sochy

Gość idzie zimaaa
A ja ostatnio pod koniec mycia i płukania włosów robię sobie dodatkowo płukankę z lekkiego roztworu octu jabłkowego i wody. Włosy po tym się nie puszą (a tez mam gęste) i dodatkowo bardzo lśnią. Zadowolona jestem z tego o wiele bardziej niż z niejednej odzywki. I co ważne po wysuszeniu włosy nie śmierdzą octem i są naprawdę gładkie. Polecam.

lusssija nie prawda. Sama je stosuje od ponad roku. Bardzo mi pomogły i odbudowały włosy. Są oczywiscie różne rodzaje. Musisz je dobrać w zależności do potrzeb Twoich włosów. Jest róznież maseczka na wypadanie włosów, która je wzmacnia. A także do włosów suchych i zniszczonych np. dla osób po chemioterapii polecana. Naprawdę kilkakrotnie kobiety pytaly mnie co robię, ze mam takie ładne włosy i polecałam im właśnie waxa.