Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonek

JESTEM PEWNA ZE WYNIK MAM TALENT BYL USTAWIONY

Polecane posty

Gość to jest ustawione!!!!!!
mas racje, nie ma sensu tego ogladac skoro tu tak nie pokazuja prawdy

Gość ojojojojoj
moze mam inna wrazliwosc na muzyke czy talent ale Bednarek wzbudza we mnie agresje a na prawde wyglada jakby byl upalony, ta mala smarkula no coz ja to wiedzialam od pierwszego odcinka ze moze wygrac jakby mogla sam spiew pokazac a nie banalna historia o jej biedzie, tak samo jest w Top model z palulina tez ciagle ze ze ws i i biedna.

Gość callendarioooooooppp
i co uważasz, że teraz po ogłoszeniu wyniku zabiorą jej nagrodę bo plus gsm zjebał sprawę?? Litości

Gość callendarioooooooppp
poza tym mogli zaczekać i w poniedziałek ogłosić wynik. W UK w programie X Factor wyniki niedzielnego programu podawane są dopiero w sobotę. Czyli 6 dni po programie.

Gość hyyttyj
kogo nie spytam to glosowali nawet i to na badnarka lub piotrka nikt na to dziecko co jest grane :o

Gość do dupy ;/
Tez mi sie wydaje,ze to jest JEDNO WIELKIE OSZUSTWO!!!! Ta mała wziela ludzi na litosc,ale faktem jest ze bardzo duzo ludzi było za Kamilem,sondy pokazują jego prowadzenie,a nagrode odbiera Magda :-0 Po drugie jakim kurwa prawem ta jeszka dostała nagrode 100 tys? Ja pierdole nawet do trójki nie przeszła,a oni jej nagrode dali.No do huja,kto o tym decydował?Jak juz to powinna ona trafic do Kamila,jako do osoby która zaraz po Magdzie miała najwiecej głosów (teoretycznie najwiecej,bo tu na bank jest jakis przekręt...) I jeszcze jedno,jak mnie wkurwia to,ze praktycznie finał opiewał w samych SPIEWACZY!!!Nosz kurwa to jest mam talent,było tylu ludzi którzy faktycznie mieli talent,a do finału doszli tylko Ci,co spiewają...żałosne :-0 Eh sory za przeklenstwa,ale merwy robią swoje

Gość do dupy ;/
nerwy* oczywiscie :

Gość james hook
:classic_cool:

Gość Weronika87
Pewnie Magdalena Welc zrobiła loda Wojewódzkiemu i wygrała.

Gość i hope so....
z tego co wiem, uczestnicy nie maja nic do powiedzenia w kwestii ubiorów, o repertuarze w ogóle nie wspominając. Kuba zarzucił Kamilowi i i Piotrkowi zły dobór repertuaru... Szkoda, że uczestnicy nie mają nic do gadania... A poza tym, podpisując kontrakt z TVN młoda nawet nie wie w co się wpakowała... Nie będę się rozpisywać, ale powiem tylko tyle, że Kami czy Piotr zarobioną kasę przynajmniej ze spokojem ulokują na swoich kontach :)

Gość pawel1257
Znam tę Magdę. Jej rodziców też. Mieszkam obok Niedrzwicy. Naprawdę mają kiepskie warunki. Myślę, że ta kasa bardziej się jej przyda niż Kamilowi.

Gość i hope so....
mnie też te pieniądze by się przydały... tylko jaki to ma związek z obiektywną i sprawiedliwą oceną wykonań uczestników programu? ciekawe, czy wszystko było do końca fair...?

Gość julkaaaaaaaaaaaaaaaaa1234
Weronika87 opanuj sie !!!!!!!!!!!!!!! ty masz 23 lata ??? i takie rzeczy wypisujesz !!???.... swiat spada na psy, ile zawisci, ile zlego slowa na drugiego czlowieka !!! w glowie sie nie miesci, ten caly bednarek ma pewnie gdzies ta kase bo wie ze niezle teraz zarobi, bo nastolatki zakochane w nim to kazdy grosz na plyte wydadza kazdego sms wysla na niego, a wy glupie idiotki przezywacie jak by wam matke zabili !!!!! uspokójcie się ludzie !!!!!!!! GDZIE TEN CAŁY "PRZEKAZ" o ktorym caly czas mowi ten wasz "idol" gdzie idea rregeea, muzyki która sie teraz tak niby jaracie !!!! masakra, jedna wielka masakra !!! :/

totalny szok! NIE MA osoby w moim otoczeniu która była za Magdą nie mówiąc już o wysłaniu na nią smsa. Ja wysłałam 2 smsy na PIotra. Które dziwnym trafem nie doszły. Raport dostałam chwilę przed 23. SZOK! Istnieje też taka mozliwosc ze linie były blokowane.... tak czy inaczej wynik napewno nie jest autentyczny! Mała gówno zobaczy z tej kasy a śpiewać i tak nie będzie!