Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izabella_ruda

Do dupy wszytko :(

Polecane posty

I tu Ci przyznam racje... Mam prace - dobrze płatną, własne mieszkanie i nie mogę narzekać ,że czegoś mi brakuje (chodzi o rzeczy materialne). I spokojnie mogę poczekać na tego jedynego :) ,a już od jutra być może z moim nowym pupilkiem:D :)

Zaraz się zaczyna "dom woskowych ciał" - film średni ale gra ta aktorka z "dziewczyny z sąsiedztwa" a ona jakaś taka urokliwa :)

Hehehhe, nie znam Cie Izabello i nie wiem jaka jesteś ale jeśli chociaż trochę podobna do mnie to nowy pupilek na 100% odmieni Twoje na pozór nudne i smutne życie :) Oby tak było :) Taki króliczek to świetny przyjaciel na długie zimowe wieczory.... a jak miło takiego głaskać..... A ile masz lat? Może pisałaś, ale nie doczytałam. Fajnie, że masz dobrą pracę. Jak myśly się poznali to ja studiowałam, a mąz zarabiał.....700 zł !!!! Ale jakos razem postanowiliśmy założyć firmę :) I teraz jest ok, ale było nie ciekawie..... Także widzisz, masz leoiej :) Napisz jutro, czy kupiłaś króliczka :)

Jaki horror ? Ja tu nawet telweizora nie mam... Oglądaj i opisuj. Ja będę czytał. Tylko tak wiesz... z emocjami. No

Kurcze, mój synek mi klawiaturę trochę zalał i mi sie nie wszystkie literki wciskają i jak widzę jak piszę to aż wstyd :)

No pewnie ,że dam znać. Od razu jak wrócę, obym nabyła tego pupilka :) fakt zbliża się zima, a króliczek w sam raz :) Jeśli chodzi o wiek to chyba dość szybko się ustabilizowałam bo mam dopiero, albo już 20 lat :) dresiaż pewnie odezwę się. Rudy nie martw się nie jesteś sam, czasem spędzam w pracy 12godz i tak przez cały tydzień i w domu też zdarza mi się pracować...

Jak gra Paris to ani ciekawe ani straszne być nie może :D Ale ja lubę tą drugą aktorkę :)

Izabella - ojej, to tym bardziej nie smutaj !!!! Młodziutka jesteś ! Fakt, ja szybko męża poznałam, bo w wieki 17 lat! I był on moim jedynym tak na poważnie :) Ale w dzisiejszych czaeach to w wieku 20 lat dziewczyny nie mają stałych partnerów :) Mam nadzieję, ze kupisz sobie świetnego króliczka, poprawi Ci on humor i nastrój i spojrzysz na świat z nowej, lepszej perspektywy :) Pozatym dobra praca w wieku 20 lat to spory sukces :) Ciesz się z tego :) A miłość w Twoim życiu na pewno sie pojawi. Powodzenia Ci życzę z całego serca....masz prawo łapać doło - zima, śnieg, brak słońca, światła -ale będzie dobrze ! :)

Tamiła, postaram się nie smutać. O 17 lat to rzeczywiście, a mam takie pytanie... hmm oczywiście nie musisz udzielać odpowiedzi. Czy nigdy nie byłaś ciekawa innego mężczyzny? I czy się nie boisz ,że Twój mąż nie będzie ciekawy innej kobiety?