Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krol Alehandro

w poszukiwaniu kobiety szanującej, godnej krola Alehandro

Polecane posty

Gość rtyertyertyry
kochana mam 60 G wiem jak wyglada porzadny biuts:) a nie podniesione cycki :D:D:D:D:D:D:D:

cycki mam D a stanik mocno ucisnelam zeby wyplywaly :D bo mam cos z Bi i kobiece cycki mnie kreca- nawet moje :] ja jestem koorwiszonem ale ekskluzywnym bo sie koorwie z facetem ktory ma kasy ze glowa boli a na dyskach nikomu nie obciagalam i nie obciagam :) nie pracuje po godzinach a tak juz calkiem powaznie to nie chcialabym byc znow dziewica i skonczyc na 1 facecie bo dziewczyna tak samo jak facet powinna miec porownanie- w lozku tez trzeba sie zgrac, tym bardziej jak sie ma zamiar z kims cale zycie byc

Gość krol Alehandro
ta pani niewyedukowana, a moze sie teraz wstydzisz i kpisz z dziewic czy szanujacych sie dziewczyn. moze im zazdroscisz ze moaja swoja godnosc i za co jesc? ze maja szacunek, a nie sa traktowane jak ssacy kangur? wiesz ze jestes tylko rzecza. no robie bledy ortograficzne :P ale zawsze mialem 1 z dyktand. natomiast za myslenie mialem 5+ :P

Gość dedee33333e
super sposób aby się dowartościować :D wrzucić zdjęcie w bieliźnie bez ryja :D ze tak brzydko sie wyraze. szczupla jestes to fakt tylko po co Ci to?

Gość rtyertyertyry
"niechsekazdyrobicosechce cycki mam D a stanik mocno ucisnelam zeby wyplywaly" no wlasnie :D:D:D hehehe

Krolu mam prace i jakbym nie chciala to bym sie nie kooorwila ale to lubie i nie wstydze sie do tego przyznac :) rzne sie z zonatym facetem ze wiory leca i mam z tego dostatnie zycie na ktore szanujace sie dziewice musza ciezko pracowac a potem dostaja takiego fagasa jak ty dla ktorego zyciowym celem jest przebicie kutasem blony dziewiczej i poprzez ten pryzmat oceniasz kobiety...gratulacje :) moralnie jestes takim samym scierwem jak ja :)

Gość rtyertyertyry
tylko ten D bym na B/C zamienila maks:)

Gość krol Alehandro
nie wiem w sumie po co cie tak jade. twoj wybor, twoje zycie. jesli sie poczulass chociaz w 1,2 % zle przezemnie to mi przykro. Przepraszam.

Gość rtyertyertyry
Alehandro chcę Ci zrobić loda. Jak przeczytałam o tym musli to dostałam koprofilnego orgazmu !!!

Gość rtyertyertyry
hehe ostatnie to podszyw. dzieci jeszcze nie spia? a no niedziela jutro do szkoly nie trzeba isc:)

Gość dedee33333e
to pokaz face :D ale co wstydzisz sie pewno, ze ktos cie pozna?

Gość krol Alehandro
masz konto bankowe? Bo po 30sce to juz zostaje tylko ulica ewentualne słabe domy publiczne :) kazdy ma wlasne poglady i potrzeby, ja chce dziewicy. moje pragnienie jest okej, natomiast pieprzyc sie na lewo i prawo, jeszcze rozbijac rodziny komus to jest złe. czyli nie porownuj mnie a ciebie bo londujesz 'tam na dnie'

Gość rtyertyertyry
Ostatnie to podszyw. Zazwyczaj orgazm mam jak podłączę 4,5 V do mojej łechctaczki

Gość rtyertyertyry
to szeroka pod biustem jestes. jak masz 75 to znaczy ze masz kolo 83 pod biustem. kurcze sporo.

Gość rtyertyertyry
spieprzaj dzieciaku podszywie bo koszmary miec bedziesz:P :) hehe

Gość krol Alehandro
zostal twoj slad, ta muzyka jeszcze we mnie trwa ;d

Gość rtyertyertyry
4,5 V to jednak za mało. Muszę sobie podłączyć 220 V

"tak zrobie niestety. przerucham i zostawie, ale nie bede nic obiecywal. Czemu? Bo miałem takie a nie inne doświadczenia." czyli za Twoje doświadczenia, za Twoją nieumiejętnosc odnalezienia sie w zwiazkach - musi zapłacić ktoś inny?... "ja nie pisałem ze chce byc foever z dziewica. ja szukam szanujacej sie dziewczyny by zaspokoic siebie (dziewicy)." przeruchac, zaspokoic SWOJĄ potrzebę, po czym olac, miec w dupie i nie szanowac. mimo iż dla Ciebie - z tego co piszesz - utrata dziewictwa powinna wynikac z MIŁOŚCI. ergo - radosnie dopuszczasz sytuację gdzie poznasz dziewcę, rozkochasz ją w sobie do tego stopnia ze zgodzi sie na seks, po czym kopniesz w dupę bo przeciez niczego nei obiecywałes, a chciałeś tylko zaspokoic siebie. szkoda że zrobisz to JEJ kosztem. ale cóż, na to żeby zrezygnowac z własnych dążeń po to by oszczędzic komuś drugiemu bólu - trzeba miec klasę. dobranoc.

Gość krol Alehandro
lece spac. refleksja, moze komus zmieni sie myslenie. nie mowie ze tylko innym, moze ja zaczne inaczej myslec :D ale jak narazie objectiv-virgin!

Gość skrytoromanow
dziewice musza ciezko pracowac a potem dostaja takiego fagasa jak ty dla ktorego zyciowym celem jest przebicie kutasem blony dziewiczej i poprzez ten pryzmat oceniasz kobiety...gratulacje z tym sie akurat zgodzic musze

Gość dedee33333e
szkoda dziewicy na takiego chuja szkoda mi mnie zem byla taka cnotka hahaha

Gość rtyertyertyry
ja tez podszywki ide spac. bawcie sie dalej :)

Gość krol Alehandro
zle piszesz. de point is :P ze kiedys to ja czułem taki sam bol, zawiodlem sie, bo ja bylem prawikiem. i to samo mnie spotkało. dlatego patrzac na doswiadczenie zrobie to i jak sie zakocham to zostane z nia, ale czy to przetrwa? nie wiem

Gość jak to zrobic z brzydlka
niechsekazdyrobicochce - pewnie masz brzydka facjate. faceci gaszą lampke i wala cie w kakao :D

Gość dedee33333e
nie jest zwolenniczka kurestwa byle gdzie byle z kim ale faceci nie sa oki jak szukaja dziewicy a sami sie dupczyli.

Gość dedee33333e
masz ladny brzuch tez taki chce :D