Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonek

JESTEM PEWNA ZE WYNIK MAM TALENT BYL USTAWIONY

Polecane posty

Gość jest świetnym młodym
kuba ostatnio powiedział że ma marzenie że bednarek wygra program a dzisiaj co?

Gość sldvhcbck ndifgbveif
emocje opadly, wygral kto wygral ingerowac juz nie mozemy, niech mala sie cieszy a bednarkowi zycze powodzenia bo jest swietny a co to tego czy pali czy nie to przeciez tylko zarty, nikt tego nie wie a skoro kuba zacza to juz wszyscy za nim ze niby w kukuryczy hehehe usmialam sie :D

Gość dddeeedddee
NIE WYSTARCZY MIEC TALENT ABY ODNIESC SUKCES TALENT TO NIE WSZYSTKO. SMUTNE JEST TO SUKCES ODNOSI TANDETA I SHOWMENSTWO NIE MAJACA NIC WSPOLNEGO Z TALENTEM I UMIEJTNOSCIAMI :O

Gość A prawda jest taka, że...
To dziecko śpiewało rewelacyjnie, pięknie i na nagrodę na pewno zasłużyła ta dziewczynka. Sceneria i kostium też zrobiły swoje. To był finał NAJLEPSZYCH (!) talentów, a nagroda tylko jedna, więc o co chodzi? Każdy, kto doszedł do finału miał szansę na wygraną! Jesli chodzi o Piotra Lisieckiego i Kamila Bednarka, to można śmiało powiedzieć, że krytyka Wojewódzkiego miała duży wpływ na głosowanie. Kamil Bednarek posmutniał (żadnego focha nie strzelił!!!), po tej krytyce, bo wiedział już, że nie wygra!!! Zresztą największy wpływ na wyniki głosowania i przyczyna porażki faworytów, to "ANDRZEJKI"! Wielu , ba .... bardzo dużo osób nie oglądało programu z powodów oczywistych. Ja sama nie omal przeoczyłabym program i dopiero o 20. 30 włączyłam tv. Inni są na imprezach poza domem i nie mają takiej możliwości.

nikomu nie zazroszcze bo takiego glosu w nigdy w zyciu bym nie chciala miec, ma glos jak chlop doslownie, nie podoba mi sie i dlatego te negatywne komentarze z mojej strony ale kazdy ma inny gust ja w to nie wnikam

Gość Violet1408
Ludzie ale co wy się tak uparliscie z tym cpaniem? Bo tego nie rozumie. To że rege kojarzy wam się tylko z tym właśnie pokazuje wasz poziom. Żałosne

Gość Justysia555
Ja uważam że nagroda tej małej się należała, ona ma dopiero 11 lat i tak zaśpiewała... A Bednarek też se wybrał piosenkę ;)

Gość CarlaSs
Bo Bednarek był zaje*** na początku, ale dziś postawił na kicz z tą całą ferajną. Kuba 100% racji.

Gość BlairWich
to jest z oficjalnej strony mam talent... Skoro Kamil miała taką przewagę to czegoś tu nie rozumiem

Gość ojaaa, uwielbiam tą piosenkę
Kuba powiedział, że ma marzenie, by Kamil wygrał, a dzisiaj nie powiedział nic złego, tylko że zły repertuar wybrał.

zarty takieeee nikt nie wie czy cpa :D a nawet jak by to co z tego, moze lubi :D

Faktycznie, z sondy wynika cos upelnie odwrotnego. Ale ciekawe, kiedy ta sonda byla zrobiona-przed czy po'pospolitym ruszeniu' po wygranej malej juz. zreszta ona wystepowala ostatnia, jakim cudem nazbierala tyle glosow.

Gość haah
Jak Bob Marley to kicz to pozdrowienia wysyłam do Ciebie : )

Gość CarlaSs
Bob Marley to nie kicz, ale on kiczowato zaśpiewał. Za bardzo się tym jarał, przesadnie.

Gość lenkkkia
Kamil powinien był wygrać. To małe dziecko za mało lat przeżyło, żeby w ogóle rozumieć o czym śpiewa. Zrobili z małej dziewczynki taką dorosłą niby - żal. A Kamilowi te pieniądze naprawdę by sie przydały! --- Motywuj się do życia: http://www.motywujsie.pl - jak demotywatory, ale motywująco!!!

Gość ktos0099
do BlairWich przeciez to nie od teraz jest wiadome, ze wyniki sa ustawione, nie tylko w tym programie ale i innych tvnowskich np taniec z gwiazdami

Gość byłam na czacie z tą magdą
i stwierdzam że to mały pusty bachor

Gość ppoopppppppppppp
byl; te teksty o domu dla rodziców miały łapać naiwniaków za serce; nie od dziś wiadomo że nic tak nie wrusza jak kotki, szczeniaczki i słodkie śpiewające dzieci, a Polaków najlepiej wziąć na żale.

Gość lenkkkia
do ktos0099 - ale skad niby to wiesz? i co te ustawki maja na celu? czemu dali 300 tys. tej malej? nie lepiej ustawic bylo kamila? www.motywujsie.pl

Gość ktos0099
mowila mi to osoba "ktora w tym siedzi" ponadto wiele na to wskazuje np rozklad glosow w sondzie na stronie programu, ponad 50% na Bednarka a jednak wygrywa ktos inny

Gość xdddddd
ja uwazam tez ze bednarek powinien wygrac !!!!! ta magda nie zaspiewala zle ale w jej glosie nie ma nic nadzwyczajnego . ;/ zastanawia mnei tylko jedno dlaczego on byl taki smutny ???!! niby dlaczego mial szczelac focha na Kube, przeciez on mu powiedzial tylko ze wybral zly reperuar.

Kurwa, nie ogarniam czemu wy się ludzie tak zachwycacie tym Bednarkiem. Jest chujowy jak barszcz, te jego "rege" jest tak beznadziejne, że pożal się boże, gówniarz nie rusza mnie ani trochę. A Lisiecki bije go na głowę przede wszystkim GŁOSEM. Piotrek powinien wygrać.

Gość Liilkaa
Ja byłam za Lisieckim i nie jestem nastolatką :classic_cool:

Gość Laga (fak już jest taki nick)
No nie wiem, nie oglądałam tego, tylko finał, ale Me, Myself & I to jest coś..

Gość Poskramiacz 23
Wyrocznie wszystkowiedzące o kulisach - ZAMKNĄĆ PASZCZE. :classic_cool: To TVN, tu jest sporo reżyserki, ustawiania wyników itp.

Gość Powiem jedno
Kultura fanek Bednarka mówi sama za siebie. Na czacie z Magdą Wlec pokazaliście, jak marnymi i przede wszystkim zakompleksionymi ludźmi jesteście. Żeby małej dziewczynie tak dogryzać...

Gość to jest ustawione!!!!!!
ludzie, to nie temat BEDNAREK tylko MAM TALENT3. ta mala to smiech na sali! postawi starym chalpe za te kase i tyle oniej slyszeli! inni LEPSI BYLI! i kase wydaliby na rozwoj swojeog talentu a nie dom dla mamusi, jakby ta mala miala klase to by oddala te nagrode innym- LPESZYM bo inny byli lepsi. wg mnie UDS byli najlepsi!!!!!!!!!!!!!!! sam fakt ze wystepowala jako ostatnia- ja tamta kulawik czy jakos tak, a z tamta cisza, wielka cisza..a taka niby swietna byla... teraz bedzie tak samo!

Gość paranoja 211
Jaracie się jakimś oku­wiałym programem jak norki dżdżownicą 🖐️