Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostuadam

Czy ktoś jeszcze wierzy w instytucję małżeństwa?

Polecane posty

Gość Adam chociaż ma swoją fotę
Była tu niedawno taka pojebana --- z fotami modelki Magdaleny Frąckowiak. :D:D:D:D

Czesc Adam, nie wiem, czy jeszcze kiedys tu zajrzysz, ale powiem Ci tyle tylko, ze ludzi nie zmienisz. Niestety, swiat oszalal, wynika to takze z mojego doswiadczenia. Wybrales akurat najgorsze z mozliwych forow na takie zwierzenia, wielu ludzi czuje sie tutaj bezkarnych korzystajac z mozliwosci anonimowego umieszczania postow.:) Sadze, ze masz dobry pomysl na siebie i zycie, wydajesz sie byc wartosciowym czlowiekiem. Ale jestes troche jak bardzo dobry produkt z bardzo nieciekawa reklama :) I nie mam tu na mysli wygladu zewnetrznego. Na mnie, jako na kobiecie wywarl ten Twoj profil wrazenie... marudy. Co to za opis: "Nic nie boli tak jak życie". Od poczatku odrobine zniechecajacy, nie chcialabym zawierac znajomosci z kims wiecznie cierpiacym... Poza tym: z Twoim wygladem tez jest wszystko w porzadku, ale znowu: na prawde nie masz zdjecia w "korzystniejszej" sytuacji niz ta "stolowka" czy gdzie tam siedzisz? No pomysl: skoro jestes aktywnym facetem to wstaw jakies fajne, dynamiczne zdjecie... I powiem Ci cos jeszcze: nie martw sie, znajdziesz sobie na pewno kogos. Jesli do tej pory spotkales sie wylacznie z odrzuceniem to nie martw sie - najwidoczniej te panny szukaly czegos innego a wiec niech szukaja dalej! Na koniec powiem Ci jedno: sa jeszcze kobiety, ktore patrza na mezczyzn nieco inaczej. Sama sie do nich zaliczam. Ostatnia cecha mojego partnera jest atrakcyjnosc fizyczna, wiele razy slyszalam, ze jak to: ja, atrakcyjna dziewczyna jestem z KIMS TAKIM??? Ano jestem! A wiesz dlaczego? Bo to jest dla mnie MEZCZYZNA: jest inteligentny, wytrwaly, pracowity, wie czego chce... Inne kobiety nie dalyby za niego funta klakow ale mnie kreci jego intelekt, jego mysli, jego czyny... SZALEJE ZA NIM. Zycze Ci powodzenia w dalszych poszukiwaniach i pozdrawiam :)

oh jessuss jessuss nie zesraj sie- coz to za wizerunek jak nawet r_yja nie bylo a sama podpuszka nie trwala wiecej niz godzine i o wszystkim pod koniec poinformowalam zgromadzonych. zreszta to ja bede psychologiem a nie ty wiec zamknij dziob. daj mi badac spoleczenstwo abym w poznijeszym okresie wiedziala jak im pomagac ;)

Gość do offerma
kobieto to nie bylo o tobie mam na mysli klamczuchy ktore mialy i maja w stopce foty modelek i wciskaja kity ze to one sa na focie a pracuje w agencji modelek wiec tym samym znam setki fot z neta :D

offerma- tak lubie byc w centrum zainteresowania i lubie szokowac :D no cholera...lubie wiec sie nie bede wypierac a o sponsorze pisze bo to aktualnie moje zycie jest i moj ulubiony temat do dyskusji w tym w wiekszosci zaklamanym, pseudokatolickim narodzie ;]

Gość hahhhhhahhhahhaa
Kolo tylko zapodal zdjecie i temat zszedl na wyglad. Jak to sie mozna pomylic...na poczatku nawet tak nieglupio pisal, a po wklejeniu foty od razu sie babkom odwidzial. Obniz swoje wymagania chlopie do minimum, bierz nawet najbrzydsze, bo inaczej zawsze bedziesz sam.

Gość o żesz k......
Lol

Gość poprostusdam i jak
Zrozumiales jak wygladasz :classic_cool:

Gość poprostuadam.
Już nie :(

Sam sobie przeczysz kolego. Poza tym heh śmiem się niezgodzić z opinią tej twojej pięknej koleżanki. I nie jestem idiotką. Idąc jej rozumowaniem kobiety powinny brać co się nawinie, nawet największego brzydala ale faceci to już mogą wybrzydzać, tak?? Proszę cię. Żałosne:o

Gość pomyśl.p
Chłopie...faceci w Twoim bawią się w najlepsze i korzystają z życia, a Ty jesteś 84 rocznik , jak wynika z linku który zapodałeś, więc skończ pitolić farmazony.

Gość moze jak ogladnie foty z topik
gdzie kobity wklejaly zdjecia facetow, to zmadrzeje i w koncu przejrzy na oczy :D