Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonek

JESTEM PEWNA ZE WYNIK MAM TALENT BYL USTAWIONY

Polecane posty

Gość sldvhcbck ndifgbveif
ja nie wiem czy byl smutny czy nie, nie ogladalam niestety ;/ caly czas odswierzam plejade, chce zobaczyc jak ON spiewa D:D:D:D:D:D no i z kim przegral......

Gość ojaaa, uwielbiam tą piosenkę
Na początku nie był smutny, dopiero potem. Przegrał z Welc.

Gość rtttytytytynn
ja juz zwrocilam uwage ze byl smutny jak wchodzili na scene przed ogloszeniem wynikow

nie chodzi o to czy do niej mamy cos czy nie, tylko o to ze nieslusznie wygrala i tyle , moze i ma jakis tam talen ktory akurat nie jest dla mnie niczym szczegolnym i jak spiewa to zadnych emocji z mojej strony, a bednarek powinien wygrac i kazy o tym wie, kazda sona konczyla sie 70 ^ na bednarka a a 10 dla reszty wiec jaka tu sprawiedliwosc ?

% tak powinno byc ;d a nie ^

Gość radfgfgfgfg
KACZYNSKIEGO I RESZTĘ MOHERÓW TEGO KRAJU. I kończcie z tymi teoriami spiskowymi. Pogódźcie ię z porażką faworyta. Niestety, ale był napuszony, jak mu Kuba utarł nosa.

Gość Bednarek był do bani
Nie znam go, pierwszy raz go widziałam - właśnie w tym finale, repertuar taki sobie, wykonanie bleeee - jak naćpany pan Józek spod budki z piwem... A na występie Madzi popłakałam się - więc jej się należy jak psu buda (sama wysłałam na nią 2 smsy)

No, przed ogłoszeniem wyników, czyli po tym co mu Kuba powiedział -że zły repertuar. I on się pewnie obawiał, że to źle wpłynie na głosowanie. No i niestety źle wpłynęło.

Gość ten bednarek
dokladnie napuszył sie chlopaczek bo myslal ze juz ma wygraną w kieszeni!!! ciesze sei ze on nie wygrał ale kurczeee czemy wygrała ta mała????? nie moge tego pojac

o co w koncu jest ta dyskusja? o to czy byl smutny czy nie czy o to ze powinien wygrac a to ze mala wyrlala to jakis szajs

Gość ten bednarek
Bednarek był do bani ,, poplakalas sie??? ale co cie wzruszylo, ta gadka o domu???? ludzie to jest program talentow a nie potrzeb!!! dzieki tobie wybrano to dziecko!!

Gość CarlaSs
Mała może nie jet perfect, ale była bardziej szczera od Bednarka

ej ale on po tych dwuch wystepach zdobyl serca mlodych dziewczyn napewno wielu, wiec nawet jak gorzej mu wyszlo to jak sie usmiechnal to kazda i tak wyslala sms wiec to wiadome bylo ze wygra a tu takie cos yh

Gość ten bednarek
w pol finale ludzie tez ja wybrali a tak zmasakrowała piesenke dzemu " kołysanka..." Pamietacie????? Kocham ta piosenke ale to co ona z nia zrobiła to była parodia!!!

Mysle, ze jury chcialo by wygrala ktorys z chlopakow. Kuba pewnie pluje sobie w brode ze na obu wrzucal:P Choc kto wie. Ale powinien tez dodac, zeby nie kierowac sie litoscia glosujac na dziecko 'bo to dziecko, w dodatku biedne' a podziwem. Tak samo jak powiedzial to po wystepie Pawla.

Gość CarlaSs
A Benarek był db. na castingu, potem coraz bardziej kiczowate występy. Reggae- srege

Gość Ale BEDNARKOWI utarli
i tak zarobi kase na koncertach i sprzedanych płytach :D

dwóch niech bedzie bo zaraz ktos sie rzuci ze bledy :D

Gość ten bednarek
tym razem tez piosenka niewypał...ta piosenke moze spiewac kobieta ktora cos przezyla a nie takie dziecko!!! masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość CarlaSs
Chociaż m,i jej wykonanie Dżemu też się właśnie nie podobało...

Gość ten bednarek
jej wykonianie piosenki "kolysanka" dzemu to była profanacja tej piosenki!!!! myslalm ze padne ze smiechu...a ludzie i tak ja wtedy wybrali:(

ten bednarek - no i cieszę się, że wygrało "to dziecko". Ma młoda głos (a może nie ma - co? To wstaw na youtubie twoją wersję "Kocham cię życie" - ocenimy!) jest skromną, zwyczajną dziewczynką (oglądam ją od eliminacji i jej kibicuję, jakbyś też oglądała ją od początku, to wiedziałabyś o czym mówię). A że kasę chce przeznaczyć na dom dla rodziców? No i co z tego - w końcu sama też będzie w tym domu mieszkała przez kolejnych conajmniej 7 lat jak nie dłużej. Na skrzypce? Skoro taka jest jej potrzeba - czemu nie?! A bednarek jeszcze nie miał koncepcji - na ćpanie? Na granie? na przehulanie? Hmmm jeszcze nad tym nie zdążył się przez tyle miesięcy zastanowić. Dla mnie był denny i tyle.

na ktoryms forum ktos napisal "jak ta mama przeczyta te komentarze to sie zalamie" hahaha wezcie moze mniej ostro, chociaz sama nie oszczedzalam slow ;p chociaz skoro taka biedna to moze nie miec neta wiec co tam :D

Ale skad wy wiecie, ze on pali maryche czy cokolwiek. Nie wiecie. A nawet jesli nic nikomu do tego. Wygrala to wygrala. Ma dobry glos. Ale pamietacie te Georgine tarasiuk co zachwycila piosenka Kukulskiej w szansie na sukces jako 10lataka? Przepadla, nie ma jej. Ciekawe, jak brzmi jej glos po tylu latach.

A może to i lepiej,że Kamil zrobi karierę nie dlatego,że wygrał "Mam talent",ale właśnie z powodu...talentu,który faktycznie ma...tak po prostu.I Piotrowi też tego życzę,bo obaj byli moimi faworytami.Może nawet Piotr bardziej niż Kamil.Gwiazdka promowana na siłę szybko gaśnie.A oni pokazali takie wielkie "COŚ"...coś o czym się nie zapomina.Ja myślę,że oni mimo wszystko i tak wygrali.

A mnie nie tyle dziwiło niekorzystnie to, że Bednarek powiedział, że nie wie na co kasę wydać, bo może rzeczywiście się nad tym nie zastanawiał, a może po prostu chciał udać, że niby o tym nie myślał, bo nie liczył na wygraną, a liczył, jak fakt, że był pewny tego, że wygra. Ja nie lubię ludzi, którzy są pewni różnych sytuacji, bo życie potrafi tak dokopać, że czasami warto nie był pewnym siebie i swojego życia.

sldvhcbck ndifgbveif - Madzia jest mądrą i rezolutną dziewczynką i możecie jej zazdrościć ile wlezie, a ona i tak będzie szczęśliwa. Piotr był dobry, ale nie aż tak.

Gość ten bednarek
Bednarek był do bani, wiesz co chyba mamy inny poziom wrazliwosci bo na mnie ona KOMPLETNIE nie działa...zero emocji...zero gesiej skorki!!! wykonanie poprawne i tyle w tym temacie!! ale byly w tym programie wieksze talnety jak lisiecki, my myself, ta ruda dziewczyna......to dziecko nie doruwnylalo im!!!

Gość olalalalalala
Może ta młoda sobie zęby zrobi za tę kasę co zgarnęła :P

Gość Ale BEDNARKOWI utarli
jakby BEDNAREK w finale zaśpiewał TO CO W ELIMINACJACH to by wygrał na stówe :D:D:D