Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gavina

facet ktory uganiał sie za mna

Polecane posty

Gość gavina

prawie dwa lata powiedzial mi ze skoro go nie kocham i nie chce z nim byc to zebym chociaz z nim do lozka poszla...hehe kurde czy niektorzy faceci naprawde nie czuja tej granicy kiedy staja sie załosni?/

Gość gavina
no chyba ze po prostu chcial mnie upokorzyc

Gość gavina
bałam się z nim iść do łózka by nie odkrył , że jestem tranwestytą z bliznami po obcietym penisie

Gość gavina
Ooo juz podszyw? szybko dzialacie :P

Gość gavina
nikt mi nie potrafi powiedziec dlaczego faceci sa tacy dziwni i...smieszni?

Gość gavina
szkodzilo to mialo byc jakies zadoscuczynienie za to ze nie odwzajemniam jego uczuc?

Gość dwa jeden dla sportu
a co miał powiedzieć :O

Gość gavina
no na szczescie mozna to inaczej zalatwic, a poza tym watpie czy by mu przeszlo. raczej by stwierdzil ze skoro poszlam z nim do lozka to jednak cos do niego czuje i sama sie oszukuje :D

Gość gavina
mógłby klęknąć i błagać i kopertę z odpowiednią godną mnie kwotą przygotować to może bym się zastanowiła

Gość gavina
dwa jeden dla sportu---> czyli uwazasz ze to standardowe zachowanie kazdego odrzuconego faceta, tak? po prostu tak sie mowi. takie "zostanmy przyjaciolmi" po zerwaniu?

Gość gavina
no tak...wtedy pewnie by sie odczepil

Co tak upujesz. Ludzie maja Ci wspolczuc? Zgadzac sie z Toba? Wrecz przeciwnie? Wyluzuj. Zdarza sie nie raz i nie dwa.

Gość gavina
ale chciał mnie wyruchac !!! czy to normalne?

Gość gavina
bo chce sobie pogadac i poznac opinie ludzi postronnych :p

Jezeli chodzil za Toba dwa lata, to normalne, ze Cie chcial wyruchac. Po piecu minutach moglabys sie skapnac. Ty przezywasz, ze on Ci to tak powiedzial. Ale co mial po 2ch latach zrobic? Dalej probowac, jak probowal? Ten jego sposob latania za Toba byl skuteczny jak o 'kant dupy rozbij'. Sprobowal innego.

Gość gavina
no tak tylko czy faktycznie mnie kochał/kocha czy po prostu mi tylko wode z mozgu probowal robic a chodzilo mu tylko o seks nie przezywam, po prostu jestem ciekawa. chociaz nawet jesli tylko o seks mu chodzilo to musze byc wyjatkowo atrakcyjna skoro az 2 lata na mnie "zmarnowal" :P

Trafilas na palanta. Nie dosc, ze tyle zycia zmarnowal, to jeszcze zachowal sie idiotycznie. Bywa.

Gość gavina
ale w sumie zawsze mi sie wydawalo ze sie odwrotnie robi : najpierw sie po prostu probuje dziewczyne zacziagnac do lozka a jak sie nie uda to wtedy sie milosc wyzjanaje i "na kochanie" leci ale widac malo wiem o zyciu :P

Gość madziissss
za mna tez sie taki jeden ugania, ogolnei fajny chlopak ale jakos nie moge sie do niego przemoc zeby bylo z tego cos wiecej, ostatnio na gg wyznal mi ze lubi takie nieostepne dziewczyny ktore trzeba zdobywac, no i mu powiedzialam ze tez wole taich facetow co sama musze troche poswiecic nad nim czasu a nie wszystko na tacy podane, no i zmienil sie nie do poznania, po prostu teraz to ja jestem mniej niedostepna niz on:D faceci sa uroczy

Gość gavina
heh rzeczywiscie fajnie ale mnie np to nie pomoglo, tzn powiedzialam mu ze jak mnie kocha i rzeczywiscie uwaza ze ja jego w koncu tez pokocham to zeby dal mi spokoj i poczekal az zatesknie i sama przyjde :p taki wybieg heh ale nic to nie dalo

Gość gavina
cipkiem to jest na pewno i czasem faktycznie mysli odwrotnie :p